Necromancer
Moderátor:Dark_Deamon
kde je nejlepší gamblit? nebo je to jedno u jaké postavy gamblim?
jinak, teď jsem na 32lvl, celkem mam 115 vitalita, 78 síla a 28 obratnost, něco málo bodů je v síle, zbytek je z věcí. do obratnosti ani bod, stejně tak mana.
skilly: kletby každej skill po jednom, vyvolávání (1 bod z hulky), skeleton mastery 6, raise skeleton 6, clay golem 4, Golem mastery 3, magy 4, summon resist 3, blood a iron golem 2, revive 2
dále bone armor 1, teeth 1, CE 2 a bone spear 1
teď každý bod házím do koster
jinak, teď jsem na 32lvl, celkem mam 115 vitalita, 78 síla a 28 obratnost, něco málo bodů je v síle, zbytek je z věcí. do obratnosti ani bod, stejně tak mana.
skilly: kletby každej skill po jednom, vyvolávání (1 bod z hulky), skeleton mastery 6, raise skeleton 6, clay golem 4, Golem mastery 3, magy 4, summon resist 3, blood a iron golem 2, revive 2
dále bone armor 1, teeth 1, CE 2 a bone spear 1
teď každý bod házím do koster
Necromancer - Summoner - Single player lvl 83
Amazon - Bowka - Annettka - Multiplayer lvl 12
Re: Necromancer
Kde gamblíš je úplně jedno,jediné kritérium které má vliv na gamblování je lvl tvé postavy (s větším lvlm ti můžou padnout lepší věci)
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
Né můžou, ale prostě padnouhomer_cz píše:Kde gamblíš je úplně jedno,jediné kritérium které má vliv na gamblování je lvl tvé postavy (s větším lvlm ti můžou padnout lepší věci)
Akorát by mě zajímalo, zda má na gamblení vliv MF
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
Když je lvl postavy jediné kritérium,tak Magic Find logicky vliv co?....nemá
homer_cz:
Kruci ale mělo by mít Pak by to bylo mnohem jednodušší
Kruci ale mělo by mít Pak by to bylo mnohem jednodušší
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
takže před chvílí jsem udolal Baala. Pomocník pořád umíral, tak jsem jel bez něho. Clay golem + IM + Bone spear a hodně mana lahviček a bylo po něm
cestou k němu mi povypadaly dvě části k nějakým setům, pro mě nepoužitelné.
během cesty celym aktem za Baalem sem poskočil o 6 lvl : ) nejlehčí byly ti tři starobylí válečníci : )
během cesty celym aktem za Baalem sem poskočil o 6 lvl : ) nejlehčí byly ti tři starobylí válečníci : )
Hádám ... Isenhart?
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Doporučuji si důkladně přečíst toto téma, kvůli případným zbytečným dotazům.Manci píše:takže před chvílí jsem udolal Baala. Pomocník pořád umíral, tak jsem jel bez něho. Clay golem + IM + Bone spear a hodně mana lahviček a bylo po něm
blbá otázka, ale musím se zeptat, je to přece jenom 5 letco jsem diablo hrál naposled. má cenu dávat na pomocníka předměty x% magic items?
- damagedeath
- Zhar the Mad
Určitě, pokud merc zabije např. mepha (stačí, když mu dá finální úder, kterým ho zabije), tak se jeho chance to find magic items sčítá s tím tvým.
skvělé, na pomocníkovi mam dobré brnění se dvouma dírama, dam tam topazy, zatím teda mam perfektní jeden, ale aspon něco, myslím, že aspoň 100 % magic find items stačí. vim, že čim více, tim lépe, ale...damagedeath píše:Určitě, pokud merc zabije např. mepha (stačí, když mu dá finální úder, kterým ho zabije), tak se jeho chance to find magic items sčítá s tím tvým.
každopádně teď chodim na Mepha pořád dokola, i na Councily a padá to dobře, nějaké sety i zlaté a žluté předměty padají : ) aspoň si nahrabu peníze a mlůžu gamblit
No u summona se na MF u merce úplně vybodni,dej mu něco užitečnějšího...Na mercovi má MF vliv jen když poslední úder dá on....což u summona jde dost blbě kontrolovat.
tak sem prošel do V. Aktu na nightmare, a sem moc spokojen. Takhlel rychle se mi Diabla nikdy nepodařilo zkolit: )
mam namaxované Skeleton mastery a Raise Skeleton
kam dále dávat body?
v ostatních větvých mam po jednom bodu, ale ne u všech kouzel. Revive mam take bod + 2 skill ke všem
mam namaxované Skeleton mastery a Raise Skeleton
kam dále dávat body?
v ostatních větvých mam po jednom bodu, ale ne u všech kouzel. Revive mam take bod + 2 skill ke všem
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
no, dej mágy a pak třeba nějakej bone skill nebo poison novu, určitě bod v amplify damage, corpse explosion a summon resist...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
- damagedeath
- Zhar the Mad
Jak říká Gramm. Revive nepoužívám.
Zlepši ty skilly např. pomocí runowých slov: některé jsou dostupné, např. Lore, a pokud budeš huntit countesku nebo se toulat kurastem, tak máš větší šanci na nějaký lepší drop. Jinak zde máš výběr:
http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... nova-slova
Zlepši ty skilly např. pomocí runowých slov: některé jsou dostupné, např. Lore, a pokud budeš huntit countesku nebo se toulat kurastem, tak máš větší šanci na nějaký lepší drop. Jinak zde máš výběr:
http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... nova-slova
takže teď sem na 61 lvl a skilly:Grammator píše:no, dej mágy a pak třeba nějakej bone skill nebo poison novu, určitě bod v amplify damage, corpse explosion a summon resist...
Summonig spells - Skeleton Mastery 24, Raise Skeleton 24, Clay golem 5, Golem mastery 6, Raise Mage 9, Summon Resist 7, Revive 6, Blood a Iron golem 5, Revive 6
Poison and bone Spells - Bone Armor 3, Teeth 3, CE 3, Bone Spear 3, Bone Prison 4 (díky předmětu)
Curses - vše po 3
teď mi přebývají 4 body a nevim kam je hodit, asi namaxuju Raise Mage, a nebo něco útočného
- damagedeath
- Zhar the Mad
Doporučuji mágy, jednoznačně. Sice může někdo tvrdit, že můžeš jako eventualitu elemental dmg používat CE, ale pokud je namaxuješ, tak je to cítit. Jinak nebylo by špatný podívat se po nějakých lepších runách a sehnat si teleport. Já vím, že je Enigma velmi těžko dostupná, ale teleport lze získat i třeba pomocí amuletu atp. Díky teleportu se ti kostry nebudou ztrácet a můžeš tak korigovat jejich pohyb.
edit: Samozřejmě CE je taky nutnost pro správnýho nekra, ale nezvyšuje se u něho dmg, jen rozsah, takže je lepší tunit jiný skill.
edit: Samozřejmě CE je taky nutnost pro správnýho nekra, ale nezvyšuje se u něho dmg, jen rozsah, takže je lepší tunit jiný skill.
Já doporučuju si pořádně přečíst tedle topic a neptat se imrvére na to samý ....
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Jen bych ještě na okraj doplnil chlápka pod přezdívkou Damagedeath :waving: tímto obrázkem.
http://kodiak.wz.cz/2010/03/Coral-Amule ... .html#foto
http://kodiak.wz.cz/2010/03/Coral-Amule ... .html#foto
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger