Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Tak to gratz mě padnul templars na singlu,unearthed wand mi padla na realmu a eth skullderů sem měl tolik že se je pak už dával free.Ale tyraelko ne a ne dropnout...i když je nepraktický
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Re: nejkvalitnější věci z monster
ted nevím,co mi padlo,když sem znova nainstaloval,ale pamatuju si,že tatka valil oci kdyz sem nasel jakousi tu orlí kouli nebo co,ta hulka pro sorcku,uz nevím co to bylo,ale otec rikal,(aj kamos,kterej tam byl pak se mnou a dival se co mam za zbrane) ze to je nemozny,takze asi neco hodne dobryho...ale uz bohuzel nvm co
Člověk se nají, napije, pak se dívá na televizi, což je možná nebezpečné, vezme si pyžamo, usne a ráno se neprobudí.
Deset tisíc bych za takovou smrt dal, a že jsem hodně lakomej!
"Jan Werich"
Deset tisíc bych za takovou smrt dal, a že jsem hodně lakomej!
"Jan Werich"
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Tak zjisti co to bylo.Eschuta není tak vzácná jako Deaths Phantom
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Ale k zahozeni urcite neni, pokud hrajes neco jineho nez kouzelnici zamerenou na chlad. Death´s Phantom jsem nenasel. Eschuta´s Temper ano, takze tu vzacnost muzu jenom potvrdit :waving:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Jistěže když hraješ light nebo fire sorc tak je Eschuta lepší ale už sem jich našel poměrně dost ale Deaths Phantom jen jeden zato skoro perf.
+3 skills
28% to cold dmg
a to je moje asi druhá nejcennější věc po templaru
+3 skills
28% to cold dmg
a to je moje asi druhá nejcennější věc po templaru
- damagedeath
- Zhar the Mad
Já jsem včera šel s barbarem na 27 lvl. gamblovat a hned jsem vyhrál:) amulet z Tal Rasha setu. Byla to hned první věc, co jsem koupil.
@Gladiator: Pěknej DF, i mě jich padlo asi 7 za svouji d2 "kariéru". Rekord mám 28% cold dmg, perf mi zatím nepadl. Nejslabší byl 16% cold dmg.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Nj ona ta potvora nechce padat...
Pěkný no, ale ty na náš vždy vychrlíš nějakou šílenou změť parametrů, kterou známe. Spíš napiš, jaká je ta tvá, páč takovejdle chameleón, co se mění dle prostředí, to asi nebude.
- delosombres
- Wraith
Určitě je perfekt a už má do ní připravený 2 Ber.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Já sem CoA našel asi 4x ale žádnou 2 sckt
- damagedeath
- Zhar the Mad
Já nevím, když mu padla CoA, tak asi nebude moc přesně vědět variabilní rozsah některých vlastností, lol.
Jinak včera mi pad ze zombíka v prvním aktu v den of evil (ten bosák) Bul Kathos
Smažím to za amazonku která má zvýšený FMI a padaj unikáty i setový věci jak divý.
Jinak včera mi pad ze zombíka v prvním aktu v den of evil (ten bosák) Bul Kathos
Smažím to za amazonku která má zvýšený FMI a padaj unikáty i setový věci jak divý.
Tak je pravda i u mě, že na tu na 1 díru mám taky magnet v sobě. Na 2 mi padla snad jen jednou a stále eště k tomu za prd.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Njn a znám takový lidi co hrajou diablo chvíli a pak maj opravdu takový štěstí, že jim tuhle padne Ber, tuhle padne CoA a já jak vůl to hledám týdny
Tak si ho můžeš dát na Barba, sežen eště jeden a máš Infernobarba.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
- damagedeath
- Zhar the Mad
Dnes jsem našel štít Aegis (třetí úroveň tower shieldu) na singlu se čtyřma socketama.
Poraďte´co s tím. není to paladinovskej štít a jiný runowý slovo na čtyři runy v singlu není. Základ má 176 defens. Docela hustej. Je škoda se ho zbavovat. Něco bych s ním podnik - poraďte.
Poraďte´co s tím. není to paladinovskej štít a jiný runowý slovo na čtyři runy v singlu není. Základ má 176 defens. Docela hustej. Je škoda se ho zbavovat. Něco bych s ním podnik - poraďte.
No bejt tebou tak na Blizzard vytáhnu zadek a vysměju se jim z Plugama
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Nevim nevim clovece :? . Rek bych, ze zrovna Aegis moc vhodny neni a to diky jeho postihu na pohyb. Jinak ja bych to dal mozna na postavu, ktera nepotrebuje byt tolik rychla, ale hodne vydrzi. Nejaky tezkoodenec . Dale take zalezi na vybave (ale to je rada jak pojd na me z boku co ) Osobne bych vkladal klasicky diamanty na resisty, nebo jewel of fervor a to kvuli tezko dostupnemu breakpointu na utocnou rychlost. Tezko rict, kdyz ani nevim jakym stylem hrajesdamagedeath píše:Dnes jsem našel štít Aegis (třetí úroveň tower shieldu) na singlu se čtyřma socketama.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger