Sorceress
Moderátor:Dark_Deamon
Pro Fraxinus:
Souhlasím,jde to i s obouruč. zbraní,ale i když je na zbrani napsáno very fast attack speed,tak sorceress s ní bude pomalejší.Mě se právě osvědčil long bow se třemi sockety,ale je to jen nepodstatný detail.Ten luk mi přijde vhodnější,monstra tě nemohou obklíčit a když je zle tak zdrhneš,dokud není teleport je opatrnost na místě,hrál jsem to tak na HC a přišlo mi to lepší,věc vkusu.
Pro Bemíka:
Pro mne byl většinou první větší problém až u Duriela,dobré je se naučit používat static field a řádně vyškolit merce,pokud pojedeš jen cold větev,tak by mohly u
Duriela nastat potíže.
Souhlasím,jde to i s obouruč. zbraní,ale i když je na zbrani napsáno very fast attack speed,tak sorceress s ní bude pomalejší.Mě se právě osvědčil long bow se třemi sockety,ale je to jen nepodstatný detail.Ten luk mi přijde vhodnější,monstra tě nemohou obklíčit a když je zle tak zdrhneš,dokud není teleport je opatrnost na místě,hrál jsem to tak na HC a přišlo mi to lepší,věc vkusu.
Pro Bemíka:
Pro mne byl většinou první větší problém až u Duriela,dobré je se naučit používat static field a řádně vyškolit merce,pokud pojedeš jen cold větev,tak by mohly u
Duriela nastat potíže.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Re: Sorceress
Bifox: co to tu plácáš? pokud je weapon very fast atack speed, tak je very fast atack speed. Ta hodnota je sice u každého charu jiná, ale pokud se ti takhle objeví ve vlastnosti zbraňe ve hře, tak taková je...
Ale jinak máš pravdu, že není žádný obouruční meč, který by dával sose very fast atack speed, snad jen v případě, pokud má vlastnost +x% ias...
Ale věř, že třeba takové obouruční stafky ti jako melee zbraň stačí a sosa je s nimi stejně rychlá jako ostatní charaktery.
Co je třeba divné, tak například s Great Maulem je sosa společně s druidem rychlejsší než ostatní charaktery...
Pokud si chceš doplnit svoje znalosti, tak zde je o weapons snad vše http://classic.battle.net/diablo2exp/it ... tml#normal
PS: víš co dokáže sosa s ribcrackerem a upnutým spolu s namaxovaným enchant?
Ale jinak máš pravdu, že není žádný obouruční meč, který by dával sose very fast atack speed, snad jen v případě, pokud má vlastnost +x% ias...
Ale věř, že třeba takové obouruční stafky ti jako melee zbraň stačí a sosa je s nimi stejně rychlá jako ostatní charaktery.
Co je třeba divné, tak například s Great Maulem je sosa společně s druidem rychlejsší než ostatní charaktery...
Pokud si chceš doplnit svoje znalosti, tak zde je o weapons snad vše http://classic.battle.net/diablo2exp/it ... tml#normal
PS: víš co dokáže sosa s ribcrackerem a upnutým spolu s namaxovaným enchant?
Jedu převážně fire na normál, po lvlu 30 začnu maxovat frozen orb a po něm domaxnu fireball a firebolt... pofrčím spíš frozen orb než fireball, ale bod ve static a tele bude... zbytek bodů Warmth...
Myslím že nebudu mít problém... RW Leaf mi pomáhá nehorázně a fireball 100-130 dmg mi stačí na druhý akt i na vyžší pl...
myslím že se ozvu zase až na Nm, kde očekávám větší problémy... jako vždy děkuju za rady, co se týče sorc tak sem naprostý nováček a sem vděčný za názory i osobní zkušeností váš, lidí z fora...
Myslím že nebudu mít problém... RW Leaf mi pomáhá nehorázně a fireball 100-130 dmg mi stačí na druhý akt i na vyžší pl...
myslím že se ozvu zase až na Nm, kde očekávám větší problémy... jako vždy děkuju za rady, co se týče sorc tak sem naprostý nováček a sem vděčný za názory i osobní zkušeností váš, lidí z fora...
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Oh maj szejtan, do Warmth se dává jen jeden bod, to bys tomu dal. Jsem tu myslim psal build, jak se to za ní dává:
Fire max: FB, Mete
Cold max: Orb
Cold skills: 5 Mastery, preq k Orb
Fire skills: 1 Mastery, preq k Mete, 1 Warmth
Light skills: 1 SF, 1 Tele, 1 Telekineze
zbytek: Fire bolt / Ice bolt
Fire max: FB, Mete
Cold max: Orb
Cold skills: 5 Mastery, preq k Orb
Fire skills: 1 Mastery, preq k Mete, 1 Warmth
Light skills: 1 SF, 1 Tele, 1 Telekineze
zbytek: Fire bolt / Ice bolt
ok.. to se vyplatí víc dávat do ice boltu jako 2% synergy než do masteries ?? to čumim...
ice*
Jde hlavně o to, že resisty nikdy nejdou pod 100%, Bemiku, takže dokud nemáš mastery, co dává -100%, klidně tam ty body šoupej.
Jde hlavně o to, že resisty nikdy nejdou pod 100%, Bemiku, takže dokud nemáš mastery, co dává -100%, klidně tam ty body šoupej.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Drakesis : nemáš odkaz na ten tvůj build ?... Pokud je to na foru, stačí mi, když mi napíšeš, kde ten build je... (buildy, sorceress, nebo jiný téma)
Protože sem nenašel build na FO/FB tu na webu ... jinde bych našel, ale jestli si udělal vlastní osvěčenej, tak bych se rád mrknul a popřípadě ho udělal podle toho tvýho receptu...
Protože sem nenašel build na FO/FB tu na webu ... jinde bych našel, ale jestli si udělal vlastní osvěčenej, tak bych se rád mrknul a popřípadě ho udělal podle toho tvýho receptu...
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Bemik: A co takhle udělat si to pěkně po svém? To bývá nejlepší.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Pro damagedeath:
Díky za reakci,rád se něčemu přiučím,ty tabulky znám (classic.battle.net),ale řeč byla původně o 1.aktu a obouruční zbrani,dobře sword ...,ale než najdu nějaký použitelný,tak budu dávno v 2.aktu.V 1.aktu připadá v úvahu Two-handed Sword (min. dexterity 27),kdo nejede na blok ze štítu,tak škoda bodů ...
Nevím,jestli ten kalkulátor je platný,ale IAS mi tam zadat nešlo:
http://diablo3.ingame.de/tips/calcs/wea ... ng=english
Díky za reakci,rád se něčemu přiučím,ty tabulky znám (classic.battle.net),ale řeč byla původně o 1.aktu a obouruční zbrani,dobře sword ...,ale než najdu nějaký použitelný,tak budu dávno v 2.aktu.V 1.aktu připadá v úvahu Two-handed Sword (min. dexterity 27),kdo nejede na blok ze štítu,tak škoda bodů ...
Nevím,jestli ten kalkulátor je platný,ale IAS mi tam zadat nešlo:
http://diablo3.ingame.de/tips/calcs/wea ... ng=english
Frax : no bejvá ale ne pro někoho jako já co se týče sorceressek ... vidíš, že už bych maxoval wamth...
Kalkulátor IAS:
Už to jde,jsem nemehlo,omlouvám se ...
Už to jde,jsem nemehlo,omlouvám se ...
Bemik: Na Webu byla k stažení moje sosa dle buildu FO / FB se selffoundem. Jmenuje se Bathory, pokud tam ještě je.
mrknu, stáhnu, zkusím...
Děkuju
Edit : tu tvou sem tam nenašel... není tam žádná sorc s tím názvem, každopádně sem tam našel nějakou FO/FB na lvlu 82 s dokončenou hrou... má sice dobrý itemy(megafist, oculus, sandstormky, raven, serpenskin armor, lidless wall, gaza,...), takže pochybuju že selffound (i když možný to je) ... ale postačí, tak nějak si představuju tu svou, akorát míň energy (nejlíp vůbec) a o pár bodíků víc v warmth (chtěl bych 5-10)
Děkuju
Edit : tu tvou sem tam nenašel... není tam žádná sorc s tím názvem, každopádně sem tam našel nějakou FO/FB na lvlu 82 s dokončenou hrou... má sice dobrý itemy(megafist, oculus, sandstormky, raven, serpenskin armor, lidless wall, gaza,...), takže pochybuju že selffound (i když možný to je) ... ale postačí, tak nějak si představuju tu svou, akorát míň energy (nejlíp vůbec) a o pár bodíků víc v warmth (chtěl bych 5-10)
Bemik: Jen jsem to tady v rychlosti proletěl, ale více než 1 bod do warmth rozhodně ne, to jsou vyhozené body.
Poskládej si Insight, dej to mercovi s holy freeze, potom staffku +3 fire ball +3 warmth (i když já preferuju +3 fireball + třeba meteor/enchant, dle toho co potřebuju), do ní čtyři díry a runové slovo Memory (Lum + Io + Sol + Eth), a hned budeš mít ve warmthu 7 bodů, a celý Leaf se může jít zahrabat. Ale prava, Leaf je do začátku opravdu hodně užitečný.
S Insightem budeš mít perfektní regeneraci many, k tomu warmth na lvlu 7 má regeneraci 102% + k tomu IM Mana 20% z Memory, a mana se stává naprosto banální záležitostí.
Jinak jak zde již bylo řečeno; synergie ti přidávají dmg, ale pouze pokud jsou natvrdo. Pokud budou z itemů (např. staffka +3 Fire Bolt ti k dmg Fire BALLu nepřidá nic), tak se jako synergie nepočítají.
Poskládej si Insight, dej to mercovi s holy freeze, potom staffku +3 fire ball +3 warmth (i když já preferuju +3 fireball + třeba meteor/enchant, dle toho co potřebuju), do ní čtyři díry a runové slovo Memory (Lum + Io + Sol + Eth), a hned budeš mít ve warmthu 7 bodů, a celý Leaf se může jít zahrabat. Ale prava, Leaf je do začátku opravdu hodně užitečný.
S Insightem budeš mít perfektní regeneraci many, k tomu warmth na lvlu 7 má regeneraci 102% + k tomu IM Mana 20% z Memory, a mana se stává naprosto banální záležitostí.
Jinak jak zde již bylo řečeno; synergie ti přidávají dmg, ale pouze pokud jsou natvrdo. Pokud budou z itemů (např. staffka +3 Fire Bolt ti k dmg Fire BALLu nepřidá nic), tak se jako synergie nepočítají.
Untwinked & 1.13 Only
GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d
GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d
na spirita potrebujes hodne sily to si raci rozhodim do many a hp a bude mi stacit Lidless Wall... jinak dle myho tak teplo se vyplati makat na vic nez 1 bod jen v pripade ze chces pouzivat enchant takze jen pro mele sosu ... jinak kdyz teplo chces makat protoze ti es zere manu moc rychle tak body raci dej do telekineze ono je to fakt docela znat...
Spirit je nehorázně imba a ty body do síly jsou jen malá oběť, jestli se to vůbec dá považovat za oběť v porovnání s těma bonusama, co S přináší...
Mimo to, proč by jsi vůbec chtěl házet body do *many*?
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
ja osobne u sosy docela pouzivam es a kdyz ua manu pouzivam i jako hp tak proc ji nemit vicJireky píše:Spirit je nehorázně imba a ty body do síly jsou jen malá oběť, jestli se to vůbec dá považovat za oběť v porovnání s těma bonusama, co S přináší...
Ahá, tak to jo.
asi poskládám pár run na jiným charu co si střádám a udělám si hoto... k tomu lidless wall... ale to časem....
Nemám plugy a nestavím si ladder onyl RW, takže spirita nee
do energie nechci dávat body... co nejvíc ve vit
a moje přání by bylo mít allrez max na hell (což s hoto, diamantem ve štítu, dobrým craft amulem, charmama a 3x quest 5. akt 3. quest (anya), nebude prolém... myslím)
Nemám plugy a nestavím si ladder onyl RW, takže spirita nee
do energie nechci dávat body... co nejvíc ve vit
a moje přání by bylo mít allrez max na hell (což s hoto, diamantem ve štítu, dobrým craft amulem, charmama a 3x quest 5. akt 3. quest (anya), nebude prolém... myslím)