Necromancer

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Vorvy
The Butcher
Re: Necromancer

Příspěvek od Vorvy » 13.11.2009, 08:52 hod.

jj..decre. --> prvni mrtvola --> AD + 3xCE = hotova prace :waving: ..ve finale je to uz tak brutalni a plosny, ze to ani nespotrebovava tolik mrtvol :wink:
Kupodivu mě to stále baví..

Grammator
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 13.11.2009, 09:57 hod.

na co thorns, hodim IM a sem na tom 100x líp...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 13.11.2009, 22:27 hod.

Teď moc nerozumím tomu, proč se tady zmiňuje Thorns v souvislosti se železným golemem :?: :idea:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 14.11.2009, 08:15 hod.

thorns je aura kterou iron golem automaticky ma..stejne jako fire golem ma holy fire :wink:

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 14.11.2009, 14:06 hod.

Ehm Vorvy :!: Mýsím si, že jsem si toho už nějakou dobu vědom. :wink: Nicméně díky za připomenutí. :)
Když už se tady zmíňilo to trní. Sčítá se poškození aury thorns, thorns od golema, Iron Maiden a Spirit of Barbs :?: :idea:

saesa
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saesa » 14.11.2009, 14:43 hod.

Ano, stejně jako se sčítá zpomalení.
ambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
Hraju annihilus.net a projectdablo2.com

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 14.11.2009, 14:48 hod.

Marast píše:Teď moc nerozumím tomu, proč se tady zmiňuje Thorns v souvislosti se železným golemem :?: :idea:
Promin, me to taky prislo divny ze bys to nevedel, ale uznej sam ze to z toho tak trochu vyplyva :oops:

Jendoslav
Doom Knight
Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...

Příspěvek od Jendoslav » 16.11.2009, 09:15 hod.

juchu prave me vypadla z Griswolda na P8 helma Harlequin Crest :lol: :lol: :lol:
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
Obrázek Obrázek Obrázek

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 19.11.2009, 08:09 hod.

:D :D :D Jak už to bylo psaný v sekci Diablo fóry: "jen aby se ti hodila k topu"

Moredecay
Wraith

Příspěvek od Moredecay » 19.11.2009, 08:45 hod.

Tak tak... niekedy radsej obetujem super bonusy zo Shaka, aby som sa nemusel pozerat na necraca, ktory by v nom behal... on pak chudacisko posobi dost zalostne s tym kondomom natiahnutym cez hlavu :lol:

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 19.11.2009, 12:54 hod.

Tak teď jsi mě dostal Moredecay. :lol: A když už jsi u těch kondomů, v případě Harlequin Crest se jedná o poměrně zachovalý kousek že :?: Řek bych, že s hodně prošlou lhůtou. :lol:
Hmm :!: Když vidím toto téma, tak ve mně ještě teď doznívá nedělní frustrace :evil: :arrow:

Jendoslav
Doom Knight
Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...

Příspěvek od Jendoslav » 20.11.2009, 06:23 hod.

jste wošklivý .... místo aby jste byli rádi že tady nová krev tak to ještě shazujete :(, vzhledem k tomu že to hraju jen na SP narozdíl od vás co máte všichni své chary na 99lvl s nabušenou výbavou kterou posbíráte či vycraftujete v nějakých realmech tak je mezi mnou a vámi dost propastnej rozdíl a proto mám radost z každé maličkosti
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
Obrázek Obrázek Obrázek

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 20.11.2009, 08:04 hod.

nemyslim si ze to bylo mysleno nejak spatne :wink:

jinak, kdyz uz jsem si to nacvicil a tady s vama prodiskutoval, tak jsem se rozhodl, ze zkusim HC summa..tak drzte palec :D .. starej zustane na baal runy a MF (sice ma jen asi +200, ale i tak to celkem pada) + taky xpeni abych ho dotahl na vysnenou 99 :wink:

Moredecay
Wraith

Příspěvek od Moredecay » 20.11.2009, 08:08 hod.

Tak teraz nevim, my si robime srandu zo vzhladu necraca, ktory pouziva Shako. Nic proti shaku samotnemu :waving: Uznaj, ze fakt vyzera divne... Dokonca viem o mode (realme), kde unikat Harlequin Crest nie je shako ale tiara alebo diadem. Len kvoli vzhladu. 8)
Btw. ja som sa na battle net v ramci zachovania dusevneho zdravia nikdy neprihlasil a hram zasadne SP. Moj max vykon je bonenecro lvl 93 (o chvilu 94). :wink: s eq som celkom spokojny, ale stale je co vylepsovat. A dufam, ze vzdy bude...

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 20.11.2009, 08:25 hod.

To Jendoslav: já taky hraju singl, tak nebul jak malej. Shako vypadá jak hnědej primerák, to musíš uznat. A už by sis mohl zvyknout na to, že tady se dosti používá sarkasmus.

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 20.11.2009, 12:33 hod.

To Jendoslav: W je asi tvé oblíbené písmeno. Nebo máš polské příbuzné :?: :idea: :)
Jinak vůbec netuším koho: "všichni" tím myslíš :?: Jasně že je tu pár lidí, které už prostě nebaví kosit monstra, a proto se kosí mezi sebou. Na to už je potřeba dobrá výbava a vysoký lvl. Nicméně i já jsem z těch co hrají singl, většinou s přehozem, a ještě k tomu HC takže těch dobrých věcí mi ve výsledku zase tolik nezůstane. Hned dodám důkaz související s Necromancerem :!: :arrow:
To Vorvy: Paráda :!: Mám z tebe radost a doufám, že to s ním dotáhneš dál než já. :waving: Hlavně zkus zachovat klid, když se ti podaří chcípnout. :dead: Já byl tuto neděli, po onom vyloženě kuriózním zdechu, jako šílenej. :evil: A upřímně se musím přiznat, že jsem ho i trochu obrečel. Nebo možná spíš ty věci co jsem s ním měl. Hrálo se mi totiž s ním famózně, dokud jsem nenarazil na Diabla na Nightmare. I přesto ale tvrdím, že není vůbec těžkej, takže se ho není proč bát. Jen ho nesmíš tak podcenit jako já. Celou dobu boje mlátil a kouzlil do summonů, merce, golema a revivů. Já stál opodál a střídal pro radost Decrepify a Amplify damage. Když už měl snad milimetrovou čárku života a já si říkal, že každou chvíli musí umřít, začal mě svrbět nos. Pustil jsem proto ruku z tlačítek na lahvičky a na chviličku ztratil koncentraci. V ten moment se Diablo otočil na mě a usmažil mě bleskem. Už jsem nestačil vrátit ruku včas na láhve. Holt nejsem Lucky Luke :lol: . Každopádně jsem byl tak v šoku, že jsem ihned natvrdo vypnul počítač. Když jsem znovu zapnul hru, Necro byl samozřejmě mrtvej. Pořád jsem se ale s tím nemohl vyrovnat a tak jsem hned začal stahovat Hero Editor a použil ATMu k záchraně věcí. Jak už jsem se ale chystal k vytvoření totožné postavy, došlo mi, o čem vlastně je vůbec HC hraní a smířil jsem se s tím, že to nebude právě tato postava se kterou získám Guardiana. Hero Editor jsem vymazal a věci z ATMy taky. Proč to tady ale vůbec zmiňuju :?: Myslím si totiž, že dost HC hráču zažívalo, nebo ještě zažívá podobné situace. Podvést, nebo si zachovat tvář a důstojnost. Není to totiž jen o tom, že je to "blbá hra".
Pro objasnění situace dodávám seznam předmětů, které jsem nosil.
Helm: Rare Coronet - 2 Sum. Skills; 15 all res; 30 life; some DR :love:
Amulet: Snake´s Amulet of Luck - 10 mana; 35% MF; crap
Rings: Rainbow Ring of Fortune - 8 all res; 21% MF; quite good?
Perfect Nagelring - 30% MF
Gloves: Chance Guards - 38% MF
Boots: Rare light plated boots - 30%FRW; 25%Light. res.; several MF
Armor: Skullder´s Ire :love:
Belt: Upped Goldwrap; quite crap
First setup: Carin Shard :love: + Homunculus :love:
Second setup: Blade of Ali Baba + Rhyme Grim Shield
Backpack: Zajímavé byly pouze dva skillery k Sum. Skills. Jeden z nich ještě přidával + 18 life.
To Moredecay: Také se mi zrovna dvakrát nelíbí, že je Harlequin ve dvojce zrovna Shako=Cap. Nechal bych ho na skull cap, bo helm (přesně teď nevím jak byl v 1. díle).
To DamageDeath: Sarkasmus. :) Myslím, že jsi to vystihl úpe přesně. Jináč ať klidně brečí ne? :) Já to někdy taky strašně prožívám. Dokonce víc jak Pearl Harbour s Titanicem dohromady. :lol:

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 20.11.2009, 14:01 hod.

a kolik si mel lvl? nu tak ten homunkulus je nadhera.. a jestli si byl na NM, tak to teprve byla parada.. nu tak ja se desim predevsim Andy, pac na normu jsem malej lvl a vetinou mi tim jeden pozabiji miniony na jednu ranu.. jinak s tim predchozim jsem umrel jen 2x..poprve prave u Andy na normal a podruhe na Hell, kdyz to dlouho trvalo a ja si sel pro neco k jidlu a nechal jsem to bezet..ale u HC uz takovou chybu nikdy neudelam :D predpokladam ze tam bude trochu lepsi drop, ale uvidim..

presne tak jak rikas.. hrat HC uz je o cti..clovek by si mohl treba zalohovat savy apod.. ale co z toho bude mit?jestli to chce za kazdou cenu dohrat,tak at nehraje HC..pak uz by z toho stejne ani nemohl mit ten super pocit ze nezdechl..takze ode me mas "thumbs up" :wink:

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 20.11.2009, 14:49 hod.

Úroveň jsem měl 66. Jak už jsem totiž psal v dřívějších příspěvcích, hrál jsem nejmíň na players 7. Důvodem je snad menší šance na no drop, jak tu psal někde Hrus.
Jináč to, že jsem to dotáhl k Diablovi na Nightmare není žádná sláva. :rolldiablo: S touhle postavou by měl mít člověk problémy až na Hell v Maggot lair. A to nejdřív :!:
Co se týče tvých obav (spíš respektu ne :?: :) ) ohledně Andariel na Normal. Pokud trošku ovládáš AJ, pak ti vřele doporučuju projít si tenhle odkaz na Skelemancera: http://strategy.diabloii.net/news.php?id=509
Je tam pár užitečných tipů i do začátku co by se ti mohly hodit. :) Na těchto stránkách sice je popsán také nějaký ten Skellemnacer, ale myslím si, že tam není zmíněno nic na co by člověk po chvíli uvažování nepřišel. :|

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 20.11.2009, 16:44 hod.

slusnej link :Diablo .. je tam opravdu vsechno co cloveka napadne a to i jaky si volit revivy..sice jsem moc nechapal proc to protahovat az na iron golema kdyz ten je (alespon pro me) pouzitelnej nejmin.. nicmene se tam clovek leccos dozvi,takze dik :wink: ..no do AJ delam uz nejakejch 15 let a to i vedeckou literaturu..nicmene z toho clovek vypadne kdyz to treba jen chvili nepouziva, takze aspon si to zopaknu :waving:

no tak jasny..ja zrovna pred par dny dohral nonHC summa,takze mam uz predstavu kdy kam ten bodik vrazit, takze to pro me bude spis jen doplnuji material a taky..neni to tak uplne ono kdyz to clovek vali presne podle takhle podrobneho navodu..chce to taky kousek originality..tim ale nemyslim originality ktery vymejsli drak a spol..typu bowmancer a tak..na to jsem jeste moc maly mejdlo :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 22.11.2009, 10:24 hod.

Ahoj, pokud by Vas to zajimalo (Tebe pravdepodobne ano, Maro :D ), tak tady mam sveho loni dokonceneho necra s klasickymi HC pravidly - tedy HC, single pass, zadna Atma atd...Bylo to velmi lehke, rekl bych...

Tady je link http://diablo.incgamers.com/forums/show ... p?t=697908 a omluvte mou anglinu, je priserna...

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“