Necromancer
Moderátor:Dark_Deamon
jj..decre. --> prvni mrtvola --> AD + 3xCE = hotova prace :waving: ..ve finale je to uz tak brutalni a plosny, ze to ani nespotrebovava tolik mrtvol
Kupodivu mě to stále baví..
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Necromancer
na co thorns, hodim IM a sem na tom 100x líp...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Teď moc nerozumím tomu, proč se tady zmiňuje Thorns v souvislosti se železným golemem
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
thorns je aura kterou iron golem automaticky ma..stejne jako fire golem ma holy fire
- Marast
- The Butcher
Ehm Vorvy Mýsím si, že jsem si toho už nějakou dobu vědom. Nicméně díky za připomenutí.
Když už se tady zmíňilo to trní. Sčítá se poškození aury thorns, thorns od golema, Iron Maiden a Spirit of Barbs
Když už se tady zmíňilo to trní. Sčítá se poškození aury thorns, thorns od golema, Iron Maiden a Spirit of Barbs
Ano, stejně jako se sčítá zpomalení.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
Promin, me to taky prislo divny ze bys to nevedel, ale uznej sam ze to z toho tak trochu vyplyvaMarast píše:Teď moc nerozumím tomu, proč se tady zmiňuje Thorns v souvislosti se železným golemem
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
juchu prave me vypadla z Griswolda na P8 helma Harlequin Crest
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
- damagedeath
- Zhar the Mad
Jak už to bylo psaný v sekci Diablo fóry: "jen aby se ti hodila k topu"
Tak tak... niekedy radsej obetujem super bonusy zo Shaka, aby som sa nemusel pozerat na necraca, ktory by v nom behal... on pak chudacisko posobi dost zalostne s tym kondomom natiahnutym cez hlavu
- Marast
- The Butcher
Tak teď jsi mě dostal Moredecay. A když už jsi u těch kondomů, v případě Harlequin Crest se jedná o poměrně zachovalý kousek že Řek bych, že s hodně prošlou lhůtou.
Hmm Když vidím toto téma, tak ve mně ještě teď doznívá nedělní frustrace
Hmm Když vidím toto téma, tak ve mně ještě teď doznívá nedělní frustrace
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
jste wošklivý .... místo aby jste byli rádi že tady nová krev tak to ještě shazujete , vzhledem k tomu že to hraju jen na SP narozdíl od vás co máte všichni své chary na 99lvl s nabušenou výbavou kterou posbíráte či vycraftujete v nějakých realmech tak je mezi mnou a vámi dost propastnej rozdíl a proto mám radost z každé maličkosti
NecroSummoner - SP 1.10
nemyslim si ze to bylo mysleno nejak spatne
jinak, kdyz uz jsem si to nacvicil a tady s vama prodiskutoval, tak jsem se rozhodl, ze zkusim HC summa..tak drzte palec .. starej zustane na baal runy a MF (sice ma jen asi +200, ale i tak to celkem pada) + taky xpeni abych ho dotahl na vysnenou 99
jinak, kdyz uz jsem si to nacvicil a tady s vama prodiskutoval, tak jsem se rozhodl, ze zkusim HC summa..tak drzte palec .. starej zustane na baal runy a MF (sice ma jen asi +200, ale i tak to celkem pada) + taky xpeni abych ho dotahl na vysnenou 99
Tak teraz nevim, my si robime srandu zo vzhladu necraca, ktory pouziva Shako. Nic proti shaku samotnemu :waving: Uznaj, ze fakt vyzera divne... Dokonca viem o mode (realme), kde unikat Harlequin Crest nie je shako ale tiara alebo diadem. Len kvoli vzhladu. 8)
Btw. ja som sa na battle net v ramci zachovania dusevneho zdravia nikdy neprihlasil a hram zasadne SP. Moj max vykon je bonenecro lvl 93 (o chvilu 94). s eq som celkom spokojny, ale stale je co vylepsovat. A dufam, ze vzdy bude...
Btw. ja som sa na battle net v ramci zachovania dusevneho zdravia nikdy neprihlasil a hram zasadne SP. Moj max vykon je bonenecro lvl 93 (o chvilu 94). s eq som celkom spokojny, ale stale je co vylepsovat. A dufam, ze vzdy bude...
- damagedeath
- Zhar the Mad
To Jendoslav: já taky hraju singl, tak nebul jak malej. Shako vypadá jak hnědej primerák, to musíš uznat. A už by sis mohl zvyknout na to, že tady se dosti používá sarkasmus.
- Marast
- The Butcher
To Jendoslav: W je asi tvé oblíbené písmeno. Nebo máš polské příbuzné
Jinak vůbec netuším koho: "všichni" tím myslíš Jasně že je tu pár lidí, které už prostě nebaví kosit monstra, a proto se kosí mezi sebou. Na to už je potřeba dobrá výbava a vysoký lvl. Nicméně i já jsem z těch co hrají singl, většinou s přehozem, a ještě k tomu HC takže těch dobrých věcí mi ve výsledku zase tolik nezůstane. Hned dodám důkaz související s Necromancerem
To Vorvy: Paráda Mám z tebe radost a doufám, že to s ním dotáhneš dál než já. :waving: Hlavně zkus zachovat klid, když se ti podaří chcípnout. Já byl tuto neděli, po onom vyloženě kuriózním zdechu, jako šílenej. A upřímně se musím přiznat, že jsem ho i trochu obrečel. Nebo možná spíš ty věci co jsem s ním měl. Hrálo se mi totiž s ním famózně, dokud jsem nenarazil na Diabla na Nightmare. I přesto ale tvrdím, že není vůbec těžkej, takže se ho není proč bát. Jen ho nesmíš tak podcenit jako já. Celou dobu boje mlátil a kouzlil do summonů, merce, golema a revivů. Já stál opodál a střídal pro radost Decrepify a Amplify damage. Když už měl snad milimetrovou čárku života a já si říkal, že každou chvíli musí umřít, začal mě svrbět nos. Pustil jsem proto ruku z tlačítek na lahvičky a na chviličku ztratil koncentraci. V ten moment se Diablo otočil na mě a usmažil mě bleskem. Už jsem nestačil vrátit ruku včas na láhve. Holt nejsem Lucky Luke . Každopádně jsem byl tak v šoku, že jsem ihned natvrdo vypnul počítač. Když jsem znovu zapnul hru, Necro byl samozřejmě mrtvej. Pořád jsem se ale s tím nemohl vyrovnat a tak jsem hned začal stahovat Hero Editor a použil ATMu k záchraně věcí. Jak už jsem se ale chystal k vytvoření totožné postavy, došlo mi, o čem vlastně je vůbec HC hraní a smířil jsem se s tím, že to nebude právě tato postava se kterou získám Guardiana. Hero Editor jsem vymazal a věci z ATMy taky. Proč to tady ale vůbec zmiňuju Myslím si totiž, že dost HC hráču zažívalo, nebo ještě zažívá podobné situace. Podvést, nebo si zachovat tvář a důstojnost. Není to totiž jen o tom, že je to "blbá hra".
Pro objasnění situace dodávám seznam předmětů, které jsem nosil.
Helm: Rare Coronet - 2 Sum. Skills; 15 all res; 30 life; some DR
Amulet: Snake´s Amulet of Luck - 10 mana; 35% MF; crap
Rings: Rainbow Ring of Fortune - 8 all res; 21% MF; quite good?
Perfect Nagelring - 30% MF
Gloves: Chance Guards - 38% MF
Boots: Rare light plated boots - 30%FRW; 25%Light. res.; several MF
Armor: Skullder´s Ire
Belt: Upped Goldwrap; quite crap
First setup: Carin Shard + Homunculus
Second setup: Blade of Ali Baba + Rhyme Grim Shield
Backpack: Zajímavé byly pouze dva skillery k Sum. Skills. Jeden z nich ještě přidával + 18 life.
To Moredecay: Také se mi zrovna dvakrát nelíbí, že je Harlequin ve dvojce zrovna Shako=Cap. Nechal bych ho na skull cap, bo helm (přesně teď nevím jak byl v 1. díle).
To DamageDeath: Sarkasmus. Myslím, že jsi to vystihl úpe přesně. Jináč ať klidně brečí ne? Já to někdy taky strašně prožívám. Dokonce víc jak Pearl Harbour s Titanicem dohromady.
Jinak vůbec netuším koho: "všichni" tím myslíš Jasně že je tu pár lidí, které už prostě nebaví kosit monstra, a proto se kosí mezi sebou. Na to už je potřeba dobrá výbava a vysoký lvl. Nicméně i já jsem z těch co hrají singl, většinou s přehozem, a ještě k tomu HC takže těch dobrých věcí mi ve výsledku zase tolik nezůstane. Hned dodám důkaz související s Necromancerem
To Vorvy: Paráda Mám z tebe radost a doufám, že to s ním dotáhneš dál než já. :waving: Hlavně zkus zachovat klid, když se ti podaří chcípnout. Já byl tuto neděli, po onom vyloženě kuriózním zdechu, jako šílenej. A upřímně se musím přiznat, že jsem ho i trochu obrečel. Nebo možná spíš ty věci co jsem s ním měl. Hrálo se mi totiž s ním famózně, dokud jsem nenarazil na Diabla na Nightmare. I přesto ale tvrdím, že není vůbec těžkej, takže se ho není proč bát. Jen ho nesmíš tak podcenit jako já. Celou dobu boje mlátil a kouzlil do summonů, merce, golema a revivů. Já stál opodál a střídal pro radost Decrepify a Amplify damage. Když už měl snad milimetrovou čárku života a já si říkal, že každou chvíli musí umřít, začal mě svrbět nos. Pustil jsem proto ruku z tlačítek na lahvičky a na chviličku ztratil koncentraci. V ten moment se Diablo otočil na mě a usmažil mě bleskem. Už jsem nestačil vrátit ruku včas na láhve. Holt nejsem Lucky Luke . Každopádně jsem byl tak v šoku, že jsem ihned natvrdo vypnul počítač. Když jsem znovu zapnul hru, Necro byl samozřejmě mrtvej. Pořád jsem se ale s tím nemohl vyrovnat a tak jsem hned začal stahovat Hero Editor a použil ATMu k záchraně věcí. Jak už jsem se ale chystal k vytvoření totožné postavy, došlo mi, o čem vlastně je vůbec HC hraní a smířil jsem se s tím, že to nebude právě tato postava se kterou získám Guardiana. Hero Editor jsem vymazal a věci z ATMy taky. Proč to tady ale vůbec zmiňuju Myslím si totiž, že dost HC hráču zažívalo, nebo ještě zažívá podobné situace. Podvést, nebo si zachovat tvář a důstojnost. Není to totiž jen o tom, že je to "blbá hra".
Pro objasnění situace dodávám seznam předmětů, které jsem nosil.
Helm: Rare Coronet - 2 Sum. Skills; 15 all res; 30 life; some DR
Amulet: Snake´s Amulet of Luck - 10 mana; 35% MF; crap
Rings: Rainbow Ring of Fortune - 8 all res; 21% MF; quite good?
Perfect Nagelring - 30% MF
Gloves: Chance Guards - 38% MF
Boots: Rare light plated boots - 30%FRW; 25%Light. res.; several MF
Armor: Skullder´s Ire
Belt: Upped Goldwrap; quite crap
First setup: Carin Shard + Homunculus
Second setup: Blade of Ali Baba + Rhyme Grim Shield
Backpack: Zajímavé byly pouze dva skillery k Sum. Skills. Jeden z nich ještě přidával + 18 life.
To Moredecay: Také se mi zrovna dvakrát nelíbí, že je Harlequin ve dvojce zrovna Shako=Cap. Nechal bych ho na skull cap, bo helm (přesně teď nevím jak byl v 1. díle).
To DamageDeath: Sarkasmus. Myslím, že jsi to vystihl úpe přesně. Jináč ať klidně brečí ne? Já to někdy taky strašně prožívám. Dokonce víc jak Pearl Harbour s Titanicem dohromady.
a kolik si mel lvl? nu tak ten homunkulus je nadhera.. a jestli si byl na NM, tak to teprve byla parada.. nu tak ja se desim predevsim Andy, pac na normu jsem malej lvl a vetinou mi tim jeden pozabiji miniony na jednu ranu.. jinak s tim predchozim jsem umrel jen 2x..poprve prave u Andy na normal a podruhe na Hell, kdyz to dlouho trvalo a ja si sel pro neco k jidlu a nechal jsem to bezet..ale u HC uz takovou chybu nikdy neudelam predpokladam ze tam bude trochu lepsi drop, ale uvidim..
presne tak jak rikas.. hrat HC uz je o cti..clovek by si mohl treba zalohovat savy apod.. ale co z toho bude mit?jestli to chce za kazdou cenu dohrat,tak at nehraje HC..pak uz by z toho stejne ani nemohl mit ten super pocit ze nezdechl..takze ode me mas "thumbs up"
presne tak jak rikas.. hrat HC uz je o cti..clovek by si mohl treba zalohovat savy apod.. ale co z toho bude mit?jestli to chce za kazdou cenu dohrat,tak at nehraje HC..pak uz by z toho stejne ani nemohl mit ten super pocit ze nezdechl..takze ode me mas "thumbs up"
- Marast
- The Butcher
Úroveň jsem měl 66. Jak už jsem totiž psal v dřívějších příspěvcích, hrál jsem nejmíň na players 7. Důvodem je snad menší šance na no drop, jak tu psal někde Hrus.
Jináč to, že jsem to dotáhl k Diablovi na Nightmare není žádná sláva. :rolldiablo: S touhle postavou by měl mít člověk problémy až na Hell v Maggot lair. A to nejdřív
Co se týče tvých obav (spíš respektu ne ) ohledně Andariel na Normal. Pokud trošku ovládáš AJ, pak ti vřele doporučuju projít si tenhle odkaz na Skelemancera: http://strategy.diabloii.net/news.php?id=509
Je tam pár užitečných tipů i do začátku co by se ti mohly hodit. Na těchto stránkách sice je popsán také nějaký ten Skellemnacer, ale myslím si, že tam není zmíněno nic na co by člověk po chvíli uvažování nepřišel.
Jináč to, že jsem to dotáhl k Diablovi na Nightmare není žádná sláva. :rolldiablo: S touhle postavou by měl mít člověk problémy až na Hell v Maggot lair. A to nejdřív
Co se týče tvých obav (spíš respektu ne ) ohledně Andariel na Normal. Pokud trošku ovládáš AJ, pak ti vřele doporučuju projít si tenhle odkaz na Skelemancera: http://strategy.diabloii.net/news.php?id=509
Je tam pár užitečných tipů i do začátku co by se ti mohly hodit. Na těchto stránkách sice je popsán také nějaký ten Skellemnacer, ale myslím si, že tam není zmíněno nic na co by člověk po chvíli uvažování nepřišel.
slusnej link iablo .. je tam opravdu vsechno co cloveka napadne a to i jaky si volit revivy..sice jsem moc nechapal proc to protahovat az na iron golema kdyz ten je (alespon pro me) pouzitelnej nejmin.. nicmene se tam clovek leccos dozvi,takze dik ..no do AJ delam uz nejakejch 15 let a to i vedeckou literaturu..nicmene z toho clovek vypadne kdyz to treba jen chvili nepouziva, takze aspon si to zopaknu :waving:
no tak jasny..ja zrovna pred par dny dohral nonHC summa,takze mam uz predstavu kdy kam ten bodik vrazit, takze to pro me bude spis jen doplnuji material a taky..neni to tak uplne ono kdyz to clovek vali presne podle takhle podrobneho navodu..chce to taky kousek originality..tim ale nemyslim originality ktery vymejsli drak a spol..typu bowmancer a tak..na to jsem jeste moc maly mejdlo
no tak jasny..ja zrovna pred par dny dohral nonHC summa,takze mam uz predstavu kdy kam ten bodik vrazit, takze to pro me bude spis jen doplnuji material a taky..neni to tak uplne ono kdyz to clovek vali presne podle takhle podrobneho navodu..chce to taky kousek originality..tim ale nemyslim originality ktery vymejsli drak a spol..typu bowmancer a tak..na to jsem jeste moc maly mejdlo
Ahoj, pokud by Vas to zajimalo (Tebe pravdepodobne ano, Maro ), tak tady mam sveho loni dokonceneho necra s klasickymi HC pravidly - tedy HC, single pass, zadna Atma atd...Bylo to velmi lehke, rekl bych...
Tady je link http://diablo.incgamers.com/forums/show ... p?t=697908 a omluvte mou anglinu, je priserna...
Tady je link http://diablo.incgamers.com/forums/show ... p?t=697908 a omluvte mou anglinu, je priserna...