Sorceress

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Matysek
Quill Rat
Re: Sorceress

Příspěvek od Matysek » 08.12.2010, 11:12 hod.

Reserve ... pro tento post a mou odpoved.
Nemam momentalne moc casu, ale podle toho co pises, to striktne popipra a Noobie's TC classifikaci (pravda ja tapu v pameti z roku 03 ci tak nejak), kde je props definovano alvl - tak to mam zafixovano ja. Rad si to ozivim a podivam se sam.

O mobech se nebavime, to neni predmetem sporu, tam plati uplne neco jineho - co nemuze je jina pisnicka. Prikladem budiz bezna krava davala ilvl82. Takze napr. pro cubovani na 45tkove skillery se hodi vic ilvl99 - tedy Baal.

Btw stale funguje non-bn bug s Andy?

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 08.12.2010, 11:29 hod.

běžná kráva dává ilvl 81, na skiller s 41+ life je potřeba ilvl90+...takže jen z Baala,Diabla a Nihla.Z žádného jiného charmu udělat nejde ale z těch třech je ve všech případech stejná šance....ale asi by sme se měli přesunout jinam a tady to nechat sorckám.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 08.12.2010, 12:17 hod.

Ano, debata je to krásná, bohužel OT, ukončete to prosím...

Bemik
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Bemik » 01.01.2011, 20:16 hod.

Ok... mám v plánu rozjet pořádnou sorcku...
jelikož dodneš mi sorcky umíraly a umíraly a nedával sem to s nima, tak chci udělat první schopnou sorc v mmým arzenálu antievil zbraní...

Budu hrát jen s tím co mi za ni padne, žádný přehozy... hraju single a SC...
napadlo mě FO/FB nebo FO/FW ... přemýšlím i nad Chant/FO a klidně bych bral i místo FO blizzard... jen nevím co je nejlepší... stačilo by mi kdyby mi někdo doporučil oblíbenej build z webu a budu spokojenej... pojedu to trošku MF a chtěl bych aby rychle dávala potvory i na pl3 hell... předem díky B.
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 01.01.2011, 20:36 hod.

FO / FB je na dojetí SP na Hell asi nej a je to taková klasika. ;)

Gladiator91
Doom Knight
BattleTag:gladiatorcz#2171
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gladiator91 » 02.01.2011, 17:03 hod.

Pure Blizz ;) co nezabiješ ty tak sundá merc :)
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 02.01.2011, 17:52 hod.

Rozjedu asi FO/FB ... FB vypadá silně a FO mě vždycky lákalo :D ... musím se naučit hrát s teleportem a vymyslet ještě strategii přežití ... co mám mít za obranu ? mám dát bod do frozen armor, dát pár bodů do energy shield, teleportovat se neustále do bezpečí nebo spolíhat na merce jako terč ? nebo všechno naráz ? poraďte mi prosím, na čem mám stavět svoji taktiku přežití když potkám nebezpečí například v podobě soulů ??? sem úplný nováček co se týče praxe u sorceressek ... :lol:

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.01.2011, 18:48 hod.

na ES se vykašli, frozen armor dej 1 bod a na switchi se snaž mít co nejvíc +skillů k němu. A nejlepší pro sosu dle mých zkušeností je defenzivní merc 2. akt normal (jestli chceš tanka, co vydrží hodně) nebo rogue (jestli se budeš cítit na to, že to zvládneš bez něj). A pracovat s teleportem se budeš učit celý nightmare hochu, jako já s Enchidnou. :P
Taktika proti soulům: Za 1) 75% lightning resist, za 2) neběhat v lokacích kde jsou jak splašenej, za 3) nelámat to přes koleno a diagonálním běháním se většině blesků vyhneš, ale chce to trénink (normal, nightmare, tam je to bez rizika), za 4) nelez až za nima. S trochou trpělivosti si pro tebe budou "chodit" po jednom. Ty jen se vyhýbej jejich dalekonosným lightningům :) Mě to tak fungovalo s jakoukoliv postavou a nebál jsem se tak moc ani bossů s konvou.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 02.01.2011, 19:40 hod.

no bleskům soulů se dokážu vyhnout :) s werewolfem se vyhýbám i střelám archerů...

no teleport to bude chtít trošku procvičit...

:( rezisty ? no uvidím... bez přehozů to bude sranda...

sestřeovat FB a castit FO bude těžší oříšek... než se pořádně naučím...

Sorcky neumím hrát, upřimně mi vždycky ripnou a já nevím jak hrát :D
časem... snad... uvidím.... teď bude trošku málo času, kvůli škole, ale volnej čas na diablo budu věnovat zlepšováním se v sorckoumění... Díky za rady

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 05.01.2011, 23:31 hod.

Mám dotaz !! pěkně sem se na*ral ! :-x
dělám tu sorcku a dla sem první lvl do fireballu (dmg 6-15 nebo tak nějak...) a koupil sem staffku s 3 firebolt (synergie 14% dmg za bod = 42% víc dmg pokud dobře počítám)
a co se stalo ?? NIC dmg pořád 6-15...
kupuju novou staff a to stejný... koupil sem teda staff 1 fireball a zvýšilo mi ta zase dmg fireballu, ale ne fireboltu jakožto synergie k němu (12% ?)

v cold skills mi synergie fungují dokonale... nevíte čím to je ? hraju tuhle sorc poprvý, ale příjde mi to divný...
především protože mám nachystanou staff 3 firebolt 2 warmth pro leaf RW... což by mi zkazilo náladu kdyby to nefungovalo...
Prosím řekněte mi že to je normální, nebo se sorckama okamžitě končím po pár dnech co sem začal... :-x

BTW : doublepost protože chci aby si toho lidi všimli že je tu novej příspěvek...

!!! pozor na vulgarismy dd

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 05.01.2011, 23:33 hod.

wat

Synergie fungujou jen z bodů natvrdo.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 05.01.2011, 23:34 hod.

od kdy ? to jen u fire skills ?
nebo žiju v přeludu ? asi de vidět že nehraju castery....

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 05.01.2011, 23:45 hod.

U všech snq spells se tam musí dát hard body, jinak se nestane vůbec nic. Tímto způsobem ... To by tak hrálo. :lol:

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 06.01.2011, 05:46 hod.

ok Díky

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 06.01.2011, 13:41 hod.

Já nechápu, jaktože sis toho nevšim dřív.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 06.01.2011, 14:23 hod.

Taky jsem kulil oči.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Bifox
Quill Rat

Příspěvek od Bifox » 06.01.2011, 15:28 hod.

Pro Bemíka:
Pokud bych mohl radit,tedy nevím jaký máš level ...,ale kouzla a čáry v 1.aktu jsou - no jak to napsat slušně,tedy já používám (1.akt) luk,možná to zní směšně,ale jde to,nejlepší je nějaký socketed (tedy s díramy) a dát tam něco s cold (safír ...) kombinovat kouzla a luk,many je málo a na boj na blízko čarodějka není.Když jsem kdysi rozjel sorcku,tak jsem to chtěl zabalit,nic nevydrží,ale když se chce ...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 06.01.2011, 16:52 hod.

Bifox: S tím, že sorcka v boji na blízko není vhodná, nemohu souhlasit. Na normálu stačí v 1. aktu jeden ice blast na úplné zmražení, switch, kde máš pořádnou zbraň (nejlépe obouruč, kvůli dmg, a pokud možno very fast attack speed), a umlátit ručně dřív, než rozmrzne. Pak dál Glacial Spike na masové zmražení a frozen orb. Já jel k meele i Enchant a řeknu ti, že bys koukal, jaká je taková sosa dobrá. Jenom si musíš zvyknout na pomalejší a opatrnější postup.
Že je křehká, jest pravda.
A ten safír bych raději vrazil do brnění, aby byla mana.
...Ancients, go, go go!

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 06.01.2011, 17:05 hod.

:D omlouvám se že sem vás zklamal svou nevědomostí ... ale sorcky a castery nehraju a u většiny mele si toho nevšímám a na all skills se nesoustředím... tohle je má první sorc a před ní byl myslím jedinej caster wind druid, u kterýho sem to ani u těch nižších lvlů nezkoumal... omluva to není, ale doufám už to někdo aspoň trošku chápe... hrál sem vždycky jen druidy, barby a palachy...

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 06.01.2011, 17:05 hod.

:D omlouvám se že sem vás zklamal svou nevědomostí ... ale sorcky a castery nehraju a u většiny mele si toho nevšímám a na all skills se nesoustředím... tohle je má první sorc a před ní byl myslím jedinej caster wind druid, u kterýho sem to ani u těch nižších lvlů nezkoumal... omluva to není, ale doufám už to někdo aspoň trošku chápe... hrál sem vždycky jen druidy, barby a palachy...

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“