Nejkvalitnější věci z monster

O předmětech - Horadric Cube, runová slova, sety, unikáty.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
saesa
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:
Re: nejkvalitnější věci z monster

Příspěvek od saesa » 21.09.2009, 16:25 hod.

Abych se k tomu též vyjádřil, smazaní map souborů nemá žádný význam na vygenerování nové mapy.
ambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
Hraju annihilus.net a projectdablo2.com

delosombres
Wraith

Příspěvek od delosombres » 22.09.2009, 01:04 hod.

Abych se k tomu vyjádřil já, už po druhé. Smazání *.map souborů mi v singleplayeru vygenerovalo novou mapu. Nevim, co máte za verzi hry, ale mě to funguje. Mám verzi 1.11 a plugY 7. Možná je to kvůli plugY. Nicméně možnost generovat novou mapu v SP po každém založení hry (jako v MP) mám vypnutou, kvůli SP runům samozřejmě. Takže to je stejný, jako default Diablo. V SP mapa zůstává jen dokud nezměním obtížnost.
Hrus píše:A já myslim, že pravdu mám.
Zvolil si spravnou obtiznost? Pokud u single-player postavy nemenis obtiznost / nehrajes MP, tak se ti pri smazani ma* souboru nemeni mapa pro dany charakter, pouze vymaze objevena mapa. Vlastnorucne vyzkouseno.
Měl jsem good mapu v Lower Kurastu, kterou chodim. Smazal sem *.map soubory, zapnul hru, dal zase hell a v LK sem měl neobjevenou mapu, které byla jiná, nově vygenerovaná. Asi to kua poznám, když mám oba ohně hned vedle waypointu. Když sem tam dal zpátky ty staré *.map soubory, přepsal ty nové, zapl hru a dal hell, tak sem měl zase tu starou dobrou mapu. Což je i důkaz toho, že vygenerování nové mapy přes plugY je vypnuté, protože jinak bych měl zase novu mapu a ne tuhle starou. Prostě mi to funguje. Buďto je to kvůli plugY (popř. jiné verzi D2), nebo nemáte pravdu.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-

Hrus
Fallen Shaman

Příspěvek od Hrus » 22.09.2009, 07:45 hod.

Talleen píše: EDIT: ještě k tý mapě,chápu to tak,že mám nějakou mapu,mám její seednumber,pak jí ztratim,přepíšu to číslo v atmě zpátky a mám zpátky i danou mapu :?:
Ne v Atme to jde jenom precist, kdyz tu mapu chces dat zpatky, tak musis k ikone, kterou spoustis v D2 zeditovat pole program (nebo tak neco) na "Diablo II.exe" -seed XXXXXX, kde XXXXX je map seed number. Vsechny postavy, se kterymi zalozis hru v takto spustenem Diablu pak budou mit stejnou mapu danou timto cislem.

To, co tady popisuje delosombres je divny, mozna za to opravdu muze PlugY, ale dost o tom pochybuju, mapa opravdu neni ulozena v ma* souborech, ale prave jen v tomto jednom cislu v d2s souboru.
Self-found S/U Grail: Complete, all 504 found

delosombres
Wraith

Příspěvek od delosombres » 22.09.2009, 09:04 hod.

Nevim čim to je, ale jsem rád, že mi to funguje. Každopádně je mi DOST divný, že mapy a jejich podoba ve hře (=grafika, ne minimapa po zmáčknutí tabu) je uložená v nějakým čísle. To snad trochu nevychází co se týče dat. Veškerá podoba map by měla být přece uložena ve více datech. Vygenerované mapy v samotné hře = grafika. Míra odkrytosti v minimapě by neměla zabírat prakticky nic. To, že *.map soubory mají dohromady víc než *.d2s soubor je hodně divný Hrusi.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-

Hrus
Fallen Shaman

Příspěvek od Hrus » 22.09.2009, 09:35 hod.

Mapa se vzdy jednoznacnym algoritmem vygeneruje z toho cisla uplne stejne - kazdou hru, jde si to predstavit tak, ze cislo je vygenerovano random - ale tak, ze obsahuje vsechny parametry nutne k sestaveni mapy. To je prave uplne genialni. Ulozeni "prosle mapy" v SP je naopak velmi narocne na misto - tam se to musi opravdu ulozit. (Taky ty ma* soubory odpovidaji aktum - pro postavu, ktera zacina na normalu v 1. aktu se vytvori jen soubor ma0.)
Self-found S/U Grail: Complete, all 504 found

delosombres
Wraith

Příspěvek od delosombres » 22.09.2009, 10:02 hod.

Tak sem to zkusil ještě jednou a měl si pravdu. Zůstává to. Tak sem asi fakt debil a předtim sem to nepoznal. Asi sem to prošel moc rychle, čuměl jen na minimapu a hledal tam ohně pod jinýma objektama nebo nevim. Lol.

Gladiator91
Doom Knight
BattleTag:gladiatorcz#2171
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 25.09.2009, 11:30 hod.

Tak jestli ti Mef nedělá moc problémy tak ho choď. Může dropnout shako, eschutu(pro kouzelnici dobrá hračka)viperko, taky lepší amulet :)
Vyplatí se taky chodit Andy. Toho pindla sem dával taky dřív třeba 800x za den a jednou se zadařilo na DF :DJinak i na SP můžeš najít SoJ nebo BKWD.Oba přidávají 1 to all skills ale pro tebe jako sorc je lepší SoJ ale taky je obtížnější ho najít ;)

Snad sem vysvětlil všechno na co ses ptal :)
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 25.09.2009, 11:52 hod.

Pindlení je dobrý až v pozdější fázi hry, jak řikal gladiátor. U Mefa je výhoda, že toho padne víc najednou, u Pindla většinou dvě.. Sice může dát "vše" (kromě TM, Azurita a Aracha - aspoň co já vim teda.), ale než to padne, tak z tebe bude dědek. :D

Hodně dobrej ne paříklad TR amulet, kterej dá hp, manu, 2 skilly a light rezy. Když jdeš Mefa, tak nezapomeň sejmou ty Koncili (grupu s Bremem). Z těch padaj hodně zajímavý věci. Mě například z nich runa Jah.

Edit: Tak pokud chceš Shako, tak je andy nej volba. 8)

Gladiator91
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 25.09.2009, 12:31 hod.

Já sem chodil findit bez Gull dýky :) mf sem měl kolem 150% a celkem padaly ty bežnější věci :) a na ty coucily nezapomínej ;) jak psal Drake tak padaj runy a docela i dost peněz což se vyplatí brát

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 26.09.2009, 11:34 hod.

Máš pravdu Gladiátore. Na lítání po Wk se mě taky osvědčilo menší MF, páč tam to chce fcr, fhr a rezy. Damage též. :D Jako mezi soulama lítat s Gull dýkou, to je dost o hubu na muj vkus.

Na Mefa, teda spíš Duriela, ale používám MF 600+ a na Pindla to tahám na 700+. Tunnely se mi osvědčili se standartním 350-400 MF.

Jinak se musim pochlubit, sice je to déle, ale zapoměl jsem na to. :) Na asi stopadesátém Bh padl uniq Dimensional Shard. Každej už byl v tu půl druhou ráno dost otupělej, tak jsem si pro něj pohodlně došel a... No co vám mám povídat, prostě se podařil. Čili je 30% Cold Damage. 8) Tak ho má moje Líza samosebou.

Gladiator91
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 26.09.2009, 12:34 hod.

Tak to gratuluju :) mě padnul 28% za kterej sem byl teda taky šťastnej jak blecha :)

Tabul
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tabul » 28.09.2009, 20:28 hod.

Gladiator91 píše:Tak to gratuluju :) mě padnul 28% za kterej sem byl teda taky šťastnej jak blecha :)
Hmm když mi padl jednou 29% tak jsem si řekl: Juu to je dobrý a jedu dál. Pak přijdu na realm a dozvím se jaká je to ku*va vzácná věc :D a jsem smutnej že mi nepadl na relamě....

Gladiator91
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 28.09.2009, 21:11 hod.

Asi tak :D

Tabul
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tabul » 04.10.2009, 00:39 hod.

Jaká vám padla nejlepší rarová věc kromě čelenek?
U mě vede tohle :
Obrázek
Jen mě štve že nekrouš má lepší unikátní hlavy :D

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 04.10.2009, 07:34 hod.

To není rare. :lol:
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Gladiator91
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 04.10.2009, 09:38 hod.

Jirek píše:To není rare. :lol:
A to si vzal kde?

Jinak je to pěknej kousek :)

undex
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od undex » 04.10.2009, 12:48 hod.

mno vis co ja ti niak nvm ani si niak nepametam :D :D :D

Aragorn
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Aragorn » 29.10.2009, 22:05 hod.

Padly mi dnes vrhací šipky Deathbit z jednoho council membera v Hell Travincal. To samo o sobě není žádný zázrak, ale rozhodl jsem se, že zkusím jestli Iron Maiden funguje i na vrhací zbraně a šel jsem do Chaos Sanctuary. Merc žil asi 5 sekund :-), ale já ke své radosti zjistil, že Iron Maiden na ty vrhací šipky nefunguje :D . Potěšen tímhle zjištěním jsem čistil nějakých 15-20 minut celou Sanctuary (byl jsem asi přehnaně opatrný=pomalý) a nakonec jsem si oživil merca (kvůli cca 150MF, co má) a šel jsem na /players3 na Diabla. Samozřejmě jsem nečekal nic s mým štěstím, ale k mé radosti padlo kopí Arioc´s Needle s +3 to all skills ! Spoustě z vás určitě padlo nesčetněkrát a i perfect verze, ale pro mne to je po dlouhé době zase nějaký použitený elite unique předmět. Tedy doufám, že to proboha díky ITD, +3 all skills, 400 poison DMG over 10sec a 50% DS bude pro mého merca lepší než Bonehew, co má ted'.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might 8-)

Aragorn
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Aragorn » 14.11.2009, 19:20 hod.

Hell Pit na /players3 a padl mi z minion devilkina diadém Griffon´s Eye (def 246, -20% TELR, +12% TLSD). Mám zealota s čerstvým Lightsaberem, tak jsem zvědav jestli se k tomu ten Griffon hodí nebo to chce postavu s daleko větším lightning dmg, aby měl ten Griffon smysl.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might 8-)

Gladiator91
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 14.11.2009, 19:51 hod.

Na takovou javu nebo Foher je to výborná věc ;)

Odpovědět

Zpět na „Předměty“