Necromancer
Moderátor:Dark_Deamon
právě mi vypadl polearm se socketem na 6... že bych to dal pomocníkovi. přemýšlím co do toho dát.... máte někdo nápad?
Necromancer - Summoner - Single player lvl 83
Amazon - Bowka - Annettka - Multiplayer lvl 12
- damagedeath
- Zhar the Mad
Re: Necromancer
No, ono záleží, jestli je to normal verze, nebo exceptional či elite...BoTD neposkládáš ani za prase (pokud hraješ singl) jestli je to verze normal, tak bych ji v klidu prodal, protože je k ničemu
- damagedeath
- Zhar the Mad
Všechno jde, ale nejlepší bude, když si to zkusíš sám.
To chce dát na Merce Kiru + Duressko, pak ho dáš. Na ostatní Bosse pak na Merce dej helmu z Orphans setu.
teď jsem si na Hell šel do I. aktu obživit pomocníky a během toho mi vypadly dvě runy : ) Lum a Ko : )
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Převelice gratuluji. Opravdová nádhera. 8)
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
právě jsem porazil Baala na Hell a tím poprvé dohram Diablo II za necromancera : ) na lvl 83, z Baala mi vypadla sekera Bonehew s dvouma dírama. Má cenu tam něco dávat? Pomocníka mam z II. aktu...
Určitě nemá cenu tam nic nedávat...Manci píše:Má cenu tam něco dávat?
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Hard core, nebo Soft coreManci píše:právě jsem porazil Baala na Hell a tím poprvé dohram Diablo II za necromancera : )
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
dal jsem tam dvě Am runy : )Drakesis píše:Já bych mu tam dal Lebky nebo Amn runy na Life Leech.
Jinak je to softcore.
Jaký je váš názor na Fire Golema? Mám verzi 1.07 a na věcech mám k dispozici bonus +3 to summoning skills. Teď jsem postoupil o level a zvažuju, jestli tam má cenu dát bod nebo ne. Je to summoner a je na začátku 3. aktu nightmare (s bonusama 13 skeleton, 5 mage, 23 mastery).
My Brothers Have Escaped You!!!
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
U Summonera Fire Golem určitě ne, tam je lepší Clay. Fire Golem se používá u PvP Poison Nekra na dorážení hráčů s 1 HP. ;-)
Ak sme bohaty a nevime, co s high runami, tak maxnuty Iron golem so zopar bodmi v golem mastery, vyrobeny z rw Beast, tak to by mohol byt masaker. Beast sposobi, ze golem da skelikom auru fanatismus a teraz, ked v patchi 1.13 zrusili kliatbu Iron maiden, tak hadam ani nema sancu chcipnut. Iron golem ostava aj ked sa quitne hra.
Pokud máš Enigmu, tak proč ne, ale často se stává, že se Golem někde ztratí a pak křupne.. No nic moc teda. :-D
No mne vzdy prisiel golem ako dost stabilny clen, a ked aj, tak NAJska to isti a samozrejme, ked uz teda vyrabame golema z Beastu, tak jedna enigma nas predsa nemoze rozhodit
(toto prosim berte z rezervou, osobne som na vlastne oci nikdy nevidel vypadnut vacsiu runu ako Gul a max uspech je vycubenie vex - 8 rokov parenia diabla)
(toto prosim berte z rezervou, osobne som na vlastne oci nikdy nevidel vypadnut vacsiu runu ako Gul a max uspech je vycubenie vex - 8 rokov parenia diabla)
Pokud si dobře vzpomínám tak Iron Golem stejně neůtočí když má IM. Teda alepsoň když jí má od hráče...
Omlouvte mě, že se tak hloupě ptám, ale kolik je tak ideální level na zabití Diabla a Baala na Nightmare se summonerem?
My Brothers Have Escaped You!!!