Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
@delo:Setove Vortexy z Griss sady mam jen dva, takze opravdu moc nepadaji...Jinak u me je duvodem pro nalezeni tolika veci to, ze jsem udelal 30k+ Pindlu, 5k+ Mephu Hell atd...
Jinak u Pindla Sacred armory padaji celkem casto, setovy IK mi padnul v jednom MF turnaji na zacatku tohohle roku celkem 3x behem tydne...Mam jich asi sest :-)
Edit:Tedy samozrejme Tyraels dat nemuze :-)
Jinak zde jsou itemy, co jsem nasel za ten tyden (skoncil jsem treti)
Uniques:
http://img133.imageshack.us/img133/3540 ... uesox8.jpg
Sets:
http://img150.imageshack.us/img150/1401 ... etsav4.jpg
Jinak u Pindla Sacred armory padaji celkem casto, setovy IK mi padnul v jednom MF turnaji na zacatku tohohle roku celkem 3x behem tydne...Mam jich asi sest :-)
Edit:Tedy samozrejme Tyraels dat nemuze :-)
Jinak zde jsou itemy, co jsem nasel za ten tyden (skoncil jsem treti)
Uniques:
http://img133.imageshack.us/img133/3540 ... uesox8.jpg
Sets:
http://img150.imageshack.us/img150/1401 ... etsav4.jpg
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejkvalitnější věci z monster
nic proti ale kromě griffona a wf zas nic tak extra... takový dungo/shako/arach/eth titanky by potěšily víc
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Dungo/Shako/Titanky/Arach jsou takový příliš konzumní itemy.. Padá to stále a většinou už to není kam dávat.
Ale videt na zemi unikátní Conqueror Crown, Archon Staff, Blood Spirit.. To je jíný požitek. Alespoň teda pro mě. Myrmidony jsou taky celkem vzácné.
Já osobně zbírám "Spirit Keeper" - uníktní toť verze Earth Spiritu. Za 2 roky na Antiku má jen 3.
Ale videt na zemi unikátní Conqueror Crown, Archon Staff, Blood Spirit.. To je jíný požitek. Alespoň teda pro mě. Myrmidony jsou taky celkem vzácné.
Já osobně zbírám "Spirit Keeper" - uníktní toť verze Earth Spiritu. Za 2 roky na Antiku má jen 3.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
hele sice to jsou krásný věci, ale většinou na nic (kromě lahůdek jako boneflame, deaths web, DF, NW)...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Tak každá věc, co je pěkná nemusí být zrovna užitečná. Je dobrá jen proto, že je vzácná.. ale to bysme šli už do OT.
@Grammy:Promin, ale v tomhle se mylis...Crapy typu Dungos, Shaka, Arachu a Titanu mi da Meph behem jednoho dne hunteni na singlu X krat...S raritou Griffona, Windy a Mang songu se to neda srovnavat, ikdyz ten posledni je ne moc pouzitelny...Ale Griffon a Windy jsou tezko zastupitelne itemy...
@Plasan:Dal jsem 4300 runu za osm dni, to mame asi 500 na den, ale asi dva dny jsem se k tomu vubec nedostal, takze je to tak 700 za den...Je to pakarna, ale pro soutezivyho cloveka jako ja celkem vyzva...A jak jsem poznamenal, skoncil jsem az treti :-)
@Drake:Gratuluju k Spirit Keeperu, ten nemam ani jeden, nejak odmita mi padnout, je to jeden ze zbyvajicich 13 itemu :-)
Edit:Jo, jednalo se ciste o SP turnaj na diii.net, Pindle byl jedna z
kategorii ...
Edit2: Char byl Tomby WW Barb, MF na fighting switchi 350%, na horking switchi asi 450%
Edit3: Pro milovniky screenu, tyhle dva jsou moje nejoblibenejsi :-)
http://img246.imageshack.us/img246/9129 ... 350fv4.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/5039/a ... 009or4.jpg
Jo, a pro pochybovace, jsou prave, ten prvni je od kluka, ktery vyhral kategorii Alvl 85, dal tam pres 6k runu :-)
@Plasan:Dal jsem 4300 runu za osm dni, to mame asi 500 na den, ale asi dva dny jsem se k tomu vubec nedostal, takze je to tak 700 za den...Je to pakarna, ale pro soutezivyho cloveka jako ja celkem vyzva...A jak jsem poznamenal, skoncil jsem az treti :-)
@Drake:Gratuluju k Spirit Keeperu, ten nemam ani jeden, nejak odmita mi padnout, je to jeden ze zbyvajicich 13 itemu :-)
Edit:Jo, jednalo se ciste o SP turnaj na diii.net, Pindle byl jedna z
kategorii ...
Edit2: Char byl Tomby WW Barb, MF na fighting switchi 350%, na horking switchi asi 450%
Edit3: Pro milovniky screenu, tyhle dva jsou moje nejoblibenejsi :-)
http://img246.imageshack.us/img246/9129 ... 350fv4.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/5039/a ... 009or4.jpg
Jo, a pro pochybovace, jsou prave, ten prvni je od kluka, ktery vyhral kategorii Alvl 85, dal tam pres 6k runu :-)
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
hele to nebylo nic proti tobě... já jen nekoukám na to jak vzácnej je předmět, ale co umí... je hezký mít na sobě tyraela, ale já si radši vezmu eni...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Tak co týče věcí, které mi nepadli:
Eth Skullder
Tyrael
Deaths Web
Earth Shifter
možná ještě něco, ale teď si nevybavuju..
Jinak hustý ty IK brka na tom screenu.
Eth Skullder
Tyrael
Deaths Web
Earth Shifter
možná ještě něco, ale teď si nevybavuju..
Jinak hustý ty IK brka na tom screenu.
- delosombres
- Wraith
Tak to je fakt slušný RIPe. Teď mi z těch screenů došlo, že jsem Sacred Armor vlastně našel, setový. Jsem zapomněl, že to je IK brnění. Jako ale pěkná sbírka i ty runy kua. Mal Gul Vex krása.. ale musím říct, že s Barbem bych z toho, kromě run, asi nic nevyužil. I když ty Steelrendy by bodly, dokud si nenajdu Draculy. 8)
Btw, ten Pindleskin. Dá se na něj nějak chodit přes ten červenej portál nebo to jde jen poprvý a musí se tam přes Halls of Pain?
Btw, ten Pindleskin. Dá se na něj nějak chodit přes ten červenej portál nebo to jde jen poprvý a musí se tam přes Halls of Pain?
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
No můžeš k němu přes červenej, pokud jsi nesplnil obě podmínky pro jeho uzavření. To je: zabít Nihlataka a vzít si wp do 2 patra Nihlatakova chrámu.
Javurek ma pravdu ohledne toho WP...
@Drakesis:Ten muj barb prave pouziva uple Eth Skullders :-)
@Drakesis:Ten muj barb prave pouziva uple Eth Skullders :-)
- delosombres
- Wraith
Lol, tak to mě nenapadlo. Do Halls of Pain se vlastně nedá jinak dostat než z toho červenýho portálu. Já vždycky když hraju, tak označuju všechny waypointy, vždycky. :mrgreen:
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
jj, taky jsem je všechny barvil, ale už ne. A Pindl trpí 8) Jen byl humus, když mi Nithlak dal CE přímo u postavy a já letěl ty 3 levely dolů...delosombres píše:Lol, tak to mě nenapadlo. Do Halls of Pain se vlastně nedá jinak dostat než z toho červenýho portálu. Já vždycky když hraju, tak označuju všechny waypointy, vždycky. :mrgreen:
- delosombres
- Wraith
Tohle mě zaujalo:
The chance of getting set/unique item depends on:
1) monster and its level (or for object/chests area where it is droppped and type of the object)
2) MF of player who kills the monster (or +merc MF if he kills the monster)
3) the list of unique items already generated in current game (only one unique item of its kind can spawn in the same game)
Tohle jsem vůbec nevěděl, lol. Nicméně je to celkem jedno, když 500x denně založíte hru. :mrgreen:
RIP: Používáš s tím MF Barbem i Find Item?
The chance of getting set/unique item depends on:
1) monster and its level (or for object/chests area where it is droppped and type of the object)
2) MF of player who kills the monster (or +merc MF if he kills the monster)
3) the list of unique items already generated in current game (only one unique item of its kind can spawn in the same game)
Tohle jsem vůbec nevěděl, lol. Nicméně je to celkem jedno, když 500x denně založíte hru. :mrgreen:
RIP: Používáš s tím MF Barbem i Find Item?
Jasne, to je jeho jedina deviza, diky ktere se u Pindla dokaze vyrovnat soso :-)
Psal jsem tam o horkovani = Find item...
Vybava toho Barba:
Tomby (3 soc), Arreats (PT), Eth Upped Skullders (PT), War Travs (50%), Metalgrid, rare rings a Ghoulhide gloves...Na switchi 2 x Ali baba s MF joulama...
Psal jsem tam o horkovani = Find item...
Vybava toho Barba:
Tomby (3 soc), Arreats (PT), Eth Upped Skullders (PT), War Travs (50%), Metalgrid, rare rings a Ghoulhide gloves...Na switchi 2 x Ali baba s MF joulama...
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
ovšem, každý unique může padnout jedinkrát za hru... v avalonu jsem to eliminoval a v normální hře si nemyslím že to vadí...delosombres píše:3) the list of unique items already generated in current game (only one unique item of its kind can spawn in the same game)
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
@rip: Zajímvé používat Barba na MF.. Ono je to fakt asi znát, páč máš jakoby "dvojitý drop" po prohledání mrtvol.
Btw, jaky build u toho využíváš? Jesli jsi to už psal, tak jsem to zřejmě přehlédl.
Btw, jaky build u toho využíváš? Jesli jsi to už psal, tak jsem to zřejmě přehlédl.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
kvalita věci je stejná, a šance je podle slvl... prostě máš z potvor 2x drop...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Ano, je to tak. Zvyšuje se jen %.Plašan píše:Body, investované do FI neovlivňují kvalitu předmětu, ale jen šanci ho najít, že?
nedávno během jednoho dne padl df a blizz orm 15%cold ...
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓