Assasin
Moderátor:Dark_Deamon
S kickassou se dá udělat třeba i 100k, ale nesmíš zapomínat na to, že pokud máš verzi vyšší než 1.10, narazíš na něvděčný dmg cap okolo 83k.
V 1.10 se ale funguješ bezproblémově.
V 1.10 se ale funguješ bezproblémově.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
-
- Quill Rat
Re: Assasin
¨stejně mi to nevykecáte, za assu je aspoň sranda.. a kosí moc pěkně. ancu se nebojim, ti se nějak zvládnou. pár fullek to jistí. a co se týká immune to physical, tk chaos dává i magic damage. a DT dává do okolí fire damage ... ale ok.. 8)
- delosombres
- Wraith
Nevím, jestli to ještě platí, ale mám pocit, že když dáš DT do někoho, kdo je IP, tak ten fire damage nefunguje. Alespoň tak si to pamatuju, co jsem hrál dávno s Asskou.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
nejsem si jistej, ale nepamatuju se že bych měl kdy problém s IP...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
-
- Quill Rat
to je pravda, musiš kopnout do něoho poblíž kdo IP není ale to přece není problém, ne?
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
jo, tim to bude, proto sem nikdy neměl problém :mrgreen:
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- delosombres
- Wraith
Občas to problém být může, nebo minimálně otrava. Např. Sukuby IP ve WSK. Stojí na místě a kouzlí. Člověk aby si k nim naháněl nějaký jiný potvory.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
můj oblíbenej skill u assky je CoT, ten mám vždy, i když ne vždy maxlej, takže zabíjet mám čím je paráda dát 80k damage a k tomu uvolnit dalších 20k lightning do okolí
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- delosombres
- Wraith
Akorát ten leech je slabota a než si to nabiješ.. *zíííív*..
Btw 20K lightning je s jakým equipem? Já vidím 4.5K avg Lightning, 3K avg Nova a 4.5K avg Charged Bolt - to je s lvl 50 CoT plus max synergy. Nebo to bylo myšlený u Charged Boltu dohromady? :mrgreen: :mrgreen:
Btw 20K lightning je s jakým equipem? Já vidím 4.5K avg Lightning, 3K avg Nova a 4.5K avg Charged Bolt - to je s lvl 50 CoT plus max synergy. Nebo to bylo myšlený u Charged Boltu dohromady? :mrgreen: :mrgreen:
Ja si myslim, že delovo oblíbené cesta je: Start/ Programy / Příslušenstvo / Kalkulačka
- delosombres
- Wraith
Jen mě zajímá, jak je takový damage možný, když to vůbec nesedí. Kdybych napsal, že dávám s Fireballem přes 100K, tak se nad tím taky asi někdo podiví. Btw, kalkulačku mám na panelu v quickstartu. :mrgreen:
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
když sem napsal že uvolnim 20k damage do okolí tak sem samozřejmě sečetl charged bolty i novu navíc to byl jen odhad...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Do cloaku jedině 1. Je to jako teleport u sorcky - bez toho se to nedá hrát, ale jen jeden bod. I když bez CoS se dá hrát ...
//Grammator: bez toho flamu
//Grammator: bez toho flamu
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Delo, kámo, to je asi tak, že máš v partě paladina s lvl 25+ conviction. Tak to přece počítáme, ne?
Infinity, amplify, might, conc, fana, blessed aim, enchant 8 postav stojí ve městě a suppují Tě.
Nechci Tě tím vyprovokovat. Jen jsem si jistý, že rozmezí dmg je prostě věc, na kterou s e nemůžeš spolehnout. To je jak když uděláš dívce dítě.
Myslíš si, že je Tvé, ale třeba není!
Infinity, amplify, might, conc, fana, blessed aim, enchant 8 postav stojí ve městě a suppují Tě.
Nechci Tě tím vyprovokovat. Jen jsem si jistý, že rozmezí dmg je prostě věc, na kterou s e nemůžeš spolehnout. To je jak když uděláš dívce dítě.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
Saesa zase má období moudrých řečí, tak pozor!saesa píše:To je jak když uděláš dívce dítě.
Možný je že gramm ma v Avalonu nějaké úpravy pro TC Assku, tam bych se tomu Dmg ani nečudoval.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
co zase blbnete?
edit:
http://www.grammator.wz.cz/obr42.jpg
edit2: pro porovnání kicka v avalonu...
http://www.grammator.wz.cz/Screenshot285.jpg
edit:
http://www.grammator.wz.cz/obr42.jpg
edit2: pro porovnání kicka v avalonu...
http://www.grammator.wz.cz/Screenshot285.jpg
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- delosombres
- Wraith
HAHA. Ne, nepočítáme. Ano, bral jsem v potaz CB, DS a Amplify, ale NIKDY jsem počítání damage neopíral o partu (prosím důkaz), takže jsi mimo jako vždy. Takže prosím těch 20K s CoT s JEDNOU postavou a 20K avg, protože na max dmg ti víš co dělá pes?saesa píše:Delo, kámo, to je asi tak, že máš v partě paladina s lvl 25+ conviction. Tak to přece počítáme, ne?
Ale provokuješ, protože ten sarkasmus stavíš na něčem, co mi tu NYNÍ cpeš a co jsem já nikdy nedělal. Btw, já vždy operuju hlavně s avg damage + resist + speed + hit chance a na to se můžu spolehnout celkem v pohodě. S partou nikdy nepočítám. To slouží jen k výpočtu teoretického maxima hry, ale to mě nějak netankuje.saesa píše:Nechci Tě tím vyprovokovat. Jen jsem si jistý, že rozmezí dmg je prostě věc, na kterou se nemůžeš spolehnout.
No nic, tak příště. ZKUS UŽ KONEČNĚ být taky někdy vážný a psát něco, co není zcestné a nestojí na výmyslech. Nesnažit se mi oponovat za cenu toho, že píšeš nesouvisející nesmysly a provokace.
(sorry Gramme, ale tohle pruzení od saesy už mě kaká, viz nedávné mazání jeho provokace)
Btw, ten damage na Avalonu je strašnej. :mrgreen:
//Grammator: ale uznej že ty seš taky pěknej dáreček...
(Asi jo, někdy. )
Naposledy upravil(a) delosombres dne 22.04.2009, 22:22 hod., celkem upraveno 1 x.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
damage je možná strašnej, ale Uber tr stejně nedala pravda mefisto padl na 4 rány, ale ono jich tam je něco okolo 50-100...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
je trapce(ls) griff k ničemu? vím že -res nějak nepůsobí ale co to +li dmg... v porovnání shaka a griffa mám s griffem mnohem větší dmg
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
No on je na tom tzv. Screen Bug. Sice se ti to přidá, ale hra bere Pasti jako tvý Miniony a proto se jim to Dmg z Griffona nepidává. Jediný kdy se to počítá je při metání Shock Wawe, zde to funguje. V důsledku ale zas tolik SW nepoužíváš (LS powa -.-), a proto je lepší Shako, nebo ňákej pěknej Circlet.