Necromancer
Moderátor:Dark_Deamon
- damagedeath
- Zhar the Mad
Něco mám. Armor Bone (+2 to all skills) Hůlku, co dává + 3 do skeletonů a do skeleton mastery, Mummified trophy, kterej dává taky dost do skeletonů, na hlavě Lore - za chvíli budu mít Delko, pokud mě budou padat runy (na Countess už se mě chodit nechce, už jsem tam byl hodněkrát)...
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
Re: Necromancer
2Damagedeath: jsi stastnej clovek ja jeste nic poradného na hlavu nenašel :?
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Pošli to hned :-), pak se to dá updatnout (dobrej paskvil, fuj). Dokonalé to nebude asi nikdy. Kde momentálně chodíš?damagedeath píše: Jinak pošlu vám nějaké screeny a data k mýmu necrovi...
Zatím mám na lvl 28:
Armageddon Ward Preserved Head (+3 SkelM +2 RSkel) s hůlkou +3 AmplD
a na offhandu
Foul Wand of Self-Repair (+2 ClayG +3 CE +2 BoneA)
Decrepify jedu ze skillů.
Jinak mi padají spíš Barbaroviny - jak jinak :-) Ale za chvílku se to na NM zlepší, ne?
A.
Greenhorn s duší Throwera
- damagedeath
- Zhar the Mad
Jsem na NM ve třetím městě, mám 59 lvl. Jinak měl jsem štěstí a taky spoustu práce s runami. je třeba chodit coutnessku hooodněkrát, aby jste si vytvořili nějaké lepší runy.
Screeny určitě pošlu co nejdřívě. Jinak Zatím mám merce rogue s lukem edge, kterej kostrám dává thorns auru, líp se o ně rozbíjí.
Jinak drop se ti levelem a úrovní lepší, osvědčila se mi zlepšená šance na nalezení magic items.
Screeny určitě pošlu co nejdřívě. Jinak Zatím mám merce rogue s lukem edge, kterej kostrám dává thorns auru, líp se o ně rozbíjí.
Jinak drop se ti levelem a úrovní lepší, osvědčila se mi zlepšená šance na nalezení magic items.
- Jendoslav
- Doom Knight
no me se dneska povedlo nahodne vygenerovat good mapu ve 3aktu lower kurast s dvouma ohnisti blizko teleportu takze chodim na runy ted tam .... modlim se aby mi padla LEM a slozim hned Delirium
NecroSummoner - SP 1.10
- damagedeath
- Zhar the Mad
Nebo hold budeš muset mutovat v kostce do zblbnutí. To je taky cesta. Jinak já nevím proč, ale hodně mě padaj runy v 2. aktu.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Tak Mephisto KO, ani se nepohnul a ripnuli jen 2 Skeletoni. Nicméně jsem ho dával tak 2 minuty. Armáda začíná být slabší a slabší. Takhle ten Hell nevím, nevím. Fakt jde ten Summoner bez útoku? Neustále mě to svádí do nějakého hybrida...
Gramm to prý udělal (Normal) bez invesitce skillů, no já budu mít problém něco najít, abych došel alespoň do NM! Gamble nic, dropy nic :-(
Taky se Vám z toho pletou prsty? AD, CE, CE, Ripnul Mage, AD, Ripnul Skel, CE, Ripnul Golem, Decr, CE - nejsem na to zvyklej, navíc CE a BoneA si přepínám do offhandu (+skills) a napotřetí už nevím, kterou hůlku držím :-)
GL
Gramm to prý udělal (Normal) bez invesitce skillů, no já budu mít problém něco najít, abych došel alespoň do NM! Gamble nic, dropy nic :-(
Taky se Vám z toho pletou prsty? AD, CE, CE, Ripnul Mage, AD, Ripnul Skel, CE, Ripnul Golem, Decr, CE - nejsem na to zvyklej, navíc CE a BoneA si přepínám do offhandu (+skills) a napotřetí už nevím, kterou hůlku držím :-)
GL
- Jendoslav
- Doom Knight
Hell se da v pohode, horsi nez bossove jsou pro nekrouse kdekoliv velky bandy, protoze jak se kostry rozdrobej tak chcipaj a nikoho nezabijou anemas na cem ozivovat tak se musis furt teleportit do 1.aktu nabrat kostry a hura zpatky, takhle jsem to delal ja nekoho by to nudilo ale me to celkem bavilo a taky jsem to dohral
a hulkou jsem majzl nekoho za celou hru snad jen 100x hlavne kdyz se nekdo zjevil vedle me nebo se mi pripletl do cesty.
Drop jsem taky resil, ale az v Hellu se to celkem zlepsilo
a hulkou jsem majzl nekoho za celou hru snad jen 100x hlavne kdyz se nekdo zjevil vedle me nebo se mi pripletl do cesty.
Drop jsem taky resil, ale az v Hellu se to celkem zlepsilo
NecroSummoner - SP 1.10
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tady jsou nějaké ty screeny:
http://damagedeath.wgz.cz/image/15208413
http://damagedeath.wgz.cz/image/15208414
http://damagedeath.wgz.cz/image/15208413
http://damagedeath.wgz.cz/image/15208414
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
O-ou, tak až sem to byla celkem legrace, ale Diablo je asi nad mé síly :-(
Jsem HC-PvM v1.12 Summoner lvl 32, 5 Skeletonů, 4 Mage, ClayG, Merc - Lučištnice +na útočné hůlce mám 2 Bone Spear (lepší jsem zatím nesehnal a s Atmou nepřehazuji).
Body mám: (včetně +b z hůlky a Armagedon Wardu)
Skeletoni 11b, Mágové 6b, S-Mastery 14, ClayG + G-Mastery 1b, S-Rezist 2b
Curses - pravá větev Decrepify 1b
CE 1b, Bone Armor 3b, Bone Spear 2b
Stihnul jsem na něj hodit Decrepify, 2x golema pod nohy (zemře do 2 vteřín) a za 10 vteřin jsem sám zdrhal do portálu za rohem. Mágové nepřežijou Fire Novu, Skeletoni jeho úder a holka ripnula na Fire Storm. Zatím jsem jel /players 8. Tohle vypadá, že budu bruslit na Kurastu ještě 10 lvl, než dostanu nějaký +all Skills a trošku domaxuji Summon Rezist nebo Skeleton Mastery, nebo raději Golema??. Nebo mám koupit hůlku s LifeTapem?
Jak to sakra děláte Vy??????? Thnx. Abu. Jdu se najíst a zkusím to znovu....
Možná by se lamy neměli pouštět na HC :-), ale ten adrenalin .....
Jsem HC-PvM v1.12 Summoner lvl 32, 5 Skeletonů, 4 Mage, ClayG, Merc - Lučištnice +na útočné hůlce mám 2 Bone Spear (lepší jsem zatím nesehnal a s Atmou nepřehazuji).
Body mám: (včetně +b z hůlky a Armagedon Wardu)
Skeletoni 11b, Mágové 6b, S-Mastery 14, ClayG + G-Mastery 1b, S-Rezist 2b
Curses - pravá větev Decrepify 1b
CE 1b, Bone Armor 3b, Bone Spear 2b
Stihnul jsem na něj hodit Decrepify, 2x golema pod nohy (zemře do 2 vteřín) a za 10 vteřin jsem sám zdrhal do portálu za rohem. Mágové nepřežijou Fire Novu, Skeletoni jeho úder a holka ripnula na Fire Storm. Zatím jsem jel /players 8. Tohle vypadá, že budu bruslit na Kurastu ještě 10 lvl, než dostanu nějaký +all Skills a trošku domaxuji Summon Rezist nebo Skeleton Mastery, nebo raději Golema??. Nebo mám koupit hůlku s LifeTapem?
Jak to sakra děláte Vy??????? Thnx. Abu. Jdu se najíst a zkusím to znovu....
Možná by se lamy neměli pouštět na HC :-), ale ten adrenalin .....
- damagedeath
- Zhar the Mad
Nejde o to, že bys byl lama, ale na HC takovýho hybrida bych asi nejel. na 32. lvl jsi měl mít už namaxováno alespoň skeleton mastery. Kostry jsou pak na Diabla logicky hodně slabý.
Já už jsem na Hell, mám 76 level. Max kostry, mágy, skeleton mastery, bod v resistencích pro kostry (+all skills to pak dožene). pak po bodu do kleteb kromě větve dim vision a atract, to nepotřebuješ. Já požívám tři: decrepify, life tap a lower resist. Záleží na situaci. Ale lower resist požívám na imunne physical a na bossy (zejména na Baala).
Jinak jsou dostupné runeswords, např.
Lore - +1 to all skills
Jinak pokud budeš chodit na Mepha, tak časem z něj vypadne nějaká wandka, která dává +1-2 to all skills. Já už jich mám asi 7 a mám už i Kinga Leorica.
Diablo je hodně o dropu, o tom, že valíš runy, mícháš je v kostce, chodíš do míst, kde ty runy víc padaj (třeba countess). Pak nejsou některá runeswords problém. Když se dostaneš k brnění Bone (+ 2 to necromancer skills), které máš od 47 lvl, tak pak už to jde. Ideální je mít tak 12 - 13 koster (jde udělat i 16 s 9 kily lifů a 6 kily dmg).
Jinak hodně požívám CE a utápím v něm veškeré zbylé body (Nevalím Revive). Pokud má CE dobrý rozsah, tak pak je to ultrahukot.
Jinak natuň si skeletony a skeleton mastery (kup si nějakou hůlku, která dává do koster a do mastery, po chvíli ji i koupíš), oni Diabla udolaj, hoď na něj decrepify a střídej ho s life tapem a pak je to v klidu.
Já už jsem na Hell, mám 76 level. Max kostry, mágy, skeleton mastery, bod v resistencích pro kostry (+all skills to pak dožene). pak po bodu do kleteb kromě větve dim vision a atract, to nepotřebuješ. Já požívám tři: decrepify, life tap a lower resist. Záleží na situaci. Ale lower resist požívám na imunne physical a na bossy (zejména na Baala).
Jinak jsou dostupné runeswords, např.
Lore - +1 to all skills
Jinak pokud budeš chodit na Mepha, tak časem z něj vypadne nějaká wandka, která dává +1-2 to all skills. Já už jich mám asi 7 a mám už i Kinga Leorica.
Diablo je hodně o dropu, o tom, že valíš runy, mícháš je v kostce, chodíš do míst, kde ty runy víc padaj (třeba countess). Pak nejsou některá runeswords problém. Když se dostaneš k brnění Bone (+ 2 to necromancer skills), které máš od 47 lvl, tak pak už to jde. Ideální je mít tak 12 - 13 koster (jde udělat i 16 s 9 kily lifů a 6 kily dmg).
Jinak hodně požívám CE a utápím v něm veškeré zbylé body (Nevalím Revive). Pokud má CE dobrý rozsah, tak pak je to ultrahukot.
Jinak natuň si skeletony a skeleton mastery (kup si nějakou hůlku, která dává do koster a do mastery, po chvíli ji i koupíš), oni Diabla udolaj, hoď na něj decrepify a střídej ho s life tapem a pak je to v klidu.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak teď jsi mě dostal, hlavně s tím hybridem :-) Bone mám přidružené na hůlkách, ale víc jak +2 Skeleton +3 S-Mastery zatím nemám.
Marně přemýšlím, jak mít na lvl 32 S-Mastery na max. Jedině, že bych:
- až do Diabla nedával do Mage (6b) = Tzn. body z Mage jsem měl dát do S-Mastery???
- nedával větev s Decrepify -tudy asi ne, nebo mít Decrepify na hůlce (4b)
- zatím vynechal Summon Resist (3b)
- počkal s Teeth + CE - respektive měl CE na hůlce (2b)
Nebo prostě hledáš tak dlouho, dokud nemáš něco +X to all, čímž pak ušetříš body?
Runy Sol a Ort jsem zatím nepotkal. Já ty runy mixuji, ale zatím jsem uvařil:
2 Tir, 2 Nef, 1 Eth, 2 Ith, 1 Tal, 1 Thul --> to než namixuji do "Lore", tak jsou Vánoce :-)
Takže na Diabla zatím můžu zapomenout. 3 velmi trapné pokusy zakončené 2x útěkem a jednou ESC na poslední Full Rev.
Chodím Komtesu a střídám to s Mephem, uvidíme, kolik toho vypadne.
Edit:
Hśaurus, Cleglews, Angelic, Isentharts, Bersekers - nic pro mně.
Runy padly: 1x Ral a 10x Eth nebo nižší ..., to to trvá...
Další trapný pokus s Diablem. Jdu pinkat :-((
Ještě, že mi Akara schovala hůlku :-) už je to +6 Skeleton Mastery.
Marně přemýšlím, jak mít na lvl 32 S-Mastery na max. Jedině, že bych:
- až do Diabla nedával do Mage (6b) = Tzn. body z Mage jsem měl dát do S-Mastery???
- nedával větev s Decrepify -tudy asi ne, nebo mít Decrepify na hůlce (4b)
- zatím vynechal Summon Resist (3b)
- počkal s Teeth + CE - respektive měl CE na hůlce (2b)
Nebo prostě hledáš tak dlouho, dokud nemáš něco +X to all, čímž pak ušetříš body?
Runy Sol a Ort jsem zatím nepotkal. Já ty runy mixuji, ale zatím jsem uvařil:
2 Tir, 2 Nef, 1 Eth, 2 Ith, 1 Tal, 1 Thul --> to než namixuji do "Lore", tak jsou Vánoce :-)
Takže na Diabla zatím můžu zapomenout. 3 velmi trapné pokusy zakončené 2x útěkem a jednou ESC na poslední Full Rev.
Chodím Komtesu a střídám to s Mephem, uvidíme, kolik toho vypadne.
Edit:
Hśaurus, Cleglews, Angelic, Isentharts, Bersekers - nic pro mně.
Runy padly: 1x Ral a 10x Eth nebo nižší ..., to to trvá...
Další trapný pokus s Diablem. Jdu pinkat :-((
Ještě, že mi Akara schovala hůlku :-) už je to +6 Skeleton Mastery.
- Jendoslav
- Doom Knight
no tak diabla jsem taky zkousel na P8 v Hellu a byl jsem rad ze jsem zdrhl :?
No tak si ho dej na P1 a pokracuj dal ne na P8 ho asi nedas se svoji momentalni postavou
BTW az si obeham parsetkrat LowerKurast tak zkusim taky na normalu Diabla na P8 a uvidim 8) ale vidim to tak za 14dni nejdriv mam teprve prvni stovku runu na LR 8)
Edit1: Moje taktika na Diabla- mam full pocet koster i magu v momente kdy aktivuju posledni klic ke zjeveni Diabla zdrham k nemu tak abych predbehl kostry a byl u nej driv kdyz ho mam v obraze okamzite kouzlim decrepify a hned na to golema pod nohy pak uz jen cekam az dorazi kostry a kouzlim furt dokola golema a decrepify .... Diablo totiz jde po golemovi jako primarni cil teda me se to tak aspon jevilo, kdyz jsem to delal takhle tak si Diablo podstate neskrtl byl schopen zakouzlit max 2-3 kouzla diky golemovi a decrepify .... muj golem ma ted 51% slow enemy a decrepify ma v zakladu 50% slow enemy takze pocitam ze to funguje tak ze se to scita takze to je 101% takze pro Diabla je to z meho pohledu game over 8) 8) 8)
No tak si ho dej na P1 a pokracuj dal ne na P8 ho asi nedas se svoji momentalni postavou
BTW az si obeham parsetkrat LowerKurast tak zkusim taky na normalu Diabla na P8 a uvidim 8) ale vidim to tak za 14dni nejdriv mam teprve prvni stovku runu na LR 8)
Edit1: Moje taktika na Diabla- mam full pocet koster i magu v momente kdy aktivuju posledni klic ke zjeveni Diabla zdrham k nemu tak abych predbehl kostry a byl u nej driv kdyz ho mam v obraze okamzite kouzlim decrepify a hned na to golema pod nohy pak uz jen cekam az dorazi kostry a kouzlim furt dokola golema a decrepify .... Diablo totiz jde po golemovi jako primarni cil teda me se to tak aspon jevilo, kdyz jsem to delal takhle tak si Diablo podstate neskrtl byl schopen zakouzlit max 2-3 kouzla diky golemovi a decrepify .... muj golem ma ted 51% slow enemy a decrepify ma v zakladu 50% slow enemy takze pocitam ze to funguje tak ze se to scita takze to je 101% takze pro Diabla je to z meho pohledu game over 8) 8) 8)
NecroSummoner - SP 1.10
- damagedeath
- Zhar the Mad
Mágové ti jsou k ničemu, pokud nemáš namaxovaný skeleton warrior a mastery. To je primár pro summonera. Decrepify není špatná kletba, ale na normal ti stačí amplify dmg, to decripify je spíše na NM a Hell.
Jinak za toho hybrida se omlouvám, čet jsem to znovu a došlo mi to.
Pokud máš 32 lvl, tak máš 35 bodů do rozdělení:
Skeleton Mastery 15-20
Skeleteon Warrior 13-18
Clay Golem 1 (a něco z předmětů - seženeš u Akary bez problému)
Amplify dmg - 1
Pak si diabla dáš bez vypití flašky.
Jinak za toho hybrida se omlouvám, čet jsem to znovu a došlo mi to.
Pokud máš 32 lvl, tak máš 35 bodů do rozdělení:
Skeleton Mastery 15-20
Skeleteon Warrior 13-18
Clay Golem 1 (a něco z předmětů - seženeš u Akary bez problému)
Amplify dmg - 1
Pak si diabla dáš bez vypití flašky.
Na diabla to chce najít amulet s náplněma Teleportu, nebo hůl Najsku, jinak fakt ty kosti lítaj všude.. :/ Každej amul co padne chce proto očekovat.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Ještě dodám, že i když decrepify zpomaluje atd..., tak na normal ti stačí tenhlůe build, co jsem napsal naposled. Golem zpomaluje, kostry řežou a mají dost healthů a dmg, aby Dia bez problému sundali.
Jinak ještě zkus dva body oželet a dej aspoň jeden bod do resistů pro kostry, taky to dosti pomůže.
Jinak ještě zkus dva body oželet a dej aspoň jeden bod do resistů pro kostry, taky to dosti pomůže.
- Jendoslav
- Doom Knight
Tak Najska na normal asi fakt nepadneDrakesis píše:Na diabla to chce najít amulet s náplněma Teleportu, nebo hůl Najsku, jinak fakt ty kosti lítaj všude.. :/ Každej amul co padne chce proto očekovat.
NecroSummoner - SP 1.10
- damagedeath
- Zhar the Mad
Jde vygamblovat, já normálně na gamblu valil Tal Rasha věci na 18 lvl.