Sorceress
Moderátor:Dark_Deamon
Dneska sem měl ´blbej nápad, udělat si chantku a dat jí do ruky RW passion čekla sem že to chant fire dmg převede na magic (v bonus + dmg v % sem radši ani nedoufal) ... nooo celkem blbej nápad asi jako posledně , když mě napadlo dat chant ravenům a koukat jak zabíjejí
mě ten enchatnt nedá spát... co myslíte že bych měl udělat abych měl nejsilnější chantku (v mých runových možnostech.. max runa gul)
Napdalo mě udělat jí crescent moon a ochatnit vlky... ale nevim co vydrží
mě ten enchatnt nedá spát... co myslíte že bych měl udělat abych měl nejsilnější chantku (v mých runových možnostech.. max runa gul)
Napdalo mě udělat jí crescent moon a ochatnit vlky... ale nevim co vydrží
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sorceress
Pokud nebojujou zrovna s někým imunním nebo velmi odolným na oheň, minimálně by nemuseli umřít hned, ale až něco sami rozkoušou. Každopádně opravy na dobití chargů by asi stály hodně peněz.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- damagedeath
- Zhar the Mad
máš kostku, runy...pak s opravama a dochargováním by neměl být problém
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, to mě nenapadlo.
...Ancients, go, go go!
Matysek: WSK na runy dobrý není??
já slyšel že je to asi nejlepší lokace
já slyšel že je to asi nejlepší lokace
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Ja pisi svuj subjektivni nazor s ohledem na alvl apod. Nenutim nikoho, aby se ridil tim, co pisi - tot volba kazdeho jedince.
Suverenem v poctu HR's bude urcite Tower 3 - 4, kde mi napadalo hodne velke mnozstvi JAH run ze sudu, nebo pindouru. Kdyz to spocitam, tak urcite jedna tydne padla. Na druhou stranu, spousty lidi chodilo stejne lokace a marne. SUR ci CHAM ... tot klasika Tunelech. VEX z Travincialu pri GF runech apod. BER zase jen v Pitu. Coutness v Toweru diky mlvl a alvl mela maximum tusim LO, a moc casto nepoustela, na druhou stranu LO runa nepadala tak spatne, ovsem JAH byla mnohem castejsi runa a nastesti slo dobre tradovat v "proverenych kruzich" poctivich legit hracu, kde ma kazda runa svou zaruku a historii - uznavana na restriktivnich trade forech jako Art of War, Duelliga.de apod. ZOD mi padla snad 2x v zivote, oproti JAH runam uplne nic.
IST runy, nejcastejsi trade runa ve hre, zejmena pro nemecke hrace posedle MF ... tot domena krav a Tombs. Na druhou stranu, ani pri 2 milionech pgems, pak jsem prestal pocitat, nebylo stesti na Cube ve vysnenou Berseker Slayer Guard of The Whale (nejlepsi jsem mel +2bab, 3bo, 2speed 2 ww,59hp - ta Areatku neporazi). To same jako RW - nemam to stesti na max RW a pokazde jsem mel prakticky ty nejnizsi hodnoty, ale kompenzoval jsem to dropem run, trade a mohl jsem si dovolit koupit si hotovy legitimni RW ci vec, kterou jsem potreboval.
Zalezi, co clovek hleda a jake ma priority. Uniq. nema cenu sbirat, pokud nejsou perfect ci nemaji takove hodnoty, jake clovek potrebuje do limitu. Nebo hledame cube charmy - takova ilvl 99 Grand Charm ma vetsi cenu, nez nejake ty runy. To same ilvl 99 jewely, ringy, amulety, apod.
Je to jen o prioritach a kdyz si je porovnas s mistem, ktere Te zajima, pak si otazku kam chodit vyresis sam. Nebo Tvuj dotaz smeroval jinam?
Suverenem v poctu HR's bude urcite Tower 3 - 4, kde mi napadalo hodne velke mnozstvi JAH run ze sudu, nebo pindouru. Kdyz to spocitam, tak urcite jedna tydne padla. Na druhou stranu, spousty lidi chodilo stejne lokace a marne. SUR ci CHAM ... tot klasika Tunelech. VEX z Travincialu pri GF runech apod. BER zase jen v Pitu. Coutness v Toweru diky mlvl a alvl mela maximum tusim LO, a moc casto nepoustela, na druhou stranu LO runa nepadala tak spatne, ovsem JAH byla mnohem castejsi runa a nastesti slo dobre tradovat v "proverenych kruzich" poctivich legit hracu, kde ma kazda runa svou zaruku a historii - uznavana na restriktivnich trade forech jako Art of War, Duelliga.de apod. ZOD mi padla snad 2x v zivote, oproti JAH runam uplne nic.
IST runy, nejcastejsi trade runa ve hre, zejmena pro nemecke hrace posedle MF ... tot domena krav a Tombs. Na druhou stranu, ani pri 2 milionech pgems, pak jsem prestal pocitat, nebylo stesti na Cube ve vysnenou Berseker Slayer Guard of The Whale (nejlepsi jsem mel +2bab, 3bo, 2speed 2 ww,59hp - ta Areatku neporazi). To same jako RW - nemam to stesti na max RW a pokazde jsem mel prakticky ty nejnizsi hodnoty, ale kompenzoval jsem to dropem run, trade a mohl jsem si dovolit koupit si hotovy legitimni RW ci vec, kterou jsem potreboval.
Zalezi, co clovek hleda a jake ma priority. Uniq. nema cenu sbirat, pokud nejsou perfect ci nemaji takove hodnoty, jake clovek potrebuje do limitu. Nebo hledame cube charmy - takova ilvl 99 Grand Charm ma vetsi cenu, nez nejake ty runy. To same ilvl 99 jewely, ringy, amulety, apod.
Je to jen o prioritach a kdyz si je porovnas s mistem, ktere Te zajima, pak si otazku kam chodit vyresis sam. Nebo Tvuj dotaz smeroval jinam?
- Gladiator91
- Doom Knight
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Velmi vyčerpávající odpověď ale docela mě překvapila lokace Tower 3-4 patro. Pár lidem tam dropla Sur, ale ještě sem o nikom neslyšel, že by mu padla Jah třeba ze sudu když říkáš jedna runa týdně, kolik si na to dělal cca runů?
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
já myslel že ve WSK padá nejvíce run
tower myslýš když se de na countess?? - nebo přesněji řečeno lokace ve které je countess (akorát nižší patra)
tower myslýš když se de na countess?? - nebo přesněji řečeno lokace ve které je countess (akorát nižší patra)
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Zřejmě se nekamarádíš s dostatečně velkýma prášilama ... v prvním aktu může ze sudu vypadnout maximálně Vex.Gladiator91 píše:. Pár lidem tam dropla Sur, ale ještě sem o nikom neslyšel, že by mu padla Jah třeba ze sudu
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
Hezky pokus. Pokud bys vedel tak podminky T3 - 4 splnuje, ale to jen tak mimochodem. A neni to jen T, kde neco takoveho muze padnout. V kostce si projed laskave fakta drive, nezli zacnes nekoho osocovat. Techto nesmyslu uz mam za tech X let plne zuby, to je asi jako ze v PIT (za domaci ukol si zkus zjistit, co nemuze v A1 nikdy padnout - budes velmi prekvapen, jak strucne to bude) nemuze padnout BER apod. Proste nemas pravdu a dal se s Tebou ztracet cas nebudu, ba ani presvedcovat, protoze presvedcit hlupaka, ze je jen mimoradne hloupy ... nevim, ale prijde mi to jako hloupost.homer_cz píše:Zřejmě se nekamarádíš s dostatečně velkýma prášilama ... v prvním aktu může ze sudu vypadnout maximálně Vex.Gladiator91 píše:. Pár lidem tam dropla Sur, ale ještě sem o nikom neslyšel, že by mu padla Jah třeba ze sudu
Mas-li s tim problem, budto dodej presvedcive argumenty - ja se rad dozvim o zmenach, nebo radeji mlc.
Žádný sud(mrtvola,kámen....) v Act 1 nemůže dát runu vyšší než Vex....a tak ani sudy v Tower.
Sudy v 1 actu mohou dát předměty z TC Act 1 (H) Chest A/Act 1 (H) Chest B/Act 1 (H) Chest C a nic jiného,k žádnému upgradu podle alvlu tak jako u monster nedochází - fakt.
Tyto TC obsahují TC Act 1 (H) Good (jiné nás nezajímají,nejsou tam runy) - fakt.
Act 1 (H) Good obsahuje TC Runes 13 - fakt.
Runes 13 obsahuje runy Gul a Vex...a Runes 12 - fakt.
Na drop Jah je potřeba Runes 16 (obsahují Act 4 (H) Good a Act 5 (H) Good) - fakt.
Zdroje: diablo.incgamers.com a TreasureClassEx.txt
Každý kdo tvrdí že mu runa Jah vypadla ze sudu (džbánu,pověšené mrtvoly,byla pod balvanem....) dříve než ve 4 actu lže,je slepej a nevidí z čeho mu runa padá,nebo hraje jinou hru.
Sudy v 1 actu mohou dát předměty z TC Act 1 (H) Chest A/Act 1 (H) Chest B/Act 1 (H) Chest C a nic jiného,k žádnému upgradu podle alvlu tak jako u monster nedochází - fakt.
Tyto TC obsahují TC Act 1 (H) Good (jiné nás nezajímají,nejsou tam runy) - fakt.
Act 1 (H) Good obsahuje TC Runes 13 - fakt.
Runes 13 obsahuje runy Gul a Vex...a Runes 12 - fakt.
Na drop Jah je potřeba Runes 16 (obsahují Act 4 (H) Good a Act 5 (H) Good) - fakt.
Zdroje: diablo.incgamers.com a TreasureClassEx.txt
Každý kdo tvrdí že mu runa Jah vypadla ze sudu (džbánu,pověšené mrtvoly,byla pod balvanem....) dříve než ve 4 actu lže,je slepej a nevidí z čeho mu runa padá,nebo hraje jinou hru.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Tak vy to berete moc vědecky já to beru spíš jenom s uživatelskýho hlediska, tak to sem třeba nevěděl. Ale fakt sem byl přítomen tomu, že kamarádovi při jednom runu na countess mu dropla v jednom patře Sur z moba. A to byla čistá nemodifikovaná verze (neupraven drop run)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
homer_cz: Mě padla JAH z truhly, ale je fakt,že to bylo v 5.actu - Arreat Plateau. Ještě bych podotkl, že byla zamčená :-) Ale to bylo radosti.
Mluvim za 1.10.
To se pletes, protoze pokud vim, tak stale plati pro Props = alvl a ten splnuje TC3/4 coz je 77/78. A1 alvl85 snad porad plati jak Mausoleum*/Pit1+2 - tedy to same jako Tunely, Maggot, Sewers, Chaos, WK1/2, atd. Pro ZOD runu platilo odjakziva alvl81+. Runes 16 - tedy i r31 JAH pak ma sanci ~0.0000386% na drop z Props 77/78. Jasne, ze nemuze Props pracovat jako treba champ, kdy mlvl = alvl + 3 apod., ostatne to nikde netrvrdim.
To se pletes, protoze pokud vim, tak stale plati pro Props = alvl a ten splnuje TC3/4 coz je 77/78. A1 alvl85 snad porad plati jak Mausoleum*/Pit1+2 - tedy to same jako Tunely, Maggot, Sewers, Chaos, WK1/2, atd. Pro ZOD runu platilo odjakziva alvl81+. Runes 16 - tedy i r31 JAH pak ma sanci ~0.0000386% na drop z Props 77/78. Jasne, ze nemuze Props pracovat jako treba champ, kdy mlvl = alvl + 3 apod., ostatne to nikde netrvrdim.
Naposledy upravil(a) Matysek dne 07.12.2010, 22:47 hod., celkem upraveno 1 x.
Homer má ale pravdu, z objektů padá v actu 1 max Vex.
Act1 - Vex
Act2 - Lo
Act3 - Ber
Act4 - Cham
Act5 - Zod
To že je to cow level nebo třeba Mausolum s tím nemá nic společného. Jak už uvedl homer tak v souborech hry je to jasně nastaveno. To je prostě fakt. tak to je v 1.10, jestli někdo tvrdí něco jiného tak je to jako by tvrdil že 1+1 nejsou 2. Pro monstra to samozřejmě funguje jinak.
Act1 - Vex
Act2 - Lo
Act3 - Ber
Act4 - Cham
Act5 - Zod
To že je to cow level nebo třeba Mausolum s tím nemá nic společného. Jak už uvedl homer tak v souborech hry je to jasně nastaveno. To je prostě fakt. tak to je v 1.10, jestli někdo tvrdí něco jiného tak je to jako by tvrdil že 1+1 nejsou 2. Pro monstra to samozřejmě funguje jinak.
Pleteš se ty...podle alvl se upradují TC pouze u monster
Třeba Blood Clan: pokud je v Tower 1 dává předměty z TC "Act 3 (H) H2H A" nejvyšší runa co tu může dát je Ber
pokud je v Tower 5 dává předměty z "Act 4 (H) H2H A" nejvyšší runa co tu může dát je Cham
pokud je v Halls of Pain dává předměty z "Act 5 (H) H2H B" a dává i Zod
Ale pro objekty nic podobného neplatí,rozhodující je jen to ve kterém je aktu.
Je jedno jestli rozkopneš sud v Tower 1 nebo odvalíš mrtvolu v Pitu( tam monstra mohou dát všechno,ale objekty ne).
btw ani alvl81+ pro Zod není pravda - v Bloody Foothils(alvl 80) může dát Zod díky umístění v pátém aktu každé monstrum i truhla
Třeba Blood Clan: pokud je v Tower 1 dává předměty z TC "Act 3 (H) H2H A" nejvyšší runa co tu může dát je Ber
pokud je v Tower 5 dává předměty z "Act 4 (H) H2H A" nejvyšší runa co tu může dát je Cham
pokud je v Halls of Pain dává předměty z "Act 5 (H) H2H B" a dává i Zod
Ale pro objekty nic podobného neplatí,rozhodující je jen to ve kterém je aktu.
Je jedno jestli rozkopneš sud v Tower 1 nebo odvalíš mrtvolu v Pitu( tam monstra mohou dát všechno,ale objekty ne).
btw ani alvl81+ pro Zod není pravda - v Bloody Foothils(alvl 80) může dát Zod díky umístění v pátém aktu každé monstrum i truhla
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Teď sem z vás trochu jelen takže v 1. aktu může padnout i Ber, ale jenom z mostra a ne z bedny, je to tak?
V prvním aktu může padnout i Zod Ale jen z monster a ne všude.
První lokace kde může padnout je Den of Evil,ale tam může padnout jen z minionů Corpsefire,ona sama má nižší TC a tak může dát max Vex(neslyšel sem o nikom kdo by tam našel vyšší runu než Gul). V kryptě,mauzoleu,pitu,UP2,cow a hole2 můžou Zod pustit i normální monstra.Jo a CowKing je jediná kráva která Zod dát nemůže
Tak doufám že jsem vám zamotal hlavičky ještě víc
První lokace kde může padnout je Den of Evil,ale tam může padnout jen z minionů Corpsefire,ona sama má nižší TC a tak může dát max Vex(neslyšel sem o nikom kdo by tam našel vyšší runu než Gul). V kryptě,mauzoleu,pitu,UP2,cow a hole2 můžou Zod pustit i normální monstra.Jo a CowKing je jediná kráva která Zod dát nemůže
Tak doufám že jsem vám zamotal hlavičky ještě víc