Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Mephisto: Tak zase nevím jak dlouho tu tvoji sbírku tvoříš, ale já mám za sebou jenom něco málo přes 2 měsíce. Myslím, že za takovou pro mě krátkou dobu to zase není nejhorší. Asi to nejcenější co ze setů a možná i tak celkově vlastním je setovej Vortex Shield pro Paladina, kterej padl ve WK lvl 2. Radši bych ale momentálně byl za nějakej kousek nebo víc kousků z M'avina's setu, když už tam běhám s Amou. Nějak se tomu ale nechce.
Ale přeju ti hodně štěstí při kompletaci setů. Někdy mi přijde, že najít ty horší je někdy těžší jak najít elite.
A díky za návštěvy ;-) Potěší to.
Ale přeju ti hodně štěstí při kompletaci setů. Někdy mi přijde, že najít ty horší je někdy těžší jak najít elite.
A díky za návštěvy ;-) Potěší to.
Re: nejkvalitnější věci z monster
No já jsem začal sbírat cca před třema měsícema, ale že bych cíleně chodil Mepha pro sety, tak to dělám jen asi měsíc.
Dneska se mi poštěstilo a padl mi asi na 15. run Bersekers Hauberk a já už mám 8. set kompletní.
To je fakt, že padaj spíš ty lepší než ty horší. Na hellu mi padlo 6 Aldurs palic, místo toho aby padl nějakej pitomej Arctic nebo Vidalas set
Dneska se mi poštěstilo a padl mi asi na 15. run Bersekers Hauberk a já už mám 8. set kompletní.
To je fakt, že padaj spíš ty lepší než ty horší. Na hellu mi padlo 6 Aldurs palic, místo toho aby padl nějakej pitomej Arctic nebo Vidalas set
My Brothers Have Escaped You!!!
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak já třeba na Mepha ani moc nechodím. Dycky kliknu na nějakej waypoint a v dané lokaci se nějakou dobu poflakuju. Největší pech mám asi zatím na Baala, kterej mi zatím nedal ani prd, tak teď zkouším tunely v Lost City.
EDIT: Hned jak jsem toto dopsal, tak jsem vlezl do AT z bosse jsem vymlátil...
EDIT 2: Konečně mi padlo Shako. Největší sranda na tom je, že jsem ju vyhrabal v Black Marsh pod kamenem.
EDIT: Hned jak jsem toto dopsal, tak jsem vlezl do AT z bosse jsem vymlátil...
EDIT 2: Konečně mi padlo Shako. Největší sranda na tom je, že jsem ju vyhrabal v Black Marsh pod kamenem.
dnes sem měl na mef runách celkem kliku našel sem
Sandstorm Trek (etherální), Gladiators bane a wizardspike
kdyby jste měly o něco z toho zájem napište mi na schánim ik brno a jiný věci
Sandstorm Trek (etherální), Gladiators bane a wizardspike
kdyby jste měly o něco z toho zájem napište mi na schánim ik brno a jiný věci
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Včerejší Mephruny stály za to :
Nejprve padla IK palice a v následujícím runu i MAL runa :-)
Nejprve padla IK palice a v následujícím runu i MAL runa :-)
palici mam x-krát ale malka by se hodila
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Cítím jak se vesmír hroutí do jedné supermasivní černé díry ... ^^Mephisto píše:Včerejší Mephruny ...
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Baal má nějakou rozdávací náladu se zdá . Nejdříve mi dropnul můj první Fleshripper (skoro perfect):
A pak se mi stala vtipná věc, že mi Achmel dropnul 45% MF War Travky (svoje předchozí jsem zahodil nedávno), tak jsem si je hned obul a pokračoval na Baala a takhle to hned dopadlo (ten Doombringer byl skoro perfect):
A pak se mi stala vtipná věc, že mi Achmel dropnul 45% MF War Travky (svoje předchozí jsem zahodil nedávno), tak jsem si je hned obul a pokračoval na Baala a takhle to hned dopadlo (ten Doombringer byl skoro perfect):
já bych spíš pozitivně hodnotil ten dusk shroud (ormus robe)
hami: Ormus mi padá poměrně často, ale Doombringer (navíc jak jsem psal skoro perfect) to je drop jednou za dlouhou dobu.
Drakesis: Kdepak, takový znalec jako ty by si měl všimnout, že na tom screenu s Fleshripperem jsem průhledný = Fade skill = Treachery brnění . Napovídá tomu i to kladívko co mám - je to totiž Schaefers Hammer, které chce šíleně moc IAS a Treachery má právě 45% což se sakra hodí.
Drakesis: Kdepak, takový znalec jako ty by si měl všimnout, že na tom screenu s Fleshripperem jsem průhledný = Fade skill = Treachery brnění . Napovídá tomu i to kladívko co mám - je to totiž Schaefers Hammer, které chce šíleně moc IAS a Treachery má právě 45% což se sakra hodí.
Aragorn:Jestli jich máš přebytek rád ti od nich pomůžu
hami: Já bych ti to klidně daroval, ale nic co není pro mojí postavu si nenechávám. Používám normální truhlu a sotva se mi tam vejdou věci pro mne.
Tak jsem se konečně doškal SHAKA. Padlo spolu se Sazabis Brněním :-)
Pit:
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:Venom#21979
Myslím že dosť šťastie ako prasa na gamblovanie...
Je to krása...
Je to krása...
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Tak tomu se říká bomba. Ještě si jej vylepšit na elitní verzi, posázet nějakou pěknou runou, či klenotem a řezničina může začít.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Technická k tomuto meči, neboť z něj jsem nikdy moc moudrý nebyl:
Jak je to tam s tím DS ? To se jako dá větší šance než 100 % na zásah ? Pokud by mi todle někdo osvětlil, tak by to bylo nádhera.
Jak je to tam s tím DS ? To se jako dá větší šance než 100 % na zásah ? Pokud by mi todle někdo osvětlil, tak by to bylo nádhera.
Pěkný z gamblu teda
Drakesis: Pokud zasáhneš cíl nelze mít více než 100% šanci na udělení Deadly Strike. Ten přebytek DS na Headstrikeru měli v Blizzu nějak ošetřit, takhle to vypadá hrozně divně .
Drakesis: Pokud zasáhneš cíl nelze mít více než 100% šanci na udělení Deadly Strike. Ten přebytek DS na Headstrikeru měli v Blizzu nějak ošetřit, takhle to vypadá hrozně divně .