Osobní stránky D2
-
- Quill Rat
tak pridam i svy stranky ale ted na nich nedelam nemam cas ani naladu....
http://ku*va.wz.cz
edit: uz sou smazany
http://ku*va.wz.cz
edit: uz sou smazany
Naposledy upravil(a) DESTROI!ER dne 14.11.2007, 14:46 hod., celkem upraveno 1 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Osobní stránky D2
V několika diskuzích jsem narazil na větu, že nelze nasbírat všechny předměty (celkem 589), které Diablo 2 nabízí a tak mě napadlo, že to vyzkouším. Vytvořil jsem si vlastní, takovej jednoduchej web, kde zaznamenávám všechny nálezy, kterých jsem docílil. Kdo by chtěl mrknout, tak má tu možnost na http://dark-deamon-diablo2.webnode.cz/
Předem upozorňuju, že jsem nikdy předtím stránky nedělal, takže to podle toho i tak vypadá.
Předem upozorňuju, že jsem nikdy předtím stránky nedělal, takže to podle toho i tak vypadá.
Někdo zde na foru se o to taktéž pokoušel...chybel mu jediný item (Torch of Iro), ale at se snazim sebevic na jmeno si nevzpomenu...nicméne gl a ty stranky nejsou nejhorší
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jen jediný? Tak to klobouk dolů. Nevím jak na tom ten dotyčný byl, ale já se zaměřil na všechny sety, unikáty, runy a RW, takže na VŠE. To všechno na Single, bez tradů a podobných věcí. Když to řeknu hodně obecně tak předměty od runy EL až po charm Hellfire Torch.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak to si dáš, ale pár takovejch "magorů" znám...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jn...je to zábava na hodně dlouho. To určitě. Ale tak beru to jako zkrácení času než vyjde Diablo 3. Uvidím na jakým čísle se zaseknu.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dneska slavím menší kulatiny. K dnešku vlastním 300 z 589 předmětů. Kéž by šla i ta druhá polovina tak rychle.
To už bude horší no Musím uznat, že mě překvapilo jak moc a jak rychle ti to padá. Ale nedovedu si představit, že najdeš/vytvoříš v kostce ještě 58 run vyšších než IST, co ti zbývá na vytvoření runových slov. Podle mne ještě takových cca 150-200 věcí najdeš a pak už se hodně zasekneš a najdeš třeba jen jeden předmět co ti chybí týdně nebo ani to ne. Ale třeba se pletu a taky tě chci motivovat
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Díky za motivaci Je pravda, že jsou předměty, který mi hodně leží v hlavě. Třeba taková runa ZOD, brnění Tyrael's Might nebo to, že mi padne/vymutuju 12 JAH run. To jsou kapitoly samy pro sebe. Ale jak tak pozoruju ty tvoje screeny, tak kdybys dělal něco podobného, tak bys toho měl taky dost. A myslím, že celkově máš i cenější předměty jak já.
ZOD a Tyraels mají šílený drop, ale je to vždy jen jedna věc, takže to když budeš mít kliku, tak prostě jeden den se to objeví na zemi a hotovo , ale třeba těch 12 JAH, jak píšeš, to můžeš mít kliku jakou chceš imho a velmi dlouho nebo spíše nikdy to nenajdeš/neposkládáš.
Díky, možná jsem se měl kdysi pokusit o něco jako máš ty, ale ted' už si nepamatuju, co mi popadalo úplně přesně. U těch hodně vzácných věcí to vím (našel jsem například 51 elite unique věcí co nemáš zatím), ale normální setové a unique věci a i dost exceptional si už moc nepamatuju no. Ale jak jsem psal, popadalo ti toho dost během slušné doby a máš i věci, co jsem já nikdy nenašel (Bul Kathos Set, Griswold štít, Metalgrid, Homunculus, Boneshade.. a v runách mám sice BERku, ale celkově s tebou v high runách totálně prohrávám :-))
Díky, možná jsem se měl kdysi pokusit o něco jako máš ty, ale ted' už si nepamatuju, co mi popadalo úplně přesně. U těch hodně vzácných věcí to vím (našel jsem například 51 elite unique věcí co nemáš zatím), ale normální setové a unique věci a i dost exceptional si už moc nepamatuju no. Ale jak jsem psal, popadalo ti toho dost během slušné doby a máš i věci, co jsem já nikdy nenašel (Bul Kathos Set, Griswold štít, Metalgrid, Homunculus, Boneshade.. a v runách mám sice BERku, ale celkově s tebou v high runách totálně prohrávám :-))
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
S těma runama to bude fakt peklo. Pak by mě ještě zajímalo, jak ošéfuju Über Tristram. Nikdy jsem tam nebyl a chtěl bych se to pokusit zvládnout s Amou, ale nejsou zatím itemy. Byl jsem rád, že jsem asi za 15 minut rozmlátil držku Über Diablovi.
Tak na takový srandy není nikdy pozdě. Do D3 stejně daleko a pokud tě D2 baví, jakože očividně baví, tak proč ne Bul-Katho's Tribal Guardian mi padl zrovna včera z Treshe Metalgrid byl neskutečnej luck v gamblu, Homunculus mám 2x. Ale třeba...bude to znít asi ujetě, ale za 8 let, co D2 hraju mi asi před měsícem padla moje první Harlequin Crest
Tak na takový srandy není nikdy pozdě. Do D3 stejně daleko a pokud tě D2 baví, jakože očividně baví, tak proč ne Bul-Katho's Tribal Guardian mi padl zrovna včera z Treshe Metalgrid byl neskutečnej luck v gamblu, Homunculus mám 2x. Ale třeba...bude to znít asi ujetě, ale za 8 let, co D2 hraju mi asi před měsícem padla moje první Harlequin Crest
Bowama to nemá s Uberama lehký co jsem četl no. Ale minimálně orgány na portál do Uber Tristramu by měla být se správným equipem schopná sehnat.
Shako jsem našel jen 3-4x, ale to je tím, že člověk nechodí pořád Hell Andy a Mepha ze kterých padá myslím nejvíc.
Shako jsem našel jen 3-4x, ale to je tím, že člověk nechodí pořád Hell Andy a Mepha ze kterých padá myslím nejvíc.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak Duriela už mám kill-nutýho, ale jak budu dělat Lilith...Ta baba je moje noční můra s tou její poison novou.
Já našel Shako pod šutrákem v Black Marsh, když jsem šel do Forgotten Tower. Jinak třeba SoJ, 8 facetů, uniq Čelenky, Maras, Wamp Gaze, Tal Rasha amulet, M'avina's brnění...to v mím Diablu prostě neexistuje
Já našel Shako pod šutrákem v Black Marsh, když jsem šel do Forgotten Tower. Jinak třeba SoJ, 8 facetů, uniq Čelenky, Maras, Wamp Gaze, Tal Rasha amulet, M'avina's brnění...to v mím Diablu prostě neexistuje
Jo Lilith je pohroma Bowamek. Ale četl jsem jeden docela šílený návod jak ji zabít. Udělat si luk Harmony a pomocí Revive charges oživit zabité Urduar monstra, která mají Crushing Blow. Pak skočit za Lilith (vše musí být připravené nebot' ty charges jsou omezené časem) a pustit je na ni a myslím, že tam bylo psáno, že je dobré se kolem portit pomocí amuletu s Teleport charges a ve výbavě Andy helmu a Venom Grip rukavice + antidoty na ten jed.
SoJ je nejlepší lovit u Nightmare Andy jestli se nepletu, facety padají z hell Mepha celkem často imho a z něj mám i dvě Mary a tuším i dvě Kiry. M'avina brnko bych trpělivě hledal u Threshe (mě už ho dropnul, stejně jako Leviathan a asi 4x rare Kraken Shell).
SoJ je nejlepší lovit u Nightmare Andy jestli se nepletu, facety padají z hell Mepha celkem často imho a z něj mám i dvě Mary a tuším i dvě Kiry. M'avina brnko bych trpělivě hledal u Threshe (mě už ho dropnul, stejně jako Leviathan a asi 4x rare Kraken Shell).
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Možná si ještě někteří pamatují, že jsem tu už jednou toto měl. Tenkrát se taky jednalo o kompletaci všech předmětů, run apod., ale na SC. Teď se do toho pouštím s HC postavama. Web není nic extra. Nejsem žádnej profík, takže to podle toho i vypadá. Účel jakej potřebuju, to ale plní. Takže kdo by měl zájem sem tam mrknout, tak směle do toho. http://dark-deamon-diablo2.webnode.cz/
Těším se na screenshoty :-) Hodně štěstí v hledání.
Mimochodem to Required Runes je dobře udělané.
Mimochodem to Required Runes je dobře udělané.
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Pořád ten web upravuju, když mě něco napadne. Ale toto už je nejspíš finální verze. Už ladím jen detaily.
Ta sekce "Required Runes" je přehled a počet run, které jsou potřeba na složení všech RW. Třeba 12x Jah...pohodička
Velkou předmětovou bouři očekávám po skončení MF turnaje. To, co všechno nasbírám, tak tam pak převedu. Tato Assa je jen takovej předboj
Ta sekce "Required Runes" je přehled a počet run, které jsou potřeba na složení všech RW. Třeba 12x Jah...pohodička
Velkou předmětovou bouři očekávám po skončení MF turnaje. To, co všechno nasbírám, tak tam pak převedu. Tato Assa je jen takovej předboj
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem předpovídal v předchozím příspěvku, že budu očekávat velkou předmětovou bouři, tak se i stalo. Teď se vrhnu na aktualizaci mého webu. Nebude to ale hned Čeká mě převedení 308 předmětů a nepočítám, kolik jsem nalezl run. Navíc si budu muset uklidit v truhle, protože tam mám neskutečnej mrdník Takže ti, kteří mé sběratelské putování sledují, tak buďte trpěliví, než bude vše aktuální až k dnešním dnům.
- Maxim
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:maxim#2668
- Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
@Termos007: Fakt super stránky a jako webber webbera bych se tě chtěl zeptat jak si udělal ten vzhled
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje