Necromancer

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
AJey
Gorebelly
Re: Necromancer

Příspěvek od AJey » 28.11.2009, 09:09 hod.

Edituj sve prispevky prosim ...

jinak obecne za kazdy charakter i v 107 se da uspesne hrat. vcetne nekra. 107 se myslim hraval IM+ blood golem+bone wall ?? nebo to bylo 109? tam uz me moc pamet nesaha
D3Pedia.cz

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 29.11.2009, 21:34 hod.

nu hral jsem ho v 1.07, ale jelikoz to byl muj uplne prvni char, ke kterymu jsem necetl zadnej build nic, proste jsem to hral jen tak jak mi to prislo zrovna dobry.. a i tak se to dalo hrat.. takze bych se toho asi nejak nebal.. ale kostaci tam jsou slyby na HPcka, takze budou hodne padat :|
Kupodivu mě to stále baví..

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 10.12.2009, 11:06 hod.

To jsi můj člověk, taky nedám na Poizna dopustit.

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 10.12.2009, 14:23 hod.

Ono nejde ani tak o build Bodankum jde spíše o to, kdo drží myš :D

Pokud si troufnu tipovat, tak by to bylo

Bodanek was slain by Drakesis :twisted:

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 11.12.2009, 10:13 hod.

Další důvod proč pařit o to víc :D

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 11.12.2009, 17:42 hod.

:lol:
Tak jestli ten důvod hrát za Necra více souvisí s tím, že Bodánek je oproti Drakovi lama, jsem z toho asi :D jelen. :lol: :lol: :lol:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 14.12.2009, 11:57 hod.

Tak to asi tu teorii se siamskýma dvojčatama trošku ohrožuje.

Ale myslel jsem to tak, že pokud nejsi zase génius ve hraní Diabla (ne jen za Nekra), tak pak víc hrej a možná se dostaneš na vyšší metu:

Drakesis was slain by Bodanek (ale je to velmi nepravděpodobné... 8)

Abuzus
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 01.02.2010, 10:22 hod.

Tak po delší době opět Summoner. Mám lvl 70 a začínám Hell. Jenže ani podle buildů, co jsem četl zatím neodhadnu, v jakém pořadí utrácet bodíky. SP je jasné - Vitality. Ale Skilly? Už mám 5 našetřených a na Hell mi to příde "nerozumné", protože ty potvory jsou fakt silný. Sice je zatím dávám i na pl7, ale to se jen tak posunuji po pláních. Můžete helfnout, pls? Co mi za chvilku bude asi tak nejvíce chybět. Mám klasického Summo:
Curses - á 1 (!Confuse, !Attract)
Poison - Teeth, CE á 1 + BoneArmor na offH hůlce
Summoning - max Skel, Mage, Mastery + Clay, G-Mastery, Resist á 1, Revíky 0 (z fóra tak nějak vyznělo, že ne každému vyhovují a já zatím tak tak kočíruji těch 20 potvor :-)
+ 4 All Skills
Bude účinné Lower Resist? Není lepší CE? Nebo zlepšit Golema na Bosse? Nějak jsem se zasekl.
Díky.
Greenhorn s duší Throwera

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 01.02.2010, 11:38 hod.

Tak určitě CE, to se vyplatí zejména proti věršímu počtu nepřátel. Stačí jeden bod. Pak určitě dej bod do decrepify (dobrý proti bossům)

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 01.02.2010, 12:49 hod.

Asi jsem to špatně napsal. Curses mám všechny kromě Confuse a Attract. CE mám taky +ty 4AllS. Jen se ptám, zda maxovat CE, zlepšovat golema/G-mastery nebo zkusit Lower Resist popřípadně Revive. Bez Decre bych na Hell nedošel.. Ostatní Summoning jsou max.
Greenhorn s duší Throwera

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 01.02.2010, 15:12 hod.

Tak to už je fakt na tobě, ale jelikož se summonerem nemusíš řešit immune monstra, tak spíš bych to cpal do CE na zvětšení rozsahu působení, ale zase na immune to fire se to zpomalí, že...Fakt je to na tobě...prakticky to dojedeš s čímkoli, ale +4 to all skills je málo, to zlepši...

Manci
Quill Rat

Příspěvek od Manci » 15.03.2010, 14:39 hod.

já měl s Nekrem problém u Diabla, přišel jsem k němu kolem 24lvl a neměl sem jedinou šanci. Hrál sem to od I. aktu bez players 8, až pak sem to zapl a vyhoupl se na cca lvl 32, a mohl jít na diabla. Body mam po 1 v každém kouzlu, specializuji se na vyvolávání plus zasílání kouzel. Jen potřebuji nabrat někde předměty s % na hledání předmětů a rád bych Enigmu. Uvidím co mi vše bude teď padat v V. aktu....
Necromancer - Summoner - Single player lvl 83
Amazon - Bowka - Annettka - Multiplayer lvl 12

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 15.03.2010, 14:53 hod.

Manci píše:já měl s Nekrem problém u Diabla, přišel jsem k němu kolem 24lvl a neměl sem jedinou šanci. Hrál sem to od I. aktu bez players 8, až pak sem to zapl a vyhoupl se na cca lvl 32, a mohl jít na diabla. Body mam po 1 v každém kouzlu, specializuji se na vyvolávání plus zasílání kouzel. Jen potřebuji nabrat někde předměty s % na hledání předmětů a rád bych Enigmu. Uvidím co mi vše bude teď padat v V. aktu....
Založ si novou postavu, nebo to nehrej, protože po 1 bodu v každém skillu je totální zhovadilost.
Hraješ singl player nebo multi player? Pokud singl, tak ta enigma nen´í tak jednoduchá na seskládání. Pokud ti jde o teleport, což je pro summonera (vyvolávače) velmi užitečná věcička...aby se ti neztrácely kostry...tajk lze např. vygamblit amulet s teleportem.

Manci
Quill Rat

Příspěvek od Manci » 15.03.2010, 15:13 hod.

damagedeath píše:Založ si novou postavu, nebo to nehrej, protože po 1 bodu v každém skillu je totální zhovadilost.
Hraješ singl player nebo multi player? Pokud singl, tak ta enigma nen´í tak jednoduchá na seskládání. Pokud ti jde o teleport, což je pro summonera (vyvolávače) velmi užitečná věcička...aby se ti neztrácely kostry...tajk lze např. vygamblit amulet s teleportem.
špatně pochopeno : ) mam po jendom skillu v posílání kledeb, plus na hůlce +1 all skill., mam 4 mágy, používám clay golema, 4 nebo 6 koster, teď nevim. 2x obzivovani jinych priser. Dále posílení koster, golemu a priser. Snazim se nedavat nic zbytecne.

Vše cpu do vitality, občas sem hodil něco do síly

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 15.03.2010, 15:16 hod.

Tak to potom jo, ale i tak si co nejdřív doplň na max skeleton mastery a skeleton warrior. To je hlavní tank tvýho charu.

Manci
Quill Rat

Příspěvek od Manci » 15.03.2010, 15:20 hod.

damagedeath píše:Tak to potom jo, ale i tak si co nejdřív doplň na max skeleton mastery a skeleton warrior. To je hlavní tank tvýho charu.
ty dva právě maxuji. do teď jsem chtěl mít od všeho něco a teď se soustředím na tohle. jinak hraji singl. gamblim docela hodně, už sem pár předmětů dostal a nebyly špatné : )

asi budu muset víc na Mefista a sehnat ty předměty na MF

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 15.03.2010, 20:24 hod.

Manci píše:sehnat ty předměty na MF
Na začatek ti bude stačit, když osocketuječ věci (platí pouze u armor a helms) perfect topazy než se ti dostane do rukou nějaký pěkný rare či unikát s vlastností MF...
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW :dead:

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 15.03.2010, 20:36 hod.

tak vzhledem k nizke narocnosti summona na equip se to da celkem v poho dohrat i s blbym equipem, takze bych se tim moc netrapil :wink:
Kupodivu mě to stále baví..

Manci
Quill Rat

Příspěvek od Manci » 15.03.2010, 21:18 hod.

Vorvy píše:tak vzhledem k nizke narocnosti summona na equip se to da celkem v poho dohrat i s blbym equipem, takze bych se tim moc netrapil :wink:
to je jasné, ale každému udělá radost, když najde něco unikátního apod. :)
a rád mam na svých postavách dobrou výbavu, i když ji moc nepotřebují...

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 15.03.2010, 22:33 hod.

Manci píše:a rád mam na svých postavách dobrou výbavu, i když ji moc nepotřebují...
To nejsi sám kamaráde... :Diablo
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW :dead:

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“