Amazon

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Grammator
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:
Re: Amazon

Příspěvek od Grammator » 31.07.2009, 05:54 hod.

měl bys hodně rychle začít pěchovat vitalitu...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 31.07.2009, 06:25 hod.

Už se to jakš takš dá. Mám 66 lvl, konečně jsem včera prošel a došel až k Baalovi (zabíjím vše, jen se mi nedaří zabít ty poslední miniony jeho - ty dinosaury :D )

Tak furt jedu dokola a zabíjím jen po ně. Vše dávám do vitality, tak už je to zase o chlup lepší ... snad zabiju baala brzy.

A na Hell už pojedu po LANu s bráchou ... až si udělám nějakej 75 lvl, nebo 80 lvl ... nevím, jak až to bude expit.

Ještě dotaz na merca, je doporučován z 2. aktu, koupil jsem si ho, dal mu brnko, co má 843 armor a jeho dmg je 115-225, ale vůbec mi nevydrží a má 52 lvl ... kde si ho mám naexpit, aby mě s lvlama dohnal ?
Obrázek

Hrus
Fallen Shaman

Příspěvek od Hrus » 31.07.2009, 08:55 hod.

Jak rekli ostatni - hlavni problem jsou resisty. Ty sou opravdu hodne dulezite.
Taky to, ze je predmet unikat nebo set neznamena, ze ti k necemu je. Napriklad tvoje boty a rukavice - pro svuj build muzes koupit lepsi u NPC postav ve meste.

obecne jake mody tvoje postava potrebuje:
+skills - to je dulezite pro damage
+resists, hlavne lightning, pak cold a fire, poison se da resit antidotem - to je hlavni pro preziti
+block - davas do DEX, takze pudes blokovaci amazonku, je hodne dulezity, abys block udrzel co nejvys, takze dobrej stit s touhle vlastnosti
~20 nebo 35 IAS (increased attack speed)
CBF - cannot be frozen
+Mana - Fury zere hodne many, navic cim vic many mas, tim rychleji se regeneruje (regenerace many funguje tak, ze za konstantni cas se ti doplni cela mana)
+Life - pro preziti, ale neni zas az tak dulezite.
+STR a +DEX, abys misto toho mohl mohl davat do VIT
+FRW
+MF

nic ostatniho ti nijak zvlast nepomaha...

Moje doporuceni pro zlepseni gearu:
1) zbran: Potrebujes javelin s velkou zakladni rychlosti (-10) takze vybirej jen z moznosti: maiden javelin, javelin, throwing spear a jejich exceptional a elite verze.
Maiden (ceremonial, matriarchal) javelin ma automod +javelin skill a na zakladni damage nijak nezalezi. jedine dobre mody jsou +javelin(amazon) skills a potome IAS, popripade replenish.
Koukej po vsech maiden/ceremonial/matriarchal class-specific javelinech a vyber ten s nejvetsim +skill
2) stit: Davas do DEX, takze budes blokovat a nebudes pouzivat Spirit (asi stejne hrajes neupraveny SP, takze ho ani nemuzes vyrobit). Chce to stit s velkym blokem, ja vim, ze +5 man/kill je uzitecny, ale to neni blokovaci stit. Nejlepsi by byl Mosers Blessed Circle unique, ale ten pravdepodobne nemuzes mit. Hodne dobry je vsak Rhyme runeword - dava nejake resisty, slusny block a hlave cannot be frozen (a taky MF). Vem 2socketovy lehky stit se slusnym zakladnim blokem (Bone Shield/Grim shield) a pokud nemas Shael, tak chvili zabijej NM Countess.
3) helma: +skill a resistance. Koukej hodne na Circlety, ty to hodne maji. Pokud zatim nemas moznost pouzivat neco s +skill, vem prvni 3socketovou helmu, co najdes, a naper do ni RAL-ORT-THUL (popripade dle potreby)
4) armor: asi hlavne resisty. Nejlepsi hodne levny armor je Twitchthroe unikat - +25% block(!), 20% IAS a Staty.
Pokud nemas nic s +skills (Skullder's Ire, Skin of Vipermagi, SPirit Shroud), pouzij 4socketovy armor a dej tam dle libosti RAL/ORT/THUL/IAS jewel. Pokud mas prislusne runy, tak Smoke nebo Lionheart jsou oba hodne dobre armory (ale preci jen, tydle runy uz nejsou tak lehke sehnat)
5) amulet: +skill +mana +resisty
gambluj, craftuj (+Safety amulety - davaji blok)
6) ringy: +mana, resisty, Staty
7) rukavice +skills, IAS. nejlepsi rukavice pro tnehle build jdou koupit ve meste! +3javelin skills/20IAS. Takze kupuj u obchodnika. Taky ti muzou stacit single RES+20IAS, prozatim.
8 ) opasek. Tak nejlepsi opasek je Razortail, coz neni prilis vzacny unikat. Jinak rare opasky nabizeji spoustu uzitecnych modu - resisty, +STR, dokonce FHR.
9) boty - nejake FRW je potreba, ale k tomu resisty - zase single RES+FRW muzes koupit u obchodnika.
10) charmy. +life,+mana,+resisty

Jinak ja osobne si myslim (dle vlastni zkusenosti), ze je lepsi jit build s avoid, evade a valkyrii. Alespon pro untwinked buildy, kde nezabijis na jednu ranu a musis se trochu starat o defense - Valkyrie je skvely tank a avoid/evade ti da slusnou obranu proti strelam (a taky treba vybuchum FE monster, dolls). Dodge vlastne ani nepotrebujes, protoze melee monstra bys mel odpalit driv, nez zacnou utocit.
Self-found S/U Grail: Complete, all 504 found

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 01.08.2009, 16:51 hod.

Děkuju za obsáhlou odpověď.

Jen se chci zeptat, dělal jsem na NM baal run ... a najednou mi zmizely moje javelinky :( a vůbec tomu nerozumím !

Já myslel, že i když dojde kvantita při házení, tak mi v inventáři zůstanou, jen jsou červené a nedají se použít.
Obrázek

Gladiator91
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:gladiatorcz#2171
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 01.08.2009, 18:17 hod.

Jestli si měl obyčejný tak ty mi mizej taky a éterický to samé ale jestli to byli nějaký unikáty tak to čumim
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 01.08.2009, 19:38 hod.

No je fakt, že to byl obyč (javelin sice Amazon only - ale měl bílej nápis)

A celkem mě to štve, těžko se mě teď hledá náhrada ... dropy jsou nic moc .. a éterickej štít mi došel taky, tak hledám .. dělám runy a hledám no.
Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 04.08.2009, 17:29 hod.

Tak už jsem hodně pokročil, hraju to po síti s bráchou, mám i super věci .. ale nějak se nám nedaří zabít Ance na HELL :)

Já bych i dmg měl, ale oni se mě 3x dotknou a jsem dead .. :(

Jak jste zabíjeli vy Ancíky na HELLu ?

jinak, mám 80.lvl
Obrázek

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 04.08.2009, 19:45 hod.

Tezko rict :!: Kdyz jsem naposledy bojoval se staresinama na obtiznost Hell, tak jsem mel o 10 urovni vic. Slusny Crushing Blow, Deadly Strike. Nemel jsem ani zoldaka.
To jsem hral ale za barbara se zamerenim na Frenzy, takze hladina zivota byla slusna a obrany celkem slusna :arrow: .
Pokud budes mit chvilku tak se trosku rozepis podrobneji :waving:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Gladiator91
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 04.08.2009, 21:59 hod.

Když sem tam byl s javou tak to jistil merc, ale jestli hrajete s bráchou a má buďto phys dmg nebo nějakej jinej tak tam dělejte tp dokud se nevygeneruje to co vy potřebujete :)

Moredecay
Wraith

Příspěvek od Moredecay » 08.10.2009, 10:02 hod.

Mam otazku na ama borcov, po 8 rocnom prehliadani amazonky, som sa rozhodol si ju zahrat. Momentalne sa motam v NM, mam maxnuty ChS a LF a po jednom bode v kazdom skille v passive. Moja povodna predstava bola cista java so vsetkymi synergiami na lightning, ale momentalne mi zacina cukat, pac uz teraz stretavam LI monstra a je to otrava... :?
Zamyslam sa nad myslienkou, ze by som zacal maxovat bow vetvu a to konkretne Freezing arrow a k nemu dmg synergiu cold arrow ako druhy typ dmg.
Alebo by bolo vhodne pokracovat v povodnej myslienke a vymaxovat light javeliny? S tym, ze LI by som riesil Jabom. (trochu mam strach stuchat do LEB a taktiez nemam velmi chut sa motat velmi blizko gloamov a soulov...)
Hram to na SP, hardcore a self-found.
Vopred vdaka za reakcie!!

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 08.10.2009, 10:15 hod.

Obíhat imune monstra můžeš na NM, ale na Hell je už musíš zabít. (Ance, Travi, Grand Vizier ov Chaos)

Tak co bych s ní udělal ja? Jsem zastánce amky hybrid, čili jak jsi už psal, vedle LF a ostěpů bych si na switch dal luk na Freezing Arrow. Pokud budeš hrát na PL1, tak bys to měl dát celkem v pohodě na Hell i bez itemů..

Hlavně to chce, abys měl ve výbavě manaleech, jináč se s tim šípem skoro nedá hrát (Manadl, Tr Mask, nebo podle mě ultimátní věc- Lycander Aim. ;) )

Moredecay
Wraith

Příspěvek od Moredecay » 08.10.2009, 11:22 hod.

Vdaka! :waving:
Nad mana leachom som sa tiez zamyslal, ale dospel som k zaveru, ze na ML mam prilis maly fyz dmg, tak som sa rozhodol ist cestou +mana after kill. Zatial mi to celkom vychadza, celkovo mam na vybave +7 mana after each kill. Ked sa vydari LF, tak mi to manu este dokonca celkom slusne doplna... 8) Uvidim, ako to bude fungovat s FA...
Zatial to hram na p3 a NM planujem aj v takomto nastaveni dohrat. Pokial sa zivy dostanem na hell, tak prepnem na p1 a hadam ten rozdiel v obtiaznosti mi to trochu zmensi...

Gladiator91
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 08.10.2009, 14:03 hod.

Já sem řešil LI monstra na hell pomocí charge Low rezist v hůlce, pomocí merce a castění valkýry a na p1 to docela šlo :)merc dostal insight takže many bylo dost a dalo se s tím hrát i na víc players ale to už bylo dost o tlamu :D

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 08.10.2009, 17:19 hod.

To jo, dost závisí na tom luku jaký má dmg. ;) Co třeba takle nějakej elite na 6 děr a 6 Tir do něj? :D By taky nemuselo bejt marný např. při boji s Fetišema.

Moredecay
Wraith

Příspěvek od Moredecay » 12.10.2009, 07:25 hod.

Takze pokracujem vo svojom snazeni :arrow:
NM ancov som proste na nastaveni p3 nedal, musel som prepnut p1, pak to slo. Cely WSK vratane throne room a Baala samotneho som v pohode zmastil na p3 (LF rulzz). Momentalne som hell act 1 a musim dat za pravdu Drakesisovi, na pouzitelny FA bude treba mocny mana leech... nasiel som magicky matriarchal bow, takze zvesela cubeujem a rerollujem staty skrz 3 pg... cakam na slusny dmg prefix al. suffix a pak dufam, ze Larzuk hodi slusny pocet dier na perfect skulls... no uvidime :roll: zaroven cakam na 4 socket polearmu na vyrobu Insightu pre merca (nie a nie padnut...) :coje:
Co sa tyka unikatov, nepadlo dokopy nic pouzitelne, zachranuju ma lacne (ale dobre) rw 1.09 - rhyme, lore a pod... A samozrejme crafty.
Co sa tyka NM meph runy, mam respekt, hlavne voci Bremovi a jeho bande, pac mi sposobili jednu zo situacii, ked som zbabele mackal esc, inak by som videl deeds... :dead:
boli extra fast a mal konvu, merc a valky boli tuhy v sekunde, ja skoro taky... :evil:

Hrus
Fallen Shaman

Příspěvek od Hrus » 12.10.2009, 08:10 hod.

Larzuk ti do magicke zbrane da pouze jeden nebo 2 sockety (sance 50 na 50) Takze nedoufej ve vetsi pocet.

Pokud behas NM Mepha kvuli unikatum, nezdrzuj se s councilama, Meph ma daleko vetsi pravdepodobnost na vypadnuti unikatu a trva kratsi dobu. (Nejlepsi je poridit si neco teleport chargema a proste projit kolem councilu a preteleportovat se pres lavu)
Self-found S/U Grail: Complete, all 504 found

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 12.10.2009, 09:01 hod.

Drakesis píše:To jo, dost závisí na tom luku jaký má dmg. ;) Co třeba takle nějakej elite na 6 děr a 6 Tir do něj? :D By taky nemuselo bejt marný např. při boji s Fetišema.
Tak to bych jí raději udělal BOTD! To by toho luku byla trošku škoda, nemyslíš?

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 12.10.2009, 09:45 hod.

Nemyslim, páč Zod jsem zatim v prackách neměl.. :lol: A kort na single ne.

Jinak tipy ve hře za Freezing/ Lf zon:
1) Jak jsem už řekl, tak Mana leech, bez něj to halt nepude. Snaž se sehnat Lycanders Aim, to je naprosto ultimáte se svým Mana Leechem, dobrý fyz. dmg a navíc navýšení Bowerských skillů o 4! Dáš tam lebku a je po problémech s manou, ale musí to padnout, že. :D
2) Když jsem jí hrál, tak jsem s větve passive jen na úhyby, Valku jsem prděl, páč na víc bodů než na jeden halt nejsou investice a s 1 bodem nic nevydrží a ta kopa preq skillů :|
3) LF defakto nemá synergii, takže stačí dát 20 bodů do něj, páč to 1% fakt moc znát neni, leda pokud by ses rozhodl pro používání "meele" bleskovek, ale jak si řikal, hraješ HC, což je leckdy dost o hubu. Takže jsem nejprv maxoval ledový šípy (jen dva, ten na trvání ti dmg nedá samozřejmě) a pak jsem se věnoval bleskům, proto amka neměla nikdy moc problémy. :)

Moredecay
Wraith

Příspěvek od Moredecay » 12.10.2009, 10:22 hod.

Vidim to velmi podobne. :)
INak, Lycanderov mi padlo za celkovu dobu hrania asi tak 6 ks, samozrejme dohromady za vsetky postavy a peknych par rokov hrania... nechcem pouzit atmu pri tejto postave ani raz a ten luk jej dat, stale dufam, ze si dokaze poradit aj sama...
Ak ne, tak cipne... :twisted:

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 12.10.2009, 10:41 hod.

K Zodu se dá dostat i na singlu, chce to jen hooooodně práce a mít dost místa v invu a ve stash, pak to jde.

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“