Nejlepší film
kasa cislo 5.. potrebujem zjistit cenu vagicleanu, pani soupla do trouby pecen a zapomnela ho vymastit .. paninka potrebuje vyplisnit vaginalni plisen
Kupodivu mě to stále baví..
- damagedeath
- Zhar the Mad
Re: Nejlepší film
Vorvy, mě se líbí, jak drapne tu holčičku a jeho věta skončí takovým potemnělým hlasem: fu*k face
Nebo jak jde na záchod...hej Ireno, proč močím, jak kdybych pro*ukal celou noc? (pak vypravěč zahlásí..."vypadá to, že je Hank převezl oba"...masakr
Nebo jak jde na záchod...hej Ireno, proč močím, jak kdybych pro*ukal celou noc? (pak vypravěč zahlásí..."vypadá to, že je Hank převezl oba"...masakr
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Já ten film taky znám. Mě se tam obzvlášť líbí ty scény, kdy mu pomáhají jeho synátorové, kteří jsou celí po něm.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- damagedeath
- Zhar the Mad
Však jo, ti jsou naprosto dokonalí, jak se s tátou dívaj na bednu, dávají mu pusu na rozloučenou atp...a jak zkoušej, jestli se slepičí hlava vleze do řitního otvoru, anebo jak se učí lítat s vrtulníkem, jeden brácha čte německej návod a druhej pilotuje a řve Ja vol!!!
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
A Jim Carrey se pak ještě chlubí jak jsou celí po něm že
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- damagedeath
- Zhar the Mad
Si maj více pigmentu po jeho babičce, která byla napůl italka
Právě jsem dokoukala jedno z nejlepších sci-fi, co jsem kdy viděla ---> Sunshine rulezz
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
Jo? Já se totiž po nějakém dobrém sci-fi koukám ...
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Jirek:
V tom případě Sunshine vřele doporučuji - napínavé jak sviň a prostě všecko...to musíš vidět
V tom případě Sunshine vřele doporučuji - napínavé jak sviň a prostě všecko...to musíš vidět
Naposledy upravil(a) Alyx dne 20.09.2016, 10:52 hod., celkem upraveno 1 x.
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
... Tak už jsem to našel ... Jde se stahovat. V angličtině, jak jinak ...
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
Staženo, titulky fungujou, jak mají, zítra se na to podívám, teď už jdu spát.
Když už mluvíte o scifi tak já zase musím doporučit Serenity
The darkness determinates the light.
Já zatim viděl jen film a neměl jsem s tím problém, seriál plánuji, a jinak když už je reč o seriálech, tak sci-fi seriál "V" taky dost dobrý
Možná pro ostatní, ale já jsem tam pochopil všechno, bylo to dobře udělané jako film, že jsi nemusel znát co bylo předtím
... Dokoukáno.
Tak, ten film je fakt dobrej, akorát ten mutant se tam nehodil.
Ale jo, za shlédnutí to tutově stálo.
Tak, ten film je fakt dobrej, akorát ten mutant se tam nehodil.
Ale jo, za shlédnutí to tutově stálo.
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Teď před chvilkou jsem dokoukal Prince z Persie. 8) Dobrý film, pěkný příběh, super efekty. Jen se občas zdá, že sledujete gameplay ze hry a ne film. Jako vždy je hlavní hrdina nezranitelný, neporazitelný a skáče po střechách a po zdech jako Spiderman.
A nechali se inspirovat Diablem, takže assassini házejí ohnivé bomby a mají na rukou ty drápy - claws.
Co se mě týče, nejlepší z celého filmu je ta dýka, co obrací čas - je nádherná. Mám radši meče nebo scimitary, ale tenhle nožík je super.
Takže všichni do kina nebo do internetu a skoukněte to.
A nechali se inspirovat Diablem, takže assassini házejí ohnivé bomby a mají na rukou ty drápy - claws.
Co se mě týče, nejlepší z celého filmu je ta dýka, co obrací čas - je nádherná. Mám radši meče nebo scimitary, ale tenhle nožík je super.
Takže všichni do kina nebo do internetu a skoukněte to.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
diablem se nechali inspirovat ve více filmech, koneckonců i v harry potterovi...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
gramm : to by mě zajímalo kde...
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
werewolf třeba... a je toho víc...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil