Necromancer

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Manci
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Necromancer

Příspěvek od Manci » 31.03.2010, 23:18 hod.

damagedeath píše:Doporučuji mágy, jednoznačně. Sice může někdo tvrdit, že můžeš jako eventualitu elemental dmg používat CE, ale pokud je namaxuješ, tak je to cítit. Jinak nebylo by špatný podívat se po nějakých lepších runách a sehnat si teleport. Já vím, že je Enigma velmi těžko dostupná, ale teleport lze získat i třeba pomocí amuletu atp. Díky teleportu se ti kostry nebudou ztrácet a můžeš tak korigovat jejich pohyb.

edit: Samozřejmě CE je taky nutnost pro správnýho nekra, ale nezvyšuje se u něho dmg, jen rozsah, takže je lepší tunit jiný skill.
na mágy už jsem se zaměřil.
teleport scháním, zatím se mi nepodařilo... na runy budu muset chodit do I. aktu...

díky za rady
Necromancer - Summoner - Single player lvl 83
Amazon - Bowka - Annettka - Multiplayer lvl 12

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 01.04.2010, 08:24 hod.

marast : tohle sem už taky měl párkrát... amulet of teleportation. Problém je v tom, že má jen málo charges... (těch 20 sem myslím měl vždycky)
proto já sem používal na zrychlení meph runů najs hůl na switchi když sem zrovna runoval mepha...má charges 69...
Ale možný je, že pro nekra to nebude moc dobrý, protože mu chcípnou kostry když si hodí switch a příjde o skill lewels z hůlky a vypreparované hlavy...:-(
nicméně sem jen chtěl odkázat na tuhle hůl, protože má charges 69 a s tím už se dá něco dělat :-)
jiank kdo by neznal najsku....
http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... nt-vestige
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Moredecay
Wraith

Příspěvek od Moredecay » 01.04.2010, 13:26 hod.

Najska je slusne riesenie pre summon necra, to znizenie skill levelov az tak nevadi, pac je to len na cas potrebny na preteleportenie sa na miesto urcenie, a pak sa to proste switchne spat na +skill equip. Chcipnu tak dve kostry, ktore sa daju rychlo doplnit...

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 01.04.2010, 22:59 hod.

jn taky si říkám... navíc má all skills takže jich nechcípne až tolik...
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Manci
Quill Rat

Příspěvek od Manci » 13.04.2010, 00:35 hod.

dnešní den velice úspěšný : ) lvl 77 a chodím pro runy ke Countess (Hell), podařilo se mít runy na složení slova Lore, ale než se mi vůbec podařilo sehnat čepici s 2 dírama vypadlo mi po ceště ke Countess před chvílí Harlequin Crest, plus po cestě ke Countess asi deset run, většinou mi teď padají Amn, občas Ko a pár Dol, jedna Hel a Fal
dnešní hraní se povedlo, ani se mi nechce pokračovat ve II. aktu na Hell a jít dále, ale musím : )
zbývá mi cca 20 bodů do vlastností a 6 do dovedností, zatím si je asi necham, kostlivce i mágy vymaxované, a asi začnu maxovat CE nebo Clay

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 13.04.2010, 07:55 hod.

No vidíš kluku, že to jde...jinak dal bych zepár bodíků ještě do summon resist.

Pro necra je docela dobré brnění Bone: Sol + Um + Um
Sol je v pohodě a Um se s trochou snahy dá taky doskládat, ale preferoval bych spíše toto:

Enigma: Jah + Ith + Ber
asi to nejlepší, co můžeš mít, ale těžké, opravdu těžké na doskládání, ale teleport je teleport...pro summona nezbytností, + 2 to all skills se taky hodí a ostatní bonusy jsou taky slušný...navýšení life a redukce damg...něco do síly a do dfns...

pokud si dáš ze 2000 countess runů...
:lol: doporučuji ti navštěvovat lokaci Lower Kurast, kde se ti generují taková ohniště a kolem nich jsou baráky s truhlama, kde je šance na high runy...šamce se ti zvyšuje s /players X...mě se asi nejvíce osvědčilo /players 3
http://i31.tinypic.com/1zb3x53.jpg zde je obrázek, dával ho sem delosombres
podrobněji o Lower Kurast: http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f=4&t=2357

Manci
Quill Rat

Příspěvek od Manci » 14.04.2010, 14:41 hod.

Tak Summon Resist mam na 6lvl, tak nevím jestli dotoho něco cpát.
Bone vypadá dobře, Sol run mám pár,ale Um zatim žádnou. Enigmu chci a sám moc dobře vim jak je těžká na složení, už jen jak se člověk podívá na ty runy z kterých se to zkládá. Teleport můžu mít třeba na Amuletu, jenže ten zatím nemam.
Přemýšlim, že do Shako udělám díru a dám tam něco. Ještě, ale nevím co.
Teď dokončuji II. akt na Hell abrzo budu ve III. tak se uvidí jak budou padat runy apod. : )
Naposledy upravil(a) Manci dne 14.04.2010, 16:26 hod., celkem upraveno 1 x.

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 14.04.2010, 16:17 hod.

Není nutné citovat předchozí příspěvky a jestli budeš chcít, tak ti nějaký ten amulet můžu poslat.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 14.04.2010, 21:30 hod.

Do Summon Rezist 6 bodů ? To mi nepřijde jako příliš dobrá investice... :|

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 15.04.2010, 08:46 hod.

Draku, 6 bodů je tak akorát...i když tak 4-5 by stačilo bohatě, pak to roste pomaleji.

ZNOVU!!!

Skeleton mastery - 20
Skeleton warrior - 20
skeleton mage - 20
....to je základ každýho summonera

amplify dmg - 1
decrepify - 1
lower resist - 1
sunmmon resist - 1
corpse explosion - 1

musíš počítat i s prereq skilly...

teď už je to na tobě, jestli si nabušíš nějakého golema...doporučuji clay golem na zpomalení, nebo to nacpeš do CE kvůli rozsahu, nebo jestli si postavíš revíky, kteří nejsou zas tak špatní, pokud použiješ správné mrtvoly...

je to už o stylu. pokud máš nadupaný kostry s mágama a podpořený mastery plus nějakým tím resistem, tak pak už je to celkem jedno...

Tady už stejně způsobíš, že se tu budeme hádat, co je pro koho lepší a bude to jen o tom, co každýmu víc vyhovuje...

Manci
Quill Rat

Příspěvek od Manci » 17.04.2010, 23:33 hod.

Drakesis píše:Do Summon Rezist 6 bodů ? To mi nepřijde jako příliš dobrá investice... :|
je tam jeden nebo dva a zbytek zvýšen all skill předmětama : )

to co psal damagedeath tak nějak to už mam. budu cpát body do Clay Golema

díky

Mephisto
Fallen Shaman

Příspěvek od Mephisto » 27.04.2010, 14:50 hod.

Ahoj!
Včera jsem s necrem summonerem po zabití Baala přešel na NM, ale tady mám problémy s monstry už ve stony field, protože obvykle proti nim zůstanu sám se žoldákem a golemem bez možnosti vyvolat si kostru (žádní mrtví v okolí).
Body mám asi takhle:
skeleton 8
mage 6
skeleton mastery 14
clay, iron, blood golem 1
golem mastery - 1
summon resist 2
revive 1+2 z hůlky
všechny curses kromě dim vision, attract, lower resist, confuse a life tap - 1
bone armor - 1
teeth - 1
corpse explosion - 1

vybavení nic moc. nejlepší je sigons guard (štít +1 to all skills) na který mi chybí ještě pár bodů síly.

P.S.: Verzi mám 1.07
My Brothers Have Escaped You!!!
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 27.04.2010, 15:21 hod.

Nazdar!

Se nediv, že ti kostry lehaj, máš je málo maxovaný. Summoner má základní pravidlo: Namaxuj si prvně kostry a skeleton mastery, popřípadě dej po bodu do amplify damage a corpse explosion a pak to půjde jak po másle...I když 1.07 je docela těžká.

Jendoslav
Doom Knight
Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...

Příspěvek od Jendoslav » 27.04.2010, 16:25 hod.

nevim jak to je v patchi 1.07 ale ja v 1.12 byl v pohode kdyz jsem hral necrosummonera kazdopadne pouzivej Clay golema protoze zpomaluje potvory, dale pouzivej Amplify Damage sem tam Decrepify podle bossu a vymen hulku za neco lepsiho nez +2 revive to zatim neuzijes spis neco co podpori ty kostry tj. +3 Skeleton mastery nebo nebo Summon Resist to koupis bud u Akary nebo Drognana nebo jak se jmenuje ten ve druhem aktu nebo se stestim vygamblis
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
Obrázek Obrázek Obrázek

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 27.04.2010, 16:54 hod.

V 1.07 clay golem nikoho nezpomaluje(je k ničemu),i kostry nejsou tak nabušený jako v pozdějších patchech.Ani dostupnost lepších předmětů není tak snadná jako v 1.10+....
Takže já bych používal spíš iron golema a body investoval do mágů a koukal bych po hůlce co přidává k lower rezist.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

Manci
Quill Rat

Příspěvek od Manci » 27.04.2010, 18:45 hod.

tak mě dnes na lvl 79 padla ve III. aktu amulet do Tal Ras setu :D ten vážně nepotřebuji, ale i tak ho teď nosím spolu s páskem z toho setu. Dnes mi navíc padlz dvě runy, Io a Lum, tak jsem spokojen

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 28.04.2010, 06:14 hod.

Tak ty runy jsou pěkný, když vezmu v potaz že já na 1.13 měl štěstí na nejlepší runu Hel (jenom Um mi padla z Hellforge), a to jsem na hell.

homer_cz: samozřejmě máš pravdu, ale musíš uznat, že ty kostry má podrbaný na to, že je na nm...tam by to měl dávat v pohodě i na verzi 1.07.

Manci
Quill Rat

Příspěvek od Manci » 28.04.2010, 10:36 hod.

damagedeath píše:Tak ty runy jsou pěkný, když vezmu v potaz že já na 1.13 měl štěstí na nejlepší runu Hel (jenom Um mi padla z Hellforge), a to jsem na hell.
hel runa mi také už padla, potřeboval bzch 2x Um runu a jsme maximálně spokojen : )

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 28.04.2010, 10:37 hod.

No to mi povídej, mě by už stačily taky dvě...jednu na Crescent moon a druhou na resisty

Mephisto
Fallen Shaman

Příspěvek od Mephisto » 28.04.2010, 14:59 hod.

damagedeath:
Chystal jsem se namaxovat mastery a potom skeletony, kdybych neměl problémy se zabíjením potvor. Lepší hůlku určitě někde seženu, ale mě osobně přijde revive jako jeden z nejlepších summon skillů, co můžu mít. Třem revivům (s partou) nedělali minions of destruction problémy.
Asi budu muset zůstat expit na normalu a až cca na levelu 40 přejít na nightmare...
My Brothers Have Escaped You!!!
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“