*** STAR WARS ***
@ Rip: Na hry jsem lehce pozapomnel...když jsem byl malý, tak mě hodně bavila Jedi Academy,zabíjení Rancora či prohánění se na skůtru mě opravdu dostalo...takže to je taková srdcová Nasledoval samozřejmě Outcast a KOTOR apod. , ale ten efekt už nebyl takový mno.
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW
Re: *** STAR WARS ***
Epizoda V je nejlepší , o tom žádná...Z nové série nemám ráda jen II :?
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
JJ, dvojka je nemastna neslana kvuliva te love story, nic pro me, rekl bych, ale ani ta infantilni jednicka me prilis nenadchla...Tedy s jedinou vyjimkou - souboje a Darth maul
RIP:
No ani mi nemluv, to byla prostě zhovadilost :?
A jj Duel of Fates se tu již taky řešil To prostě nemá chybu...Tak mě napadá, co se ti líbí víc: X-Wingy nebo TIE Figtery?
No ani mi nemluv, to byla prostě zhovadilost :?
A jj Duel of Fates se tu již taky řešil To prostě nemá chybu...Tak mě napadá, co se ti líbí víc: X-Wingy nebo TIE Figtery?
TIE - interceptory, pokud si mohu vybrat...V D2 Rebellion jsou to nastupci Fighter a predchudci Defenderu....
Jinak nejradsi mam samozrejme Imperial Star Destroyer, a to konkretne Chimaeru
Cetl tu nekdo knihy od Timothyho Zahna?Moc fajn cteni, opravdu..
Ahh, i forgot to say:May the Force be with You, young padawan, or have i to say, May the Force serve You well?!
Jinak nejradsi mam samozrejme Imperial Star Destroyer, a to konkretne Chimaeru
Cetl tu nekdo knihy od Timothyho Zahna?Moc fajn cteni, opravdu..
Ahh, i forgot to say:May the Force be with You, young padawan, or have i to say, May the Force serve You well?!
RIP:
Heh Interceptory jsou též fajn možnost Ale nemají na TIE Advanced, jak v něm lítal Vader... jsou fakt krásné. Dívala jsem se na ebay na modely, ale tam většina vypadá buď divně, anebo jsou předražené :? Btw. V jednom seriálu mě naprosto dostává, že tam chlápek má v bytě pravou uniformu stormtroopera
A toho Zahna jsem nečetla aspoň zatím...je to dobré říkáš?
May the Force be with you, of course
Heh Interceptory jsou též fajn možnost Ale nemají na TIE Advanced, jak v něm lítal Vader... jsou fakt krásné. Dívala jsem se na ebay na modely, ale tam většina vypadá buď divně, anebo jsou předražené :? Btw. V jednom seriálu mě naprosto dostává, že tam chlápek má v bytě pravou uniformu stormtroopera
A toho Zahna jsem nečetla aspoň zatím...je to dobré říkáš?
May the Force be with you, of course
Velmi dobre, dej se odehrava (ted mluvim o trilogii) Dedic Imperia, Temna sila na vzestupu a Posledni povel asi 5 let po bitve u Endoru (tedy po smrti cisare) a dal se tu rozebiraji osudy rodiny Skywalkeru, Hana Sola atd, a take Mary Jade (ma oblibena)...
Pak jsou tu i dalsi knihy jako Mezigalakticka vyprava a jeste jedna, na jejiz nazev si nemuzu vzpomenout, v kazdem pripade pokud si opravdovy fanda SW, tak kazda z nich stoji za precteni...
Thrawn, Chimaera, Flotila Katana, to je moje
Edit:Me pozemni jednotky moc neberou, a Stormy si davaji Han, Leia a Luke k snidani
Pak jsou tu i dalsi knihy jako Mezigalakticka vyprava a jeste jedna, na jejiz nazev si nemuzu vzpomenout, v kazdem pripade pokud si opravdovy fanda SW, tak kazda z nich stoji za precteni...
Thrawn, Chimaera, Flotila Katana, to je moje
Edit:Me pozemni jednotky moc neberou, a Stormy si davaji Han, Leia a Luke k snidani
RIP:
Ale neříkej že bys tou uniformou pohrdnul, mít ji tak pěkně vystavenou Furt lepší než papundeklovej Han
Ale neříkej že bys tou uniformou pohrdnul, mít ji tak pěkně vystavenou Furt lepší než papundeklovej Han
Chystám se večer opět na Epizodu IV.... Přidá se někdo? :rolldiablo:
jo mozna bych do ctyrky taky sel, koneckoncu vcera jsem si daval trojku, tak bych to mel aspon poporade..
predem upozornuji EOLa a podobny hnidopichy, aby se vyhli narazkam na dvojvyznamnost meho postu
predem upozornuji EOLa a podobny hnidopichy, aby se vyhli narazkam na dvojvyznamnost meho postu
Kupodivu mě to stále baví..
Jinak včera jsem si dala Epizodu IV - úžasné jako vždy Ale na pokračování jsem už neměla energii...Dneska to napravím
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Pro RIPa (Hrozné skloňování. Já vím ) Máš ve SW nějakou postavu se kterou by jsi se dokázal ztotožnit Ať už povahově, nebo ehm ehm prostorově.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Star wars jsou super, si pamatuju, jak sem na nich byl jako menší závislej, nikdy sem ale neviděl SW5 a dost mě to mrzí. Jináč dle mne je nejlepší jednička. Pořád jsem koukal na závody. A dokola a dokola
Mimochodem, víte, že je hra Star wars racing? Podle názvu si asi domyslíte, o čem je , hrál sem ju naposled před asi osmi lety, jako malej prd (tedy spíš trocha menší prd:D)
Kdyby někdo z vás znal odkaz, kde ji stáhnu a poslal ho sem, byl bych moc rád hošani a děvčice.
Mimochodem, víte, že je hra Star wars racing? Podle názvu si asi domyslíte, o čem je , hrál sem ju naposled před asi osmi lety, jako malej prd (tedy spíš trocha menší prd:D)
Kdyby někdo z vás znal odkaz, kde ji stáhnu a poslal ho sem, byl bych moc rád hošani a děvčice.
Evil:
Narážíš na Evoky??? Ne ty jsem nemyslela A pokud si neviděl V, tak to ani chápat nemůžeš
A jj to znám, ale nemám...A když už stáhnu to z Warez-BB, tak to ti asi moc nepomůžu :?
No tak kdo dááál kdo to najde??? Ten bude u mě fakt borec iablo
Narážíš na Evoky??? Ne ty jsem nemyslela A pokud si neviděl V, tak to ani chápat nemůžeš
A jj to znám, ale nemám...A když už stáhnu to z Warez-BB, tak to ti asi moc nepomůžu :?
No tak kdo dááál kdo to najde??? Ten bude u mě fakt borec iablo
Naladěn vlnou šílenství du machrovat, asi stahuju SW racer
@Mara: Hmm, to je tezke, ja mel vzdycky asi nejradsi toho velkeho cerneho sympataka s astmatem
Největší borec je Jabba, hlavně jeho kalby
Toho má rád snad každýRIP píše: @Mara: Hmm, to je tezke, ja mel vzdycky asi nejradsi toho velkeho cerneho sympataka s astmatem
To jo Akorát moc jako borec nevypadá, když mu Han šlápne na ocasEvil píše:Největší borec je Jabba, hlavně jeho kalby
Ale docela bych se šla zkalit do hospy v Mos Eisley iablo
Alyx
predevcirem jsem potkal jednoho chcapka s pada-copankem.. a jako ze ho mel jako fakt zmaklej.. k dokonalosti uz mu chybel jen culik
predevcirem jsem potkal jednoho chcapka s pada-copankem.. a jako ze ho mel jako fakt zmaklej.. k dokonalosti uz mu chybel jen culik
Kupodivu mě to stále baví..
A ten copánek, jak měl dlouhej? A jak vypadal?