BN Gateway Editor

Hra více hráčů.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
broot
Quill Rat
BN Gateway Editor

Příspěvek od broot » 14.05.2011, 12:31 hod.

Mám dotaz ai rok z5 jsem cca měsíc hrál přes hamachi bohužel nastal problém že tento program mi přepsal nějak IP adresu či něco podobné (nejsem ani náhodou IT expert :D) a zasekal mi totálně připojení k internetu. Mám dotaz jestli něco podobného můžu očekávat i o tohoto programu popřípadě jestli můžou vzniknout podobné problémy i u hraní přes oficiální servr battle.net.

Vorvy
The Butcher

Re: BN Gateway Editor

Příspěvek od Vorvy » 14.05.2011, 17:22 hod.

to mi hamachi udelalo taky, ale stacilo to pak normalne prepnout ve zpravci pripojeni a net mi jel dal bez problemu.. u BN bych se toho asi nebal ;)
Kupodivu mě to stále baví..

broot
Quill Rat

Příspěvek od broot » 15.05.2011, 08:01 hod.

jinak na BN lze vytvářet vlastní hry jako na hamachii, popřípadě měnit parametry hry jako napříklat drop atd. ?

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 15.05.2011, 08:21 hod.

Můžeš si zakládat hry, ale nemůžeš nic měnit. Krom počtu hráčů, kteří se k Tobě mohou připojit a s jakým rozdílem levelu či bez rozdílu. A ještě vlastně obtížnost.
HC grál: 537/516 (-21)

broot
Quill Rat

Příspěvek od broot » 15.05.2011, 10:16 hod.

jinak se strácím ve stratkách BN= oficiální server battle.net anebo máte na mysli ten BN gate editor(jinak nevíte kde je nějak podrobněji rozepsáno co ten program dělá nějak se mi nepodařilo nic moc vygooglit)?

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 15.05.2011, 12:02 hod.

V tomto případě je to battle.net ;)
Jinak ani z BNGateway nemusíš mít žádný strach v podstatě umožňuje hrám od blizzardu se připojit i jinam než na oficiální servery...nic víc,nic méně.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

broot
Quill Rat

Příspěvek od broot » 15.05.2011, 13:55 hod.

BNGateway tedy neumožňuje jako hamachi nebo BN zakládat svoje vlastní hry?

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 15.05.2011, 18:09 hod.

Umožní ti připojit se na neoficiální servery....tam si hry zakládat můžeš stejně jako na battle.netu
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Multiplayer“