Druid

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Druid

Příspěvek od Slw » 07.11.2010, 10:00 hod.

to by mohl být problém. zkoušel jsem deli bez max bloku a byla to dost otrava. s max blokem jsem se měnil hodně vyjímečně. asi bych ti doporučil udělat si zálohu save, poskládat a když se ti to nebude pozdávat - hoď to z5. nejlepší je přece vlastní zkušenost, ne? :P
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 07.11.2010, 10:18 hod.

To máš recht ... díky za pomoc :wave:

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 08.11.2010, 19:37 hod.

Mně zase přijde, že se pro "větrníka" runové slovo Delirium nehodí vůbec. Kromě navýšení dovedností (+2 skills) a života (+10 vitality) zde nejsou bonusy, které by takový Druid mohl vhodně využít.
Ale pokud jsi všechny potřebné runy našel s touto postavou a nehodláš z ní nic přehazovat (selffound gameplay), naper to klidně všechno do první helmy, která ti padne pod ruku. Ať to aspoň nějak využiješ a runové slovo si užiješ. ;)
Já osobně bych přehazoval na něco speciálního. :twisted:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 08.11.2010, 20:58 hod.

mám menší dotaz... jako lycan dudu tradičně požívám na swiči kombinaci štítu a zbraně s all akills a to druid skills a podobně...
jenže sem zjistil že když mám raven na lvl 1 a na switchi lvl 4, tak vyvolám 4 raveny ale jak dám zpátky switch tak mi do pár vteřin ti 3 zmizí a je jen jeden...
Jenže když se na switchi přeměním a přehodím na zbraň se kterou utočím tak sem nezaznamenal nějaký snížení life, tudíš by se neměl snížit ani lvl lycan a were... jelikož mi neklesají life, tak mě to vede k dojmu že na oak sage to taky neplatí a nemění se jeho lvl a zůstává na lvlu na kterém byl vyvolaný...

takže bych se rád zeptal jestli se mění i skill lvl i u gryzliho, oak, lycan nebo were(wolf/bear) ...
protože jestli je větev summon nestálá v závoslosti na aktuálním skill lvlu, tak mě to nutí k zamyšlení co by se mi hodilo na switch za zbraň lépe, jestli Dark Clan Crusher (2 druid skills), pokud mi navýší i lvl gryzliho a oaka... nebo ho mám vyměnit za Fleshrender (1 druid, 2 To Shape Shifting Skills), pokud sem byl celý život na omylu a stálá je jen větev shape shifting skills...

Doufám že mě někdo chápe, co tím myslím, protože bych se nedivil pokud je to matoucí... nevěděl sem jak to vysvětlit jinak...
Doufám že mi jako vždy poradíte a předem díky... B.
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 08.11.2010, 21:43 hod.

u summonu (troufam si rict veskerych) zustanou vlastnosti jake byly pri vyvolavani, ale o poctu summonu ktery jsi schopen udrzet vyvolane rozhoduje aktualni stupen..

s shapem nvm, ale myslim ze by to mohlo byt stejne.. nepredpokladam ze hra je natolik dumyslna aby v prubehu switchovani prehodnocovala aktivovane skilly..
Kupodivu mě to stále baví..

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 08.11.2010, 22:30 hod.

Právěže u summonů si to netroufám víc než hádat... protože nevím jak tyhle skilly za těchto podmínek v takových pokusech fungují... což mě celkem dost štve...

Myslím ale že máš pravdu a že se skilly nemění POKUD se nejedná o počet vyvolaných summonů... ale bohužel můžu jen předpokládat a tipovat... :-(

Tordah
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tordah » 08.11.2010, 23:24 hod.

nemozes porovnavat shape formy (buffs) a summonov

a raveni ti miznu lebo na leveli 1 nemozes mat 4

na summoning pouzivaj ten +2 dudu stick a na shapeshifting si vezmi poriadnu 2h zbran
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 09.11.2010, 07:54 hod.

Tím chtěl básník říct, že teda větev summon se mi bude měnit podle toho jakej mám aktuálně +skills ? Protože sem moc nepochopil co si z té věty mám vzít za názor...

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 09.11.2010, 12:53 hod.

Je to tak Bemiku. U svých lykantropů používám zpravidla věci navyšující dovednosti jako např. Fleshrender, které pak měním za vhodnější výbavu. Zůstane ti ta úroveň, na které jsi se proměnil s pomocí věcí.
U vyvolávací větvě se to má podstatně jinak, a proto ti Tordah psal, že ji nemůžeš porovnávat s proměnami v lykantropa. Podle mého názoru hra samotná kontroluje počet vran a vlků podobným způsobem, jako je tomu v případě vyvolávání Valkýry z runového slova Peace.
Cituji Fraxina, který tu o tom něco psal: "...vydrží v rozpětí 1-50 sekund, protože hra dle naučených skillů jednou za pár desítek sekund nebo během situace, kdy ti např. končí skill shrina, kontroluje, kolik vyvolaných potvor můžeš mít."

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 09.11.2010, 13:07 hod.

v podstate oba tvrdite to same co jsem napsal ja..

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 09.11.2010, 14:52 hod.

Hned jasnější :-) díky všem...

Marching_Rock
Quill Rat

Příspěvek od Marching_Rock » 09.11.2010, 15:46 hod.

Druid není zdaleka špatná postava. Ale myslím si že je nejlepší pro začátečníky

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 10.11.2010, 13:37 hod.

A v čem je nejlepší? Podle mne je každý melee char trošku težší než třeba Summoner necro (i summoner druid je těžší) nebo trap ass. Nemluvě o Zealotovi. :-|

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 10.11.2010, 17:28 hod.

Podle mého Druid rozhodně není nejlepší a určitě bych jej nedoporučil jako první postavu pro začátečníky. Jako Hardcore hráč si Marching_Rock sakra musíš hlídat čas svojí proměny a mnoha neopatrným se už stalo, že se proměnily uprostřed bitvy a byli rozsekáni na místě. Nic nového pod sluncem. :dead:

Editace:
Nechci špinit Aragornovi téma o Tresh Socketovi, a tak to vkládám sem. Speciálně pro Bemika a Vorvyho, kteří si zkoušeli lámat hlavičku.
Zde je: http://kodiak.wz.cz/2010/11/Minion.html#foto49

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 11.11.2010, 08:44 hod.

Ta rychlost je ukrutná...jen ten dmg...ale pokud jedeš rabbies nebo fire claws, tak potom to musí být rachot

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 11.11.2010, 08:59 hod.

tak na to bych nedošel ani kdybych se měl ... :D

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 11.11.2010, 09:17 hod.

na to uz jsem koukal, no nicmene na tohle bych urcite neprisel, to bych si tu hlavu musel ulomit a stejne by to bylo malo..

rychlost velice krasna, ale to dmg :{ .. co jedes, fire nebo poison?

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 11.11.2010, 14:00 hod.

Hunger Kodiak pánové :!: :twisted:

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 11.11.2010, 22:31 hod.

Já to tedy nějak nechápu, jak s tímto můžeš tak devastovat. No ty savy by se fakt hodily. 8-)

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 12.11.2010, 09:16 hod.

Já to také nechápu, protože ti to zvyšuje jen AR a dmg naopak dokonce o 75% zmenšuje a co se týče dmg Phase Blade...no nevim nevim...

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“