Necromancer - summoner
Moderátor:Dark_Deamon
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
v pořádku, promiň... sem u curses zapoměl že si u summoning psal 22 atd...
dej pár bodů třeba do bone spear nebo golem mastery... summon resist nemá smysl dávat víc než jeden bod, to v pohodě naženou allskills předměty...
dej pár bodů třeba do bone spear nebo golem mastery... summon resist nemá smysl dávat víc než jeden bod, to v pohodě naženou allskills předměty...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Re: Necro(Summoner) - jaky bude na Hell?
Jinak má někdo zkušenosti s Mágy? Mě to bez infi a kvalitního LR přijde jako šudlání, proto tam nedávám víc jak bod.
Já teda ani nikdy nehrám čistého summona, ale buď fishyho (CE max), nebo bonesummona (MW Bug, Bone Spear a Spirit).
Já teda ani nikdy nehrám čistého summona, ale buď fishyho (CE max), nebo bonesummona (MW Bug, Bone Spear a Spirit).
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
mágové, pokud je máš na lvl 50 dávaj každej zhruba 700-800 damage (fire víc, poison cold míň, lightning 1-víc), každej jinym elementem, si to zkus někde kde můžou střílet třeba přes řeku (prostě aby bojovali jen mágové), uvidíš jak to krásně pomlátěj...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- delosombres
- Wraith
Mágové jsou podle mě na nic. Mají hrozně malý damage. Co vím, tak i na max levelu je poison mág totálně k prdu a ty elementoidní možná i mají těch 800 (avg), ale tak při -100 resistencích (takže lower resist + infi). No a když používáš Amplify a spočítáš si damage meele kostlivců, tak vítězí Amplify nad LR. Jako jeden bod jo (stejně snad jdeš do Revive), ale víc bych nedával. Dobrý akorát tak na lagy a nepřehlednou obrazovku.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- damagedeath
- Zhar the Mad
Já si myslím, že je to věc názoru. Když hraji za summonera, tak mágy stavím pokaždé. Jsou lepší proti immune physic. Je sice fakt, že málo vydrží, ale zkušený hráč si už jejich životnost umí ohlídat sám.
No já na imune physical používám Bone Spear, jak hraju ty hybridy. Nebo zakouzlim AD a je to. Mágy mám vyvolaný, ale pouze na okrasu, od každý "barvy" jednoho.
- delosombres
- Wraith
damagedeath: Na IP je mnohem lepší Corpse Explosion s Lower Resist. Stačí zabít někoho, kdo není IP nebo jednoho umlátit zrušením imunity přes AD. Merc to zvládne dobře, když má good zbraň.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
Ale jo jde to na Hell, uz jsem si zacal zvykat na to prepinani utoku stylem AD nebo decrepify prepnout CE a bum bum bum v kazde druhe bande co potkam je nejakej boss takze kotel ted mi v underpassage vypadlo z posledni bedynky pred vstupem do Darkwoodu brnko a ejhle Duriel´s Shell a taky uz mi padlo ORT,SOL,AMN a hned jsem slozil pro merce RW Honor do kopi tak ma skoro 1000dmg jedina nevyhoda je ze je very slow attack
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
- damagedeath
- Zhar the Mad
To delosombres: jo, v tom máš pravdu, ale mě se líbí ta armáda
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
mágové maj oproti kostlivcům jednu nezanedbatelnou výhodu, jsou schopní udeřit naráz, kostlivců dycky útočí tak 5-6 a hodně jich běhá okolo, kdežto mágové se rozestoupěj a pak rubou všichni najednou...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Jendoslav
- Doom Knight
to jo to je pravda co pise Grammator .... magove vzdycky strilej naraz z dalky, ale zase je problem je zkoordinovat na jeden cil kdy jich tam beha vic, ale od te doby co jsem zacal pouzivat CE to je mi to docela jedno
jinak vcera jsem vymlatil COW level na NM a vypadla mi barbarska Arreat´s Face
jinak vcera jsem vymlatil COW level na NM a vypadla mi barbarska Arreat´s Face
NecroSummoner - SP 1.10
- damagedeath
- Zhar the Mad
Jediný co mě na nich štve, že neovlivníš, na který živel budou mágové zaměřeni, každej by bral všechny, že? Mě se stalo, že jsem měl 12 na jed a 2 na oheň.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
tak prostě spamuj dál a ono se to srovná... každopádně mágové jsou nepochybně nezanedbatelní (jdětě někam, třeba do abbadonu, kde můžou útočit jen mágové a i bez LR uvidíte jak to bude pěkně padat...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Tak todle kopí jsem zatím nepoužil. Spíš bych dal mercovi do ruky rw Pride, pokud by na to byly runy...
to uz mi prijde ze je lepsi si sehnat reapers toll ktera dava decrepa a dmg taky nemam spatnej ale jak je tomu vzdy jedine eth jinak to je o nicem
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak kdybych měl runy tak bych mu postavil rw breath of a dying To by pak byl massacre.
reaperska je podla mna asi naj zbran pre merca pre vsetky chary, ale prave pre merca pre necra to nie je optimalne riesenie, pac furt prepisuje necrove cursy. A kazdopadne, necro ma decre a pohode moze zakuzlit ked treba.negris píše:to uz mi prijde ze je lepsi si sehnat reapers toll ktera dava decrepa a dmg taky nemam spatnej ale jak je tomu vzdy jedine eth jinak to je o nicem
Hram necra sumonera na hell, a skusal som ho aj na vyssich nastaveniach hracov a v poho. Hram ho takto:
SM max
SW -max
pak vsetky cursy po jednom bode
CE 1 bod
golem mastery - 1 bod
sumon resist 1 bod
clay golem - 1 bod
Poison nova - max
poison dagger - max
poison explosion - zvysok bodov cpem sem
Cize nechavam skeletonov fajtit, podporujem cursami a do toho vsetkeho castim poison novu. V ramci equipu mam 3 kusy z necrovho setu (rukavice, brnco a stit) co mi zvysi poison dmg a znizi poison resist enemakom. Na lvl 88 mam 13 smrtakov (lvl 35), skeleton mastery lvl okolo 35, poison nova dmg cca 5000. Ma switch staffu z nay setu (69 teleport charges)
Nikto ho nevie zastavit...
- damagedeath
- Zhar the Mad
ale to už pak nejde o summonera.
- Jendoslav
- Doom Knight
no tak po delší době hlasím že Necrosummoner na HELL je docela fuška, jsem na lvl 80 ve 4.aktu a dávaj mi docela zabrat Corpulenti a Doom casteri s tim svym lighting attackem nebo co to je, mam skoro 1200 life a stejne me jednim full zasahem vymydlej na nulu a mačkám ESC :?
Ale jinak zatím pohoda jsem zvědav až dojdu k Diablovi co předvede
Ale jinak zatím pohoda jsem zvědav až dojdu k Diablovi co předvede
NecroSummoner - SP 1.10