Nejoblíbenější písnička
http://www.youtube.com/watch?v=pi00ykRg_5c
Lahoda pro uši...
Lahoda pro uši...
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
Re: Nejoblíbenější písnička
Když už sme u toho
Zná někdo psychosocial baby ?
http://www.youtube.com/watch?v=kspPE9E1yGM
taky milujete tu debilní písničku "Alejandro" od Lady Gaga ?
Tady další metal cover : http://www.youtube.com/watch?v=CaBzi4T6h78
dokonce se oba dají poslouchat
á, doublepost - smazal jsem to, dd
Zná někdo psychosocial baby ?
http://www.youtube.com/watch?v=kspPE9E1yGM
taky milujete tu debilní písničku "Alejandro" od Lady Gaga ?
Tady další metal cover : http://www.youtube.com/watch?v=CaBzi4T6h78
dokonce se oba dají poslouchat
á, doublepost - smazal jsem to, dd
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Necrolyta
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
meč je králem boje
a kost, to je noha moje
a kost, to je noha moje
Dobře Nekrolyta !! sem poslouchal když mi bylo 13-15 ... než sem přešel na metl...
- Necrolyta
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
já když mi bylo 6-5 a taky jsem přešel na metl(fakt)
meč je králem boje
a kost, to je noha moje
a kost, to je noha moje
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Nekrolyta: Metal v 6 bych taky chtel. Ja posloucham metal asi od 13... Me je ted 15 a desateho dubna jdu na Slayer a Megadeth! Vubec prvni metalovej koncert v zivote!
- Necrolyta
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
od 6 ne asi od 9, a na slayer a megdeath nejdu
meč je králem boje
a kost, to je noha moje
a kost, to je noha moje
- Spellsword
- Doom Knight
V devíti jsem se o hudbu ještě nezajímal vůbec. K metalu mě dostal soudtrack filmu Jeskyně (Nemo od Nightwish). Vygooglil jsem to, pak objevil další a další styly a teď jedu jenom metal
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Spellsword: A kde majú koncert? Ja som chvíľu rozmýšľal ísť na novarock festival (vygoogli). Mal by som ísť s kým, kde spať aj všetko. Ale predsa len 120 eur je 120 eur. I keď tie kapely sú meeeegaaaaaaaa!!!
Ja som sa dostal neviem kedy k metalu. Tiež nejako 13. Najprv som odporoval a vravel si že je to blbosť. No stále ma k tomu čím ďalej tým tiahlo. A dostal som sa k tomu cez Metallica - St. Anger a Enter Sandman (S and M verzia).
Ja som sa dostal neviem kedy k metalu. Tiež nejako 13. Najprv som odporoval a vravel si že je to blbosť. No stále ma k tomu čím ďalej tým tiahlo. A dostal som sa k tomu cez Metallica - St. Anger a Enter Sandman (S and M verzia).
mato - simple
já asi do jedenácti až dvanácti neposlouchal buďto nic, nebo to co poslouchali ostatní...
Okolo dvanácti sem začal poslouchat to co se mi vážně líbilo a to byl Punk... když umíte hledat, najdete fakt super texty a hudba je celkem chytlavá...
Až sem poznal to, co se nazývá punkery, začal sem bejt znechucenej...
Čím dál víc se mi ale začal zamlouvat metal (15-16 let)... nejdřív spíš něco na rozmezí rocku a metalu... dneska poslouchám hlavně Death metal (hlavně melodeath ) a trochu folk metal...
Ale když je nějaká akce, je lepší si zabékat Kabáty a škwory
Okolo dvanácti sem začal poslouchat to co se mi vážně líbilo a to byl Punk... když umíte hledat, najdete fakt super texty a hudba je celkem chytlavá...
Až sem poznal to, co se nazývá punkery, začal sem bejt znechucenej...
Čím dál víc se mi ale začal zamlouvat metal (15-16 let)... nejdřív spíš něco na rozmezí rocku a metalu... dneska poslouchám hlavně Death metal (hlavně melodeath ) a trochu folk metal...
Ale když je nějaká akce, je lepší si zabékat Kabáty a škwory
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Punk je naštěstí velice, opravdu velice široký pojem, očividně jsi ale měl tu smůlu, že jsi potkal jen ty, co si rádi na něco hrajouBemik píše:Až sem poznal to, co se nazývá punkery, začal sem bejt znechucenej...
Co se mě a hudby týče, začalo to v desíti letech - Linkin Park, Rammstein, pokračovalo to přes Snoop Doga a 50 Centa, následoval návrat k Linkin Park, odsud jsem se posunul k Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Graveworm a Deathstars, což mě po určitý době úplně přestalo bavit, jelikož jsem si začal uvědomovat, že hudba je fajn jako celek a je zbytečný jí jakkoliv škatulkovat a hlásit se k nějaký subkultuře, která se od ní odvíjí.
Sečteno a podtrženo, hudba v jakýkoliv podobě = DELIGHT
Naposledy upravil(a) BliiNky dne 05.04.2011, 20:27 hod., celkem upraveno 1 x.
Hmm... tak tady mezi vás asi nezapadnu. Jsem prostě hoper tělem i duší.
http://www.youtube.com/watch?v=7Z4r2bYcsGo
http://www.youtube.com/watch?v=7Z4r2bYcsGo
Cradle of Filth... to je mi nesympatický když to poslouchám, i když vidím nějakej klip... samotnej Danny (?) mi příjde trapnej a příjde mi to jako že si hraje na naprostýho boha a přitom je to jen šašek ... (nechci ho urážet ani toho kdo ho poslouchá, jen sem na něj nějak alergickej )
BOHUŽEL, protože je to oblíbená kapela mé přítelkyně
Nějak sem se s tím vyroval... stejně jako že ona kouká na Wrestling (nechááápu ) a já na MMA, ona na japonský animáče... já southpark, .... živoje je pes...
BOHUŽEL, protože je to oblíbená kapela mé přítelkyně
Nějak sem se s tím vyroval... stejně jako že ona kouká na Wrestling (nechááápu ) a já na MMA, ona na japonský animáče... já southpark, .... živoje je pes...
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Bemik: tak to máš DOOOOOSŤ šťastie že máš takú ženskú (ale to je už OT...radšej potom v Kecání) A inak z folk metalu ti odporučím mega úžasný song Ensiferum - LAI LAI HEI ! http://www.youtube.com/watch?v=0N_gR19sMx8 So spolužiakom to vždy spievame cez nemčinu, teda len tú fínsku časť (približne:D).
BliiNky: Od LP k Dimmu Borgir a CoF . Trošku skok:D. Inak že vraj bubeník z CoF je z Brna.
Ja som LP počúval. A aj teraz niektoré songy (High Voltage, In the End, One step closer (ale reanimation) ) počúvam. Potom som ale zistil že mi nejako nemajú čo ponúknuť a žiadny euforický pocit sa u nich nekoná.
Hudbu v určitom období života škatuľkuje 99 percent ľudí. Niektorí prestanú, iní to nepochopia ;-).
BliiNky: Od LP k Dimmu Borgir a CoF . Trošku skok:D. Inak že vraj bubeník z CoF je z Brna.
Ja som LP počúval. A aj teraz niektoré songy (High Voltage, In the End, One step closer (ale reanimation) ) počúvam. Potom som ale zistil že mi nejako nemajú čo ponúknuť a žiadny euforický pocit sa u nich nekoná.
Hudbu v určitom období života škatuľkuje 99 percent ľudí. Niektorí prestanú, iní to nepochopia ;-).
mato - simple
- Spellsword
- Doom Knight
mato: Koncert mají v O2 Areně v Praze. Na Novarock se nedostanu, je to v Německu. A o většině kapel jsem neslyšel. Jasně jsou tam Iron Maiden, Hammerfall a Turisas, ale první dva budou i v ČR.
Jak jsem již napsal, mojí první metalovou kapelou byli Nightwish. Vlastně to začalo tím, že někdo na ulici našel flashdisk, pích jsem ho do kompu abych zjistil co toam vlastně je. A hele, Nightwish, asi čtyři songy. Mezi nimi tam byl trapný pop... Jak může někdo mít na flashce melodic metal a pop?!
Jak jsem pak přeskakoval podobná videa na YouTube, našel jsem Sirenia, taky pěkný. Náhodou jsem objevil už nevím kde Another Stranger Me od Blind Guardian - zde začala nová etapa mého života. Po nich jsem našel Rhapsody Of Fire, Dragonforce, Avantasia, Primal Fear a mnoho dalších.
Skutečnou změnu pro mě znamenají Manowar. MANOWAR!! Kdyby ne oni, nikdy bych se nazajímal o skandinavskou mytologii. Po jejich Sons Of Odin jsem hodiny strávil četbou o skandinavské mytologii, vikinzích atd. Mimochoden na krku nosím Mjolnir (viz Google)
Takže je vidět, že mám rád heavy, power nebo melodický/symfonický metal, nikdy jsem nenašel pochopení pro death nebo black, doom atd. Prostě v těch textech slyším jen "Rrrrr grrrrrawrrr!!" atd. Nechci je odsuzovat, jen jsem na to asi moc měkkej, ale třeba se to časem změní.
Poslední dobou jsem se dal na folk metal. Je snad něco lepšího, než klasické hudební nástroje, lidové legendy a do toho metal? Korpiklaani, Ensiferum, Týr, Turisas atd. Většina textů je finsky nebo na jiném severském jazyku, ale zní to fakt super!
Sorry, nějak jsem se rozepsal. Nemusíte to číst
BTW, nedáme novej topic?
Jak jsem již napsal, mojí první metalovou kapelou byli Nightwish. Vlastně to začalo tím, že někdo na ulici našel flashdisk, pích jsem ho do kompu abych zjistil co toam vlastně je. A hele, Nightwish, asi čtyři songy. Mezi nimi tam byl trapný pop... Jak může někdo mít na flashce melodic metal a pop?!
Jak jsem pak přeskakoval podobná videa na YouTube, našel jsem Sirenia, taky pěkný. Náhodou jsem objevil už nevím kde Another Stranger Me od Blind Guardian - zde začala nová etapa mého života. Po nich jsem našel Rhapsody Of Fire, Dragonforce, Avantasia, Primal Fear a mnoho dalších.
Skutečnou změnu pro mě znamenají Manowar. MANOWAR!! Kdyby ne oni, nikdy bych se nazajímal o skandinavskou mytologii. Po jejich Sons Of Odin jsem hodiny strávil četbou o skandinavské mytologii, vikinzích atd. Mimochoden na krku nosím Mjolnir (viz Google)
Takže je vidět, že mám rád heavy, power nebo melodický/symfonický metal, nikdy jsem nenašel pochopení pro death nebo black, doom atd. Prostě v těch textech slyším jen "Rrrrr grrrrrawrrr!!" atd. Nechci je odsuzovat, jen jsem na to asi moc měkkej, ale třeba se to časem změní.
Poslední dobou jsem se dal na folk metal. Je snad něco lepšího, než klasické hudební nástroje, lidové legendy a do toho metal? Korpiklaani, Ensiferum, Týr, Turisas atd. Většina textů je finsky nebo na jiném severském jazyku, ale zní to fakt super!
Sorry, nějak jsem se rozepsal. Nemusíte to číst
BTW, nedáme novej topic?
souhlasím s návrhem založení novýho topicu
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
já ne, pište si to tu...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
vždycky v opozici že ?
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Bemik: Nie, dáva to logiku. Radšej nech si tu popíšeme slohy ako sme sa k hudbe dostali ako nový topic ktorý by mal zaniknúť. Alebo by potom tento zanikol a zase tam by sa písalo. Skrátka teraz "Nejoblíbenější písnička + hudba" .
Na dnes odporúčam http://www.youtube.com/watch?v=RFqG85L59hA
Na dnes odporúčam http://www.youtube.com/watch?v=RFqG85L59hA
mato - simple