Barbarian
Moderátor:Dark_Deamon
- delosombres
- Wraith
Na tom, kdo brnění nosí, snad nezáleží. Btw, Arreat Summit. Light, Medium a Heavy snad přeložit zvládneš...
http://classic.battle.net/diablo2exp/it ... rmor.shtml
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: Barbarian
2 delosombres:
tak tady jsem byl, ale asi jsem měl vlčí mlhu a sloupec Type jsem nějak ignoroval. Díky :-).
tak tady jsem byl, ale asi jsem měl vlčí mlhu a sloupec Type jsem nějak ignoroval. Díky :-).
Greenhorn s duší Throwera
Zharousovy tabulky: http://www.pvpwest.com/General.php
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
War Cry nejni Magic Dmg, ale physical, proto tam tolik pomáhá kletba od Nekra Amplify Dmg. Tohodle Cryera jsem zkoušel, dal jsem na něj Enigmu, na Merce Insi a na PL1 to bylo výborné. Prakticky nepřetržitý Stun. Parádní na Pit nebo něco, kde nejsou ITP.
Helmu jsem měl Rare s 2 baba a 3 do War Cry, v ruce 2x spirita, pásek Arach, duál SoJ, WaterWalky, Frosty a Craftlej amul s Fcr a 2 to War Cries. No těle Enigmu. Do báglu pak WC sks a nějakej ten Annihulus.
Zkoušel jsem i bez spiritů- Hota / Wizzy, ale Spirity byly naj. Life měl teda fakt kotel, sice si už nepamatuju kolik, ale byl tu all vita barb na lvl 88.
Helmu jsem měl Rare s 2 baba a 3 do War Cry, v ruce 2x spirita, pásek Arach, duál SoJ, WaterWalky, Frosty a Craftlej amul s Fcr a 2 to War Cries. No těle Enigmu. Do báglu pak WC sks a nějakej ten Annihulus.
Zkoušel jsem i bez spiritů- Hota / Wizzy, ale Spirity byly naj. Life měl teda fakt kotel, sice si už nepamatuju kolik, ale byl tu all vita barb na lvl 88.
- delosombres
- Wraith
Amplify nejde v charges (je snad na 1 nebo 2 unikátech), jen 5% level 1 proc na magic itemech plus víc procent/level - na unikátech. (RW Brand má největší level a %, ale je jen "on struck") Pak je unikátní házecí sekera Lacerator - 33% level 3 (strike) nebo tak nějak, ale ten radius je stejně k ničemu.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
Aha, tak já myslel, že může bejt i Amplify, sorry za mystifikaci.... :? (vim, že tam jde LR, Decre, LT..... , tak jsem myslel že i toto)
Jináč item, co má charges AD je Gavel Of Pain (Unikátní toť verze Martel De Fer). Asi by mě ale nebavilo stále switchovat na ten item, co to umí. Spíš hraj MP s Nekrem a on už se o to AD postará.
Jináč item, co má charges AD je Gavel Of Pain (Unikátní toť verze Martel De Fer). Asi by mě ale nebavilo stále switchovat na ten item, co to umí. Spíš hraj MP s Nekrem a on už se o to AD postará.
zpet k tematu:moje prvni postava byla socka....(jej to vyznelo drsne )
ale barbara moc nemusím,já mám spíš smysl pro tu vyssi silu,pro tu urozenejsi,takze barbar me minul,ne ze by se mi za nej hralo spatne,ale proste jako charakter se mi nezamlouvá....a mimochodem,necro,to byla fakt postava,za kterou sem hral jen dvakrat v zivote....sice je to vyborna postavicka,ale ja jsem byl drive takovy detailista,ze se mi nelibylo jak je hubenej to taky zni dost blbe,ale me to drive vadilo..ted uz bohuzel d2 nemam
ale barbara moc nemusím,já mám spíš smysl pro tu vyssi silu,pro tu urozenejsi,takze barbar me minul,ne ze by se mi za nej hralo spatne,ale proste jako charakter se mi nezamlouvá....a mimochodem,necro,to byla fakt postava,za kterou sem hral jen dvakrat v zivote....sice je to vyborna postavicka,ale ja jsem byl drive takovy detailista,ze se mi nelibylo jak je hubenej to taky zni dost blbe,ale me to drive vadilo..ted uz bohuzel d2 nemam
Člověk se nají, napije, pak se dívá na televizi, což je možná nebezpečné, vezme si pyžamo, usne a ráno se neprobudí.
Deset tisíc bych za takovou smrt dal, a že jsem hodně lakomej!
"Jan Werich"
Deset tisíc bych za takovou smrt dal, a že jsem hodně lakomej!
"Jan Werich"
- delosombres
- Wraith
Drakesis: Decre tam taky nejde. Dobře to vím, hraju hlavně s Barbem a fyzický damage řeším dost. 8)
- Gladiator91
- Doom Knight
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Co já vím tak to platí pouze u zbraní které mají ve statu jak jednoruční poškození a obouruční.Tohle je většinou u mečů.Třeba halapartny nemůžeš mít dvě
A docílíš toho poměrně snadno-pouze je nasadíš
A docílíš toho poměrně snadno-pouze je nasadíš
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Sice tu jsou větší odborníci, ale žiju s tím, že u Frenzy hledáš rychlost, ne dmg. Dej si hledat nějaké Frenzy buildy např.: "Základy pro Frenzy".
Jinak má-li obouruční zbraň zobrazen i dmg pro One Hand, stačí vložit do equipu.
GL
Jinak má-li obouruční zbraň zobrazen i dmg pro One Hand, stačí vložit do equipu.
GL
Greenhorn s duší Throwera
- damagedeath
- Zhar the Mad
Barbar může jako jednoruční zbraně používat jen obouruční meče. Pokud máš spuštěnýho barbara, tak se ti jen u obouručáků zobrazuje dmg two a one hand.
- Slw
- Minion of Destruction
imho jsou nej kladiva-nízké požavky na staty (hlavně dex, ktrou frenzier nepotřebuje) a dobrá dmg, pak sekyrky a nejhorší volba sou meče (móóóře dex)Infernus píše:to delosombres: myslíš si, že jsou lepší u frenzy barbara sekery, anebo meče?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Já to zkoušel, a je to docela v poho, jen si musíš dát velkýho majzla na oblivion knighty u diabla a na hell v posledním městě. U frenzy je dobrá synergie na magic dmg na imunne physic. Nedávej si ale žádný body do rychlejší chůze, ve frenzy to ukrutně mrská.
Podle mě Frenzyho na HC nebrat.. Nemá block, což je pak celkem fuška si furt hlídat FE bossáky, kort když to nad hlavou sytí ještě Decre / AD. Spíš bych jel FullBlock Zerka.
- Slw
- Minion of Destruction
dost sem udělal frenzier guardianů. shaft+string a trochu play skill a dá se hrát vše na hc
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Jo, v tom máš pravdu. Já mám osobně Frenzy barba hodně rád, ale každej build má svoje klady i zápory.
Sem nevěděl, že block ovlivňuje účinek FE u bosů, mohl by mi to někdo pls vysvětlit? To jako ten fe účinek blockne??Drakesis píše:Nemá block, což je pak celkem fuška si furt hlídat FE bossáky
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
fe je phys+fire damage, jakýkoli phys damage se dá blokovat...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil