Barbarian
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Nic není nemožné. V Diablu obzvlášť. Kdybys ale jel hardcore, poradil bych ti nerozmazlovat se předměty, které tvůj barb nenašel, to bys pak tvrdě narazil (má pověra ) Budeš potřebovat si zvyknout na styl, jaký tenhle char k úspěšnému zvládnutí vyžaduje a neočekávat od začátku, že budeš mlýnek na maso. Ale ty to zvládneš, zkus to a uvidíš.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Re: Barbarian
podle me se dá se sellfoundem hrat upe bezproblemu frenzy barbar. nemusis prehazovat ani jedinou vec...do lvl30 jedes s double swingem a nebude to nic pomalýho. doporucuju sekery protoze je muzes craftit(daj se vycraftit dosti pekny kousky pomoci blood receptu) k tomu si nahodis blood craft rukavice s CB a jsi v pohode. jen potrebujes fhr pac jsi bez bloku, a co nejvyssi hodnoty CB, pak to pada dobre.
EDIT: problem s normalem? naopak, podle me kdyz jedes frenzy barbara a zacinas s double swingem tak je to jeden z nejlehcich charu na projeti normalu, kor v 1.13 kde neni IM...
EDIT: problem s normalem? naopak, podle me kdyz jedes frenzy barbara a zacinas s double swingem tak je to jeden z nejlehcich charu na projeti normalu, kor v 1.13 kde neni IM...
No, hlavně to chce najít Sigons Combo - ruky a pásek / boty, aby byl life leech a pak jsi nezničitelnej. Jen budeš občas běhat do města, jako k*etén, páč se ty zbraně na Hell rozbiješ o každou větší skupinu monster.
Hmm. Tak ten sigon mám téměř celej nasbíranej během protahování MF sorcky normalem. Chybí mi jen boty a brnění. Napadlo mě, že do budoucna by se asi hodily rukavice z Immortal Kings Setu, které mám. Jinak co se týče RW, nevěděli by jste o nějakém, které má Canot be frozen a není z drahých run? Vím, že je Rhyme, ale to je do štítu a to nechci.
My Brothers Have Escaped You!!!
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Nepotřebuješ cbf, když seženeš například 2 prsteny s Half freeze duration, + máš vymaxované cold rezistence (slyšel jsem, že to ti taky snižuje dobu mrznutí), pro jistotu ještě třeba amulet s half freeze duration a nikdo tě jen tak nezmrazí. Když už, tak maximálně na sekundu.
...Ancients, go, go go!
a IK rukavice nejsou nic moc když nemáš další čísti setu... dávaj jen 20 str a dex a jinak nic moc extra... udělej si bloodcraft a budeš mít CB a to bude lepší... stačí si jen párkrát zacraftit
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Z toho craftu vylezou rukavice s kolika procentama sání života? Někde jsem našel, že 1-4%.
EDIT: Zatím sekám double swingem a je to celkem rychlá záležitost. Takhle rychlej tristram snad nepamatuju (na pl8). Zvažuju, jestli nemám barbovi nahodit Hsarus boty a pásek (dává body do AR a DEF) a nějakej Sigon...
EDIT: Zatím sekám double swingem a je to celkem rychlá záležitost. Takhle rychlej tristram snad nepamatuju (na pl8). Zvažuju, jestli nemám barbovi nahodit Hsarus boty a pásek (dává body do AR a DEF) a nějakej Sigon...
http://diablo2lod.diablo3.cz/predmety-c ... blood.html
5-10% na blood rukavice...ja ti rikal ze s tim souble swingem to je velmi rychlá zálezitst :-D jedinej problem na kterej sem narazil a co mi trvalo dost dlohou na pl8 byl duriel, pokud nemas nic s cbf nebo half freeeze duration
5-10% na blood rukavice...ja ti rikal ze s tim souble swingem to je velmi rychlá zálezitst :-D jedinej problem na kterej sem narazil a co mi trvalo dost dlohou na pl8 byl duriel, pokud nemas nic s cbf nebo half freeeze duration
Attia: Cbf na holy freeze neplatí. A s tou half duration se něco najde. btw. na tom tvém odkazu je napsáno (1–3)% Life Stolen Per Hit u blood Gloves.
* Crushing Blow (5–10)%
* (1–3)% Life Stolen Per Hit
* + (10–20) To Life
jj sry ja sem prehlid ze se bavis o sáni zivota...ja ze mas na mylsi Crushing blow...;-) sry moje chyba...
ono sáni mas POKAZDY aspon tech 1-3% s tim ze pak muzes dostat jeste predponu Leech která ti muze dat dalsich 3-5% Life Stolen per Hit pokud se nepletu...
* (1–3)% Life Stolen Per Hit
* + (10–20) To Life
jj sry ja sem prehlid ze se bavis o sáni zivota...ja ze mas na mylsi Crushing blow...;-) sry moje chyba...
ono sáni mas POKAZDY aspon tech 1-3% s tim ze pak muzes dostat jeste predponu Leech která ti muze dat dalsich 3-5% Life Stolen per Hit pokud se nepletu...
Attia: Tak to zkusím. vykradu ruby z jinejch charů a jdu na to :-)
EDIT: Tak jsem projel svý nasbíraný itemy a nahodil jsem barbovi kromě sigon a hsarus věcí také 2 cathans sealy a dvě unique sekery - jedna dává +4 to mana pre kill a druhá mana stealing. Výsledek je ten že mi téměř neubývá mana ani životy.
EDIT: Tak jsem projel svý nasbíraný itemy a nahodil jsem barbovi kromě sigon a hsarus věcí také 2 cathans sealy a dvě unique sekery - jedna dává +4 to mana pre kill a druhá mana stealing. Výsledek je ten že mi téměř neubývá mana ani životy.
ono nejde jen o ten LL...ta sance ze dostanes treba dalsich 5%LL je dost mala...ale jde o to ze tim craftem muzes dostat bonusy stejne jako u rare/magic itemu...takze treba +xy str/dex, 20% ias, resy atd...
navic se zamer na sekery, protoze ty muzes taky blood craftovat...ma to v zakladu kolem 35-60ed +muzes dostat dalsi veci jako až 300%ed, 40ias, mana/life leach, str/dex, max dmg atd...proste kdyz bdues mit stesti muze se jit cely BOTD zahrabat :-D (na to bys ale uz musel mic vic nez ku*evský štestí :-D )*A*
navic se zamer na sekery, protoze ty muzes taky blood craftovat...ma to v zakladu kolem 35-60ed +muzes dostat dalsi veci jako až 300%ed, 40ias, mana/life leach, str/dex, max dmg atd...proste kdyz bdues mit stesti muze se jit cely BOTD zahrabat :-D (na to bys ale uz musel mic vic nez ku*evský štestí :-D )*A*
jediné, co mě u craft zbraní štve, že nemaj nikdy takový bonusy, co maj jen uniqe, set a RW (solidní CB, OW, DS, ITD, a mnoho dalších skvělých vlastností, díky kterým necraftím zbraně..)
No když se podaří vycraftit sekerku s předponami Cruel,Master's a příponami of Quickness a of Amplify Damage tak mi takové "prkotiny" jako je CB a OW chybět nebudou....a tu trvanlivost bych u takové zbraně neváhal řešit zodkou :waving:
Jen mám takový neblahý pocit že z cca 500 pokusů na SP (suroviny sem nehledal) mi Cruel nepadlo ani jednou :coje:
Jen mám takový neblahý pocit že z cca 500 pokusů na SP (suroviny sem nehledal) mi Cruel nepadlo ani jednou :coje:
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
tak sem zapl hero editor a naházel si na čistou postavu nějaký věci a zkusil si tak 15 craftů silver edged axe ....
výsledek ? amplyfy dmg sem tam teda neměl ale jednou mi tam padlo prevent monster heal a 2krát sem tam měl asi 60 charges na sacr. a ještě pár 2 to masteries (barb) 1 to warcries ....
jinak občas sem tam měl i 20 ias a dvakrát 30 ias, což je slušný...
LL byl kolem 1-10% (jak kdy)
life většinou pod 20
a ED bylo kolem 40-150 normálně... z těch 15 pokusů mi ale jednou padlo přesně 340 ed teda nevěděl sem že crafty zbraní sou tak silmý... díky za podmět k přemýšlení
výsledek ? amplyfy dmg sem tam teda neměl ale jednou mi tam padlo prevent monster heal a 2krát sem tam měl asi 60 charges na sacr. a ještě pár 2 to masteries (barb) 1 to warcries ....
jinak občas sem tam měl i 20 ias a dvakrát 30 ias, což je slušný...
LL byl kolem 1-10% (jak kdy)
life většinou pod 20
a ED bylo kolem 40-150 normálně... z těch 15 pokusů mi ale jednou padlo přesně 340 ed teda nevěděl sem že crafty zbraní sou tak silmý... díky za podmět k přemýšlení
pokud se ti crafty povedou, muze se jit spousta RW/uniq itemu jit klouzat...treba takovej perf fcr +skill amulet +str/dex mana all res a ja nvm co vsechno tam jde...proti tomu je treba mara uplnej odpad :-D
Ještě poslední otázka: Nahazovali byste místo pár bodů do synergií a mastery taky nějaké body do BO a shout? Na netu jsem četl asi pět variant jak jet Frenzy barba a ty se od sebe dost liší.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak já bych dal bod do BO určitě, pokud pak máš dost +all skills, tak to stačí...