Diablo fóry...
podle me je to super....me se to líbí...na nekterych my uz sice mrazilo v zadech,ale vím,že jstese snazili,kdyz vas nic nenapadne,date sem i tu nejvetsi kravinu...ale hodne se mi libilo s tim krematoriem , hvezdou a hadrem....moc dekuji panove,ze jsem se diky vam zasmal...
Člověk se nají, napije, pak se dívá na televizi, což je možná nebezpečné, vezme si pyžamo, usne a ráno se neprobudí.
Deset tisíc bych za takovou smrt dal, a že jsem hodně lakomej!
"Jan Werich"
"Jan Werich"
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo fóry...
krematoriem? xD
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
mnooo tak cernobylem XD
Člověk se nají, napije, pak se dívá na televizi, což je možná nebezpečné, vezme si pyžamo, usne a ráno se neprobudí.
"Jan Werich"
"Jan Werich"
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Hej, tak to je sranda iablo iablo
Až se mi vrátí notebook ze servisu, tak taky něco zkusím.
Až se mi vrátí notebook ze servisu, tak taky něco zkusím.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Mě se nejvíc líbil ten úplně první, u toho jsem se fakt málem válel pod stolem. Jinak dobrej byl ten s ethereal brnkem a kozama
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Ty jo, to si pamatuju taky takovou správnou historku. Pravda, je to už hodně let a myslím, že už jsem ji někde na fóru nakousl. S kamošama jsme hrávali D1 (každej single - internet ještě nebyl moc rozšířen). Infikovali jsme tím dalšího známýho Dejva, kterej po čase přišel s tím, že se zasek s Warriorem u Lazara a nejde mu to dát. Kámoš Honza se nabídl, že se mu na to mrkne.
Inu, v Tristramu vyházel veškeré zbytečné svitky, o kterých nechápal, proč je Dejv tahá s sebou, naplnil si inv. poisonama a vyrazil portálem do levelu Lazara. Když mu poisony došly a usoudil, že když se rychle nevrátí do města, tak na 100% zařve, rozhodl se vyvolat portál. Jaké však bylo jeho překvapení, když townportal nenašel mezi spelly. Zděšeně se podíval na Dejva, ten odpověděl pouze: "Já jsem ti říkal, ať ty svitky nenecháváš ve městě..."
A to se odehrálo hned potom, co Honza hru "pro jistotu" v Lazarově levelu uložil. :))
Dejvovi to moc vtipný nepřišlo, ale já jsem se smál jako dost.
Inu, v Tristramu vyházel veškeré zbytečné svitky, o kterých nechápal, proč je Dejv tahá s sebou, naplnil si inv. poisonama a vyrazil portálem do levelu Lazara. Když mu poisony došly a usoudil, že když se rychle nevrátí do města, tak na 100% zařve, rozhodl se vyvolat portál. Jaké však bylo jeho překvapení, když townportal nenašel mezi spelly. Zděšeně se podíval na Dejva, ten odpověděl pouze: "Já jsem ti říkal, ať ty svitky nenecháváš ve městě..."
A to se odehrálo hned potom, co Honza hru "pro jistotu" v Lazarově levelu uložil. :))
Dejvovi to moc vtipný nepřišlo, ale já jsem se smál jako dost.
- damagedeath
- Zhar the Mad
To bylo podobný, když "hrála" Diablo moje manželka a šla na bossáka do Den of evil. Nedokázala pochopit vysvětlení, že všechna monstra stejného druhu jako boss, která se kolem něho vyskytují, jsou o trošku silnější, než ty normální. Ve finále to vypadalo tak, že ležela mrtvá na zemi, kolem ní kroužek zombíků a ona se divila, jak se to mohlo stát, když zombíky dává normálně...jo ještě měla barbara s lukem...no comment
- damagedeath
- Zhar the Mad
Hodně dobrý DD! A tuším, že v nějakým módu může mít Necro všechny golemy...není to Avalon?
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Je to Avalon na singl (krátím si tím čekání na trojku). Vytvářím dál...
dobrej napad..ja bych asi neco takovyho nevymyslel.. navic bych to pak ani neumel udelat :waving: takze ma poklona ..sqelej je taky ten s padajici hvezdou (me se alespon libi) :waving:
Kupodivu mě to stále baví..
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
jojo, avalonek, můj miláček, sbírka nápadů, proto je tak dobrej
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- damagedeath
- Zhar the Mad
Kupodivu mě to stále baví..