Dimension of Zombies (by ZOMB)
Moderátor:Dark_Deamon
tak znovu zdravím, zde pište své názory a připomínky v mému modu...
odkaz: http://zomb.webgarden.cz/file/16755483
Beginner' Set padá z quill rat, kterých je opravdu málo (kdo neví, tak uvidí proč)
do Den of Evil radši zatím nechoďte, radši jděte k Blood Raven (dropuje dobrý luk)...
toto samozřejmě není konečná verze, ještě se toho chystám změnit hodně, velmi velmi hodně...
verzi kterou si stáhnete mi trvala 5 dnů, tak na to dbejte, až budete psát své názory...
PS: tento mod je pro patch 1.10
odkaz: http://zomb.webgarden.cz/file/16755483
Beginner' Set padá z quill rat, kterých je opravdu málo (kdo neví, tak uvidí proč)
do Den of Evil radši zatím nechoďte, radši jděte k Blood Raven (dropuje dobrý luk)...
toto samozřejmě není konečná verze, ještě se toho chystám změnit hodně, velmi velmi hodně...
verzi kterou si stáhnete mi trvala 5 dnů, tak na to dbejte, až budete psát své názory...
PS: tento mod je pro patch 1.10
Naposledy upravil(a) ZOMB dne 15.09.2010, 17:22 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Dimension of Zombies (by ZOMB)
Všechno? xDDD
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Jo tak. Stahovat to nebudu, jsem moc línej, ale i tak ti přeju hodně štěstí v devu.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
No zkus se o módu trochu rozepsat....třeba mně přesvědčíš o instalaci další verze diabla. Celkem mně nezajímá to co si udělal,ale spíš jak by měl mód vypadat v konečném stádiu.Zatím žádný ze zdejších módů se nevyvíjí tím směrem který by se mi zamlouval.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
a jaký by se ti zamlouval?
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
No ideál bych si asi musel namódovat sám...ale na to sem řekněme "málo vytrvalej" (čti "línej jak prase")
Jak bych si takovej ideál představoval je spíš na slohovou práci,než na příspěvek do diskuse...tak jen to co se mi nejvíc nelíbí na tvém a Javůrkově módu:
U Javora budu stručný - nové skilly,jen sem si přečetl popis a tím mne mód přestal zajímat.
Na Avalonu se mi nelíbí nemožnost procházet hrou popořadě (nebo snad neplatí že hned v první jeskyni narazím na potvoru kterou nemám nárok porazit?)
Příliš dobré itemy a s tím spojené absurdní hodnoty dmg,rezistů atd. jak u hráčů tak u monster. A nevyváženost jednotlivých druhů itemů (finální výbava je tvořená téměř výhradně jedním typem itemů,neexistuje setová,RW,unik varianta)
Jak bych si takovej ideál představoval je spíš na slohovou práci,než na příspěvek do diskuse...tak jen to co se mi nejvíc nelíbí na tvém a Javůrkově módu:
U Javora budu stručný - nové skilly,jen sem si přečetl popis a tím mne mód přestal zajímat.
Na Avalonu se mi nelíbí nemožnost procházet hrou popořadě (nebo snad neplatí že hned v první jeskyni narazím na potvoru kterou nemám nárok porazit?)
Příliš dobré itemy a s tím spojené absurdní hodnoty dmg,rezistů atd. jak u hráčů tak u monster. A nevyváženost jednotlivých druhů itemů (finální výbava je tvořená téměř výhradně jedním typem itemů,neexistuje setová,RW,unik varianta)
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
Tak jo, z nudy sem to vyzkoušel...
osobně bych oddělal vlastnost "flying" zombíkům, nevypadá to pěkně
u toho Beginners setu ti chybí/nefunguje string pro celej název setu
měl si vypustit do světa až tam toho budeš mít víc
edit: sosa dá za level 10 atributů, barb jen 5.. další postavy se mě nechtěly zkoušet
osobně bych oddělal vlastnost "flying" zombíkům, nevypadá to pěkně
u toho Beginners setu ti chybí/nefunguje string pro celej název setu
měl si vypustit do světa až tam toho budeš mít víc
edit: sosa dá za level 10 atributů, barb jen 5.. další postavy se mě nechtěly zkoušet
- damagedeath
- Zhar the Mad
homer_cz: v tom equipu v avalonu nemáš pravdu...hrál jsi ho vůbec?
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
nehrál, jen lama komentuje něco, o čem nemá páru, sorry za ostrá slova, ale tohle mě vážně se.re!!!
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
to Rusty: o Beginner's Setu vím, ale nějak mě blbne ten soubor, co dává data do patch_d2.mpq...
o tom barbarovi jsem nevěděl, kouknu se na to...díky
to homer_cz: až budu mít čas a náladu tak se rozepíšu... a proč bys musel instalovat další verzi diabla?
a když se tady bavíme o Avalonu... v Avalonu jdeš (dle mého názoru): Normal -> Nightmare->Hell a po Hellu začíná ta pravá sranda...v mém modu bude sranda už na začátku...(nebo se o to aspoň budu snažit)
o tom barbarovi jsem nevěděl, kouknu se na to...díky
to homer_cz: až budu mít čas a náladu tak se rozepíšu... a proč bys musel instalovat další verzi diabla?
a když se tady bavíme o Avalonu... v Avalonu jdeš (dle mého názoru): Normal -> Nightmare->Hell a po Hellu začíná ta pravá sranda...v mém modu bude sranda už na začátku...(nebo se o to aspoň budu snažit)
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
á další, dej si Avalon HC na single selffound...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
jistě, sranda je i před uberlokacema... ale hráči musí uznat, že Avalon mod budou hrají zřejmě kvůli uberlokacím a uberbossům... nebo jsem snad jediný?
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
ale ty jsou už na normal..
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
mno... na normal jsem do nich nechodil... tak to bude asi tím
to Rusty: podíval jsem se na to, a problém v barbarovi nevidím...založil jsem si ho, udělal level a... všechno jak má být, dostal 10 bodů na rozdání do attributů
to Rusty: podíval jsem se na to, a problém v barbarovi nevidím...založil jsem si ho, udělal level a... všechno jak má být, dostal 10 bodů na rozdání do attributů
huh, tak mě asi zradily oči už mě dal 10 atributů no
tak to jsem rád, že je všechno pohodě...
tak další změny...
"Bone" Spear: http://zomb.webgarden.cz/image/16764401 :má nyní cold/physic damage
"Teeth": http://zomb.webgarden.cz/image/16764405 :má cold dmg
"Poison" Nova http://zomb.webgarden.cz/image/16764409 : Baalova Nova- fire damage
"Bone" Spear: http://zomb.webgarden.cz/image/16764401 :má nyní cold/physic damage
"Teeth": http://zomb.webgarden.cz/image/16764405 :má cold dmg
"Poison" Nova http://zomb.webgarden.cz/image/16764409 : Baalova Nova- fire damage
tan skin postavy má být Blood Raven... ale schopnost přeměnit se na samotnou Blood Raven nejde...
když budeš postupovat podle návodu Věc na morfování postavy do monstra a do ID monstra, napíšeš ID Blood Raven, vyjde ti tahle lučišnice...
díky za komentář
budu postupoat v editaci skillů dále, chci aby všechny chary měli od všech elementů alespoň trošičku damage
když budeš postupovat podle návodu Věc na morfování postavy do monstra a do ID monstra, napíšeš ID Blood Raven, vyjde ti tahle lučišnice...
díky za komentář
budu postupoat v editaci skillů dále, chci aby všechny chary měli od všech elementů alespoň trošičku damage