runove slova
Moderátor:Dark_Deamon
black hades je unikatni brneni (tusim chaos armor), ktery se normalne vyskytuje se 3 socketama, takze to nebylo rw, ale jen unikatni brnko s tebou uvedenyma runama.. :waving:
Kupodivu mě to stále baví..
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Re: runove slova
Ty bonusy k dovednostem tam zůstanou a připočtou se k bonusům, které dává runové slovo. Hrál jsem jednu čarodějku se zaměřením na enchant a na tzv. switchi jsem měl hůlku + 3 enchant; + 3 warmth; + 2 chilling armor dohromady s bonusy ze slova Leaf.5kad5 píše:mam hul 3 fire balls a 2 k warmth ted si chci nechat od larzuka udelat diry a nevim jestli mi tam tydle dve veci zustanou i po ozdobeni runovym slovem (Leaf)
Tímhle blábolem si z něj jistě střílíš žeVorvy píše:ne to ti nezustanou, bude to mit jen ty vlastnosti rw 8)
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
hola hola, tak to slysim prvne.. delal jsem si memmory pro sosu na 100% jsem nedostal o nic vic/nic min.. a ani u jinejch postav.. netvrdim ze jsem znalec a nejak extremni uzivatel rw, ale u tech co jsem zatim kdy pouzil, jsem vzdy dostal jen bonusy rw..asi kazdej hrajem jinou hru..
Tak my vysvětli jak to že sem měl u barba "Lore" s +3 k BO
Asi fakt hraješ jinou hru
Asi fakt hraješ jinou hru
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
tak to se omlouvam za mylne informace a OT.. asi jsem na spatnem foru
- Marast
- The Butcher
Nevykládej si to nijak špatně Vorvy, ale tady pravdu nemáš.
Cituji část z návodu na Enchantress: "1. Nejsnadnější a nejlevnější způsob je s runovým slovem "Leaf" v tyči, které vyžaduje jen runy Tir + Ral a dává vám automaticky +3 fire skills. Používejte tuto zbraň jako záložní a přepněte na ni, když očarováváte partu. Ještě lépe, můžete zkusit koupit v aktu 2 v obtížnosti normal dvousoketovou tyč s bonusy l Enchant. Dokonce i +1 k enchant je dost velký rozdíl. Po dlouhém nakupování jsem našel tyčku s +3 enchcant +3 shiver armor, do které jsem udělal Leaf a stále ji nosím i na hell jako záložní zbraň.
Nejlepší enchantová zbraň by zjevně byla +3enchant +3fire mastery, ale v době, kdy tohle na sobě tyčky v obchodě mohou mít, jsou už všechny magické, a není možno do nich dělat runové slovo..."
Přikládám ještě zdroj: http://suewebik.net/d2/SorEnchantJerry.html
Cituji část z návodu na Enchantress: "1. Nejsnadnější a nejlevnější způsob je s runovým slovem "Leaf" v tyči, které vyžaduje jen runy Tir + Ral a dává vám automaticky +3 fire skills. Používejte tuto zbraň jako záložní a přepněte na ni, když očarováváte partu. Ještě lépe, můžete zkusit koupit v aktu 2 v obtížnosti normal dvousoketovou tyč s bonusy l Enchant. Dokonce i +1 k enchant je dost velký rozdíl. Po dlouhém nakupování jsem našel tyčku s +3 enchcant +3 shiver armor, do které jsem udělal Leaf a stále ji nosím i na hell jako záložní zbraň.
Nejlepší enchantová zbraň by zjevně byla +3enchant +3fire mastery, ale v době, kdy tohle na sobě tyčky v obchodě mohou mít, jsou už všechny magické, a není možno do nich dělat runové slovo..."
Přikládám ještě zdroj: http://suewebik.net/d2/SorEnchantJerry.html
ja si to spatne nevykladam a pokud sis vsiml tak jsem uznal ze jsem se mylil.. jen rikam sve postrehy ze hry, takhle jsem si delal splendor do necrovo hlavy s + do skeleton mastery a ten bonus tam proste nezustal.. ale to je jedno..
- damagedeath
- Zhar the Mad
Vorvy: třeba na tomhle screenu je vidět, že je tam navíc z bonusů rw enigma ještě navíc
increase maximum durability 11%
http://www.freewebs.com/cegaigsgg/Diablo2%202.jpg
A u tohoto Chains of Honor se připočetlo k enhanced defense (u ChoH je to 70%) ještě patnáct procent z brnění a navíc increase maximum durability 15%
http://temple.fpsbanana.com/ss/tuts/thm_4157.jpg
No a u tohoto štítu je navíc vlastnost +3 to light radius
http://fbopool.com/DII/dia-splendor.JPG
to by mohlo stačit, ale zmýlit se může každý.
increase maximum durability 11%
http://www.freewebs.com/cegaigsgg/Diablo2%202.jpg
A u tohoto Chains of Honor se připočetlo k enhanced defense (u ChoH je to 70%) ještě patnáct procent z brnění a navíc increase maximum durability 15%
http://temple.fpsbanana.com/ss/tuts/thm_4157.jpg
No a u tohoto štítu je navíc vlastnost +3 to light radius
http://fbopool.com/DII/dia-splendor.JPG
to by mohlo stačit, ale zmýlit se může každý.
- Marast
- The Butcher
Všiml, ale nemohl jsem se neozvat.Vorvy píše:ja si to spatne nevykladam a pokud sis vsiml tak jsem uznal ze jsem se mylil..
Záleží na typu a ilvl....Larzuk dělá vždy maximální počet děr co mu předmět dovolí. Recept do kostky dělá náhodný počet děr...do zbraní 1-6 s tím že nemůže udělat víc děr než mu předmět umožňuje.
Musíš napsat konkrétně o jakou hůl jde a pokud nevidíš ilvl (např v C3PO) tak alespoň kde si ji našel.
// koukal sem na "ty zahnutý klacky" a jediná možnost na dvě díry je kostka( 1 Ral runa + 1 Amn runa + 1 Perfect Amethyst) s šancí 1/6....nízkej ilvl nepomůže.
Musíš napsat konkrétně o jakou hůl jde a pokud nevidíš ilvl (např v C3PO) tak alespoň kde si ji našel.
// koukal sem na "ty zahnutý klacky" a jediná možnost na dvě díry je kostka( 1 Ral runa + 1 Amn runa + 1 Perfect Amethyst) s šancí 1/6....nízkej ilvl nepomůže.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
Jak se zde říkalo již nesčetněkrát - stáhni si realm patch ňákej a máš to ...
Ahoj ahoj ahoj,
mám takový (asi zase trapný) dotaz.
Dal jsem mercovi do začátku RW "Malice" do zbraně (mimochodem mé první runové slovo, které jsem kdy vytvořil iablo ), které má mimo jiné i vlastnost:
Drain Life - 5 (CZE: Vysává život - 5)
Můžu se zeptat, co tahle vlastnost znamená?
Osobně to chápu, že každým zásahem (povedeným) si merc nasaje 5 života, ale nejsem si tím jistej, jelikož to není klasická vlastnost "x% Life Stolen Per Hit" (CZE: x% sání života za zásah).
Proto se ptám, abych měl jistotu.
Předem díky za odpověď.
Pokud to znamená něco jiného, prosím o osvětlení.
mám takový (asi zase trapný) dotaz.
Dal jsem mercovi do začátku RW "Malice" do zbraně (mimochodem mé první runové slovo, které jsem kdy vytvořil iablo ), které má mimo jiné i vlastnost:
Drain Life - 5 (CZE: Vysává život - 5)
Můžu se zeptat, co tahle vlastnost znamená?
Osobně to chápu, že každým zásahem (povedeným) si merc nasaje 5 života, ale nejsem si tím jistej, jelikož to není klasická vlastnost "x% Life Stolen Per Hit" (CZE: x% sání života za zásah).
Proto se ptám, abych měl jistotu.
Předem díky za odpověď.
Pokud to znamená něco jiného, prosím o osvětlení.
Nikdy není pozdě.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Chápeš to blbě...vysává to tvému mercovi život, je to jakoby opak replenish life, takže podle mne stačí dát item s replenish life +5 a dostaneš se k nulové hodnotě...
Imho Mecr ani jakkkoliv jiná postava vlastnost Drain Life - 5 skoro ani nezaregistruje, stejně jako vlasnost replenish life, pokud to není již ve vyšších hodnotách...i když na 1-10lvl možná ano.
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW
Díky za osvětlení. I tahle možnost mě napadla, ale chtěl jsem být optimista.damagedeath píše:Chápeš to blbě...vysává to tvému mercovi život, je to jakoby opak replenish life, takže podle mne stačí dát item s replenish life +5 a dostaneš se k nulové hodnotě...
Zatím jsem nepostřehl, že by to mému mercovi nějak ubližovalo a naopak mi teď víc pomáhá, takže to zatím tak nechám.
Ještě jednou díky.
Nikdy není pozdě.
Zdravím!
Je reálne na PvM singleplayeru sehnat nějaké vyšší runy pro RW jinak než šíleným stavěním v kostce z nižších run? Běhám celej víkend se svým necrem na hell countess (nejvyšší,co padlo byla Thul) a Lower Kurast (nejvyšší byla myslím Eth nebo Ith). Nejde o to, že bych se svoji výbavou nadropovanou z Mepha na NM nebyl schopnej zabít Baala, ale zvažuju, jestli nezkusit Pandemonium Event a na to mi věci jen z dropu stačit nebudou...
Je reálne na PvM singleplayeru sehnat nějaké vyšší runy pro RW jinak než šíleným stavěním v kostce z nižších run? Běhám celej víkend se svým necrem na hell countess (nejvyšší,co padlo byla Thul) a Lower Kurast (nejvyšší byla myslím Eth nebo Ith). Nejde o to, že bych se svoji výbavou nadropovanou z Mepha na NM nebyl schopnej zabít Baala, ale zvažuju, jestli nezkusit Pandemonium Event a na to mi věci jen z dropu stačit nebudou...
My Brothers Have Escaped You!!!
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
Ano lze, ale vyžaduje to "svatou" trpělivost. Dřív se tu Kontessa a LK třepaly každý den, tak se stačí podívat do "Hledat" a určitě něco najdeš o šancích.
Na tzv. "Pandenomium Event" by se ti ta Enigma (Jah + Ith + Ber) hodila, ale stejně tam za Summonera vyhrává Merc, který si na sebe oblékne Duress, helmu z Orphan's Call setu a RW "Obedience". Ty se pak na Uber Bosse portneš pomocí hole z Naj's setu a jen střídáš Amplify Damage / Life Tap, podle toho, jak Merc hodně dostává. Pomocí jeho Crushing Blow tyto Ubery zabiješ. ;-)
Na tzv. "Pandenomium Event" by se ti ta Enigma (Jah + Ith + Ber) hodila, ale stejně tam za Summonera vyhrává Merc, který si na sebe oblékne Duress, helmu z Orphan's Call setu a RW "Obedience". Ty se pak na Uber Bosse portneš pomocí hole z Naj's setu a jen střídáš Amplify Damage / Life Tap, podle toho, jak Merc hodně dostává. Pomocí jeho Crushing Blow tyto Ubery zabiješ. ;-)