HC Spearzon
Moderátor:Dark_Deamon
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Život je zdá se občas hodně krátký. Stane se každému Gallen, že jednou umře. Zapamatuj si však jednu důležitou věc. Není potvora, kterou by nešlo zabít s výjimkou jediné. Není potvora, která by tě zabila s výjimkou jediné. Ta výjimka jsi ty sám. Ale je potřeba přiznat, že velkou roli sehrála i tvá nezkušenost. Příště to zas bude o něčem jiném, protože každá postava je jiná. I dva stejné buildy.
A co ti doporučit do dalšího "masení"? Záleží na tom, jaký styl boje preferuješ. Ono defenzivně, ofenzivně, nebo dokonce agresivně se dá hrát s jakoukoliv postavou. Zkus rozvést svoji představu.
A jenom dodatek. Doufám, že jsi si v tomto tématu všiml některých svých duplicitních příspěvků.
A co ti doporučit do dalšího "masení"? Záleží na tom, jaký styl boje preferuješ. Ono defenzivně, ofenzivně, nebo dokonce agresivně se dá hrát s jakoukoliv postavou. Zkus rozvést svoji představu.
A jenom dodatek. Doufám, že jsi si v tomto tématu všiml některých svých duplicitních příspěvků.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Re: HC Spearzon
Duplicitnich? Myslis technicky nebo obsahove? Vzdy kdyz jsem pridal post s progresem updatoval jsem prvni post.
Rozves predstavu, no to je tezke, chci neco co bude velmi odolne, rad bych se dostal dal a poznal principy a zaroven bych rad, abych byl schopnej neco umlatit, nechci stat mezi deseti a pul hodiny je zabijet, i kdyz mi nic neudelaji. Kdybych to měl vzit pomerove tak 60% def, 40% utok, neznam jeste natolik mechanismy, abych byl schopen hrat na vyssi obtiznost castera.
Rozves predstavu, no to je tezke, chci neco co bude velmi odolne, rad bych se dostal dal a poznal principy a zaroven bych rad, abych byl schopnej neco umlatit, nechci stat mezi deseti a pul hodiny je zabijet, i kdyz mi nic neudelaji. Kdybych to měl vzit pomerove tak 60% def, 40% utok, neznam jeste natolik mechanismy, abych byl schopen hrat na vyssi obtiznost castera.
conc barbar by ti udělal postavu s hodně life + super def a klidně i blockem a dobrýma rezistama ...
Ale pokud nebudeš mít dobrou výbavu, klidně se může splnit tvoje přání a jednu lokaci na hell třeba 4. akt budeš čistit hodinu a víc
Ale pokud nebudeš mít dobrou výbavu, klidně se může splnit tvoje přání a jednu lokaci na hell třeba 4. akt budeš čistit hodinu a víc
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Ten conc barbar,pokud ozelis stit,dokazes dat i poradnou ranu
já vím... přesně takovýho 2h mám HC conce a dává pěkný ťafky ...
to bemik: nechces mi hodit screen,jak vypada tvuj barbar?chtel bych porovnat...
by tě nebavilo... on je twinked, je to první HC a tak sem mu dal nejlepší věci co mi padly pod ruku... (areatka, shaftstop, TO pásek a ruce, boty IK set... charmy life a rezy a v ruce má myslím uplej Bloodtree stump se shaelkou... ringy myslím manald + swarf a amulet cats eye...
co se týče skillů tak je to klasickej build
co se týče skillů tak je to klasickej build
No třeba taková Kick Assa by nebyla špatná, DT+TS dají dost dmg + k tomu nějaký nabíjecí útoky, nebo zkusit BF nebo MB to je paráda.
Nezkoušel jsem ji tedy na HC ale dost přemýšlím, že jí zkusím.
Nezkoušel jsem ji tedy na HC ale dost přemýšlím, že jí zkusím.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
To bude nejspíš ono. Myslel jsem samozřejmě obsahově. Hned druhý příspěvek popisuje tvou pouť prvním a druhým aktem, aby se úplně ten samý text, pravděpodobně zkopírovaný, objevil ještě dvakrát. Jenom je rozdělený do dvou. Možná to tak máš záměrně, ale jednak mi to přijde jako práce navíc a jednak to zavání tzv. "double posty".gallen píše:Duplicitnich? Myslis technicky nebo obsahove? Vzdy kdyz jsem pridal post s progresem updatoval jsem prvni post.
K výběru postavy. Já měl na mysli, jestli preferuješ kontaktní styl hraní, či si sleduješ epicentrum dění z povzdálí a zároveň přidáváš tzv. pod kotel právě z toho povzdálí. Já osobně mám raději kontakt, kdy drtím, sekám, utínám.
Když se tak koukám na ten tvuj poměr procent, tak mě okamžitě napadá Paladin Zealot. Díky dovednosti Holy Shield mívá většinou bezvadné blokování štítem a solidní obranu, což je ta defenzivní část. Dovednost Zeal, podpořená ze synergie dovedností Sacrifice a hlavně aurou Fanaticism, zase obstarává příjemnou rychlost zabíjení a zastupuje z mého pohledu část ofenzivní. Postava celkem nenáročná jak na výbavu, tak na hráče.
Hned vzápětí mne napadl už Bemikem zmiňovaný Werebear. Silná, odolná, dokonce by se dalo říci i bezpečná postava. Zrovna Druidy mám velmi v oblibě, ale k nim je už potřeba něco načíst, aby jsi se vyvaroval z mého pohledu zbytečných nepřijemností (rychlost útoku, blokování, šance na zásah, hit recovery, investování dovednostních bodů atd. atd.)
Jinak samozřejmě ti tu bude každý navrhovat něco jiného. Rozhodně nejlepší by bylo, kdyby jsi zvolil postavu, za kterou máš nahráno nejvíc času. Postavu, se kterou si věříš. Šťastnou ruku při výběru.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Přesně tak... já sem taky zastánce obou přeměn Druida takže ti radím samozřejměn tohle, pokud si teda chtěl konkrétní nápady ve své prosbě o radu na další HC příběh...
ALE... Marast má pravdu, nejlíp ti to půjde s postavou za kterou to hraješ nejdýl a ještě líp´s postavou, za kterou tě to baví! Pokud máš postavu, která splňuje obě části (hlavně tu druhou), pak hrej za ni a určitě se dostaneš daleko, pokud budeš opatrnej... (já třeba na HC nemám moc buňky mám radši rychlou hru, než opatrnou... proto jestli tohohle werebeara co dělám dotáhnu na onen vysněý titul každýho HC hráče, budu happy jako nikdy u diabla)
ALE... Marast má pravdu, nejlíp ti to půjde s postavou za kterou to hraješ nejdýl a ještě líp´s postavou, za kterou tě to baví! Pokud máš postavu, která splňuje obě části (hlavně tu druhou), pak hrej za ni a určitě se dostaneš daleko, pokud budeš opatrnej... (já třeba na HC nemám moc buňky mám radši rychlou hru, než opatrnou... proto jestli tohohle werebeara co dělám dotáhnu na onen vysněý titul každýho HC hráče, budu happy jako nikdy u diabla)