Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
Abych se k tomu též vyjádřil, smazaní map souborů nemá žádný význam na vygenerování nové mapy.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
- delosombres
- Wraith
Re: nejkvalitnější věci z monster
Abych se k tomu vyjádřil já, už po druhé. Smazání *.map souborů mi v singleplayeru vygenerovalo novou mapu. Nevim, co máte za verzi hry, ale mě to funguje. Mám verzi 1.11 a plugY 7. Možná je to kvůli plugY. Nicméně možnost generovat novou mapu v SP po každém založení hry (jako v MP) mám vypnutou, kvůli SP runům samozřejmě. Takže to je stejný, jako default Diablo. V SP mapa zůstává jen dokud nezměním obtížnost.
Měl jsem good mapu v Lower Kurastu, kterou chodim. Smazal sem *.map soubory, zapnul hru, dal zase hell a v LK sem měl neobjevenou mapu, které byla jiná, nově vygenerovaná. Asi to kua poznám, když mám oba ohně hned vedle waypointu. Když sem tam dal zpátky ty staré *.map soubory, přepsal ty nové, zapl hru a dal hell, tak sem měl zase tu starou dobrou mapu. Což je i důkaz toho, že vygenerování nové mapy přes plugY je vypnuté, protože jinak bych měl zase novu mapu a ne tuhle starou. Prostě mi to funguje. Buďto je to kvůli plugY (popř. jiné verzi D2), nebo nemáte pravdu.Hrus píše:A já myslim, že pravdu mám.
Zvolil si spravnou obtiznost? Pokud u single-player postavy nemenis obtiznost / nehrajes MP, tak se ti pri smazani ma* souboru nemeni mapa pro dany charakter, pouze vymaze objevena mapa. Vlastnorucne vyzkouseno.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
Ne v Atme to jde jenom precist, kdyz tu mapu chces dat zpatky, tak musis k ikone, kterou spoustis v D2 zeditovat pole program (nebo tak neco) na "Diablo II.exe" -seed XXXXXX, kde XXXXX je map seed number. Vsechny postavy, se kterymi zalozis hru v takto spustenem Diablu pak budou mit stejnou mapu danou timto cislem.Talleen píše: EDIT: ještě k tý mapě,chápu to tak,že mám nějakou mapu,mám její seednumber,pak jí ztratim,přepíšu to číslo v atmě zpátky a mám zpátky i danou mapu
To, co tady popisuje delosombres je divny, mozna za to opravdu muze PlugY, ale dost o tom pochybuju, mapa opravdu neni ulozena v ma* souborech, ale prave jen v tomto jednom cislu v d2s souboru.
Self-found S/U Grail: Complete, all 504 found
- delosombres
- Wraith
Nevim čim to je, ale jsem rád, že mi to funguje. Každopádně je mi DOST divný, že mapy a jejich podoba ve hře (=grafika, ne minimapa po zmáčknutí tabu) je uložená v nějakým čísle. To snad trochu nevychází co se týče dat. Veškerá podoba map by měla být přece uložena ve více datech. Vygenerované mapy v samotné hře = grafika. Míra odkrytosti v minimapě by neměla zabírat prakticky nic. To, že *.map soubory mají dohromady víc než *.d2s soubor je hodně divný Hrusi.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
Mapa se vzdy jednoznacnym algoritmem vygeneruje z toho cisla uplne stejne - kazdou hru, jde si to predstavit tak, ze cislo je vygenerovano random - ale tak, ze obsahuje vsechny parametry nutne k sestaveni mapy. To je prave uplne genialni. Ulozeni "prosle mapy" v SP je naopak velmi narocne na misto - tam se to musi opravdu ulozit. (Taky ty ma* soubory odpovidaji aktum - pro postavu, ktera zacina na normalu v 1. aktu se vytvori jen soubor ma0.)
Self-found S/U Grail: Complete, all 504 found
- delosombres
- Wraith
Tak sem to zkusil ještě jednou a měl si pravdu. Zůstává to. Tak sem asi fakt debil a předtim sem to nepoznal. Asi sem to prošel moc rychle, čuměl jen na minimapu a hledal tam ohně pod jinýma objektama nebo nevim. Lol.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli ti Mef nedělá moc problémy tak ho choď. Může dropnout shako, eschutu(pro kouzelnici dobrá hračka)viperko, taky lepší amulet
Vyplatí se taky chodit Andy. Toho pindla sem dával taky dřív třeba 800x za den a jednou se zadařilo na DF Jinak i na SP můžeš najít SoJ nebo BKWD.Oba přidávají 1 to all skills ale pro tebe jako sorc je lepší SoJ ale taky je obtížnější ho najít
Snad sem vysvětlil všechno na co ses ptal
Vyplatí se taky chodit Andy. Toho pindla sem dával taky dřív třeba 800x za den a jednou se zadařilo na DF Jinak i na SP můžeš najít SoJ nebo BKWD.Oba přidávají 1 to all skills ale pro tebe jako sorc je lepší SoJ ale taky je obtížnější ho najít
Snad sem vysvětlil všechno na co ses ptal
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Pindlení je dobrý až v pozdější fázi hry, jak řikal gladiátor. U Mefa je výhoda, že toho padne víc najednou, u Pindla většinou dvě.. Sice může dát "vše" (kromě TM, Azurita a Aracha - aspoň co já vim teda.), ale než to padne, tak z tebe bude dědek.
Hodně dobrej ne paříklad TR amulet, kterej dá hp, manu, 2 skilly a light rezy. Když jdeš Mefa, tak nezapomeň sejmou ty Koncili (grupu s Bremem). Z těch padaj hodně zajímavý věci. Mě například z nich runa Jah.
Edit: Tak pokud chceš Shako, tak je andy nej volba. 8)
Hodně dobrej ne paříklad TR amulet, kterej dá hp, manu, 2 skilly a light rezy. Když jdeš Mefa, tak nezapomeň sejmou ty Koncili (grupu s Bremem). Z těch padaj hodně zajímavý věci. Mě například z nich runa Jah.
Edit: Tak pokud chceš Shako, tak je andy nej volba. 8)
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Já sem chodil findit bez Gull dýky mf sem měl kolem 150% a celkem padaly ty bežnější věci a na ty coucily nezapomínej jak psal Drake tak padaj runy a docela i dost peněz což se vyplatí brát
Máš pravdu Gladiátore. Na lítání po Wk se mě taky osvědčilo menší MF, páč tam to chce fcr, fhr a rezy. Damage též. Jako mezi soulama lítat s Gull dýkou, to je dost o hubu na muj vkus.
Na Mefa, teda spíš Duriela, ale používám MF 600+ a na Pindla to tahám na 700+. Tunnely se mi osvědčili se standartním 350-400 MF.
Jinak se musim pochlubit, sice je to déle, ale zapoměl jsem na to. Na asi stopadesátém Bh padl uniq Dimensional Shard. Každej už byl v tu půl druhou ráno dost otupělej, tak jsem si pro něj pohodlně došel a... No co vám mám povídat, prostě se podařil. Čili je 30% Cold Damage. 8) Tak ho má moje Líza samosebou.
Na Mefa, teda spíš Duriela, ale používám MF 600+ a na Pindla to tahám na 700+. Tunnely se mi osvědčili se standartním 350-400 MF.
Jinak se musim pochlubit, sice je to déle, ale zapoměl jsem na to. Na asi stopadesátém Bh padl uniq Dimensional Shard. Každej už byl v tu půl druhou ráno dost otupělej, tak jsem si pro něj pohodlně došel a... No co vám mám povídat, prostě se podařil. Čili je 30% Cold Damage. 8) Tak ho má moje Líza samosebou.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Tak to gratuluju mě padnul 28% za kterej sem byl teda taky šťastnej jak blecha
Hmm když mi padl jednou 29% tak jsem si řekl: Juu to je dobrý a jedu dál. Pak přijdu na realm a dozvím se jaká je to ku*va vzácná věc a jsem smutnej že mi nepadl na relamě....Gladiator91 píše:Tak to gratuluju mě padnul 28% za kterej sem byl teda taky šťastnej jak blecha
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Jaká vám padla nejlepší rarová věc kromě čelenek?
U mě vede tohle :
Jen mě štve že nekrouš má lepší unikátní hlavy
U mě vede tohle :
Jen mě štve že nekrouš má lepší unikátní hlavy
To není rare.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
A to si vzal kde?Jirek píše:To není rare.
Jinak je to pěknej kousek
mno vis co ja ti niak nvm ani si niak nepametam
Padly mi dnes vrhací šipky Deathbit z jednoho council membera v Hell Travincal. To samo o sobě není žádný zázrak, ale rozhodl jsem se, že zkusím jestli Iron Maiden funguje i na vrhací zbraně a šel jsem do Chaos Sanctuary. Merc žil asi 5 sekund :-), ale já ke své radosti zjistil, že Iron Maiden na ty vrhací šipky nefunguje . Potěšen tímhle zjištěním jsem čistil nějakých 15-20 minut celou Sanctuary (byl jsem asi přehnaně opatrný=pomalý) a nakonec jsem si oživil merca (kvůli cca 150MF, co má) a šel jsem na /players3 na Diabla. Samozřejmě jsem nečekal nic s mým štěstím, ale k mé radosti padlo kopí Arioc´s Needle s +3 to all skills ! Spoustě z vás určitě padlo nesčetněkrát a i perfect verze, ale pro mne to je po dlouhé době zase nějaký použitený elite unique předmět. Tedy doufám, že to proboha díky ITD, +3 all skills, 400 poison DMG over 10sec a 50% DS bude pro mého merca lepší než Bonehew, co má ted'.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hell Pit na /players3 a padl mi z minion devilkina diadém Griffon´s Eye (def 246, -20% TELR, +12% TLSD). Mám zealota s čerstvým Lightsaberem, tak jsem zvědav jestli se k tomu ten Griffon hodí nebo to chce postavu s daleko větším lightning dmg, aby měl ten Griffon smysl.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Na takovou javu nebo Foher je to výborná věc